pumpaluna 16.08.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 o nie, o 4 rano to ja mogę co najwyżej iść spać za żadne skarby bym nie poszła do lasu, na bagna, ba nawet do parku o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Ja to nawet o tej godzinie na podwóko bym nie wylazła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A w zimowe noce w lesie jak jest cudnie, gdy sprawdzamy rewiry sów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.08.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ????????? Kto Ty jesteś???????HAHAHAHAHHA ciekawie życie Twe wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Na miotle jeszcze nie latam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Na miotle jeszcze nie latam;) To może warto poćwiczyć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Nie, bo jeszcze się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ja to zawsze powtarzam "wróżką nie jestem, bliżej mi do czarownicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 16.08.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 no to zaczyna się groźnie robić bo ja to i z wyglądu wiedźmą przypominam hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 16.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki Ardea, przeczytałam. Padam ze zmęczenia, a jeszcze pranie muszę powiesić. Rano do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Jeżeli jeszcze czegoś będziesz potrzebowała to pytaj, postaramy się Wam pomóc, bo bardzo nam imponujecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 16.08.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dobra, na pewno coś się znajdzie. Mąż jak ma jakieś wątpliwości, to mówi, żebym zapytała na necie Sam nie chce. Pranie powieszone i jakoś odechciało mi się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 To może napisz jakie macie plany na ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 16.08.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Plany ? Chcemy zrobić strop i szczyty, jak wszystko pójdzie ok. Na wiosnę więźbę, no i dachówkę. Budujemy z bieżących wpływów. Staramy się brać wszystkie możliwe dni świąteczne i jakoś leci. 2 lata temu kupiliśmy mieszkanie 70 metrów i mamy 2/3 wyremontowane, też własnymi siłami. Później planujemy je sprzedać i wykańczać domek. Myślę, że wszystko pójdzie po naszej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Tak buduje się wolniej, ale na pewno oszczędniej. Nam doradzono budowę na kredyt i pewne argumenty mnie przekonały, ale nie ma rozwiązań idealnych... Na pewno i nam i Wam się uda wybudować urocze Bławateczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 16.08.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Wiadomo, że na kredyt szybciej się buduje ale nie wyobrażam sobie spłacać 30 lat kredytu. Staram się oszczędzać i myślę, że jakoś pójdzie. Póki co będziemy tak budować, a później zobaczymy co życie przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 W pewnych okolcznościach kredyt nie jest takim strasznym rozwiązaniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i stasiu 16.08.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Może i tak ale jak wiem, że mamy mieszkanie na sprzedaż, to zawsze coś grosza wpadnie. Najchętniej, to już bym sprzedała i wprowadziła się na budowę ha ha ha. Na pewno dach byłby szybciej Pozdrawiam, miłych snów Wstaję o 4.45 więc kładę się spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 mozna wziac kredyt i po wybudowaniu sprzedac mieszkanie i nadplacic kredyt, my wlasnie tak robimy. Zreszta z pensji bysmy odkladali i 10lat sie budowali bo to na troche pustakow czy kilka metrow dachowki by starczylo tylko to co mozna odlozyc. Mowiac szczerze to nie wyobrazam sobie wieloletniego budowania, niby oszczednosc ale z drugiej strony jakim kosztem. Gdyby mi maz po pracy lub przed praca mial na budowe isc i bysmy sie w przelocie tylko widywali albo na budowie zmachani... i tak przez dlugie miesiace to co to za frajda z takiego domu, nim by sie czlowiek wprowadzil to juz by znienawidzil, oj tak, znam takie przypadki, a znam tez takie ze 3lata buduja i konca nie widac a i bledow sporo popelnili. No ale trzymam kciuki za sile fizyczna i psychiczna tez. Monia i Stasiu, a kierbud przychodzi robote etapami odebrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Chyba ominął mnie wieczorny zlot czarownic?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts