Ardea 01.04.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Nie zgłębiałam tematu rolet, wiem tylko, że jeśli mają miec ukryte kasety to muszą byc cofnięte nadproża. Umywalka w pudle wyląda jak prostokącik wyciety na surowo w kawałku bazaltu, ale ja ją widzę na moim dębowym blacie, na tle betonowych płyt:) ma się wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Gdyby wyłącznie o ochronę przed słońcem chodziło, ale ja jeszcze sobie wymarzyłam pic kawę w letnim deszczu Taaaak dzisiaj tak sobie z małzonkiem własnie marzyliśmy... że siedzimy na tarasie w ciepły letni wieczór i zaczyna kropić deszcz a my nadal siedzimy... Ale się miło robi:) Szkoda, ze za oknem leje niemiłosiernie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Umywalka w pudle wyląda jak prostokącik wyciety na surowo w kawałku bazaltu, ale ja ją widzę na moim dębowym blacie, na tle betonowych płyt:) ma się wyobraźnię Zdaje się, ze umywalka taka nieregularna. Nie dziwię się, że kaprysiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 To akurat nasz wspólny kaprys;) Sama chyba nie przeforsowałabym takiego pomysłu. Umywalka jest prostokątna, łagodnie profilowana, ale dośc płytka (60x40) i raczej regularna, tylko krawędzie ma surowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja mam chyba podwyższone otwory okienne i kasety będą montowane pod nadprożami - ale na 100% nie jestem pewna:) Aga, wczoraj na budowie złapał mnie grad a dzis rano padał u nas śnieg:/A po południu słonecznie było ale zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 To akurat nasz wspólny kaprys;) Sama chyba nie przeforsowałabym takiego pomysłu. Umywalka jest prostokątna, łagodnie profilowana, ale dośc płytka (60x40) i raczej regularna, tylko krawędzie ma surowe. Kiedyś pokazywałaś takiego "kleksa". Myślałam, ze tą kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja mam chyba podwyższone otwory okienne i kasety będą montowane pod nadprożami - ale na 100% nie jestem pewna:) Aga, wczoraj na budowie złapał mnie grad a dzis rano padał u nas śnieg:/ A po południu słonecznie było ale zimno U nas wczoraj w mieście to bezśnieznie, ale na działce biało jakby za tydzień Boże Narodzenie było a nie Wielkanoc. Dzieci znajomych chciały żeby im puścić bajkę o Rudolfie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Kleks - kałuża to była roca urban, ceramiczna i miała byc w wc. Ta łazienkowa to nieplanowany zakup. Lukarna, widzisz o takim sposobie nawet nie słyszałam, ale mało wiem o roletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ciężko spamiętać wszystko. Co do wc wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Łazienkowa - prostokąt z bazaltu, a do wc - szklana salaterka o średnicy 32cm (jedna z najmniejszych jakie udało mi sie znaleźc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Szklana będzie przeźroczysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 A wczoraj byliśmy u znajomych którzy są świezo po remoncie łazienki (wczesniej była biało niebieska z głębokim brodzikiem) i wc (wcześniej zielonym;))Teraz dali na góre i na dół Maximę i Maxima Paradyża. Po prostu zmiana KOLOSALNA az mi szczęka opadła:)W łazience zrobili murowany prysznic (100x100) i z niziutkim brodzikiem Sanplastu (wg ich opinii wspólna kąpiel była bardzo przyjemna;))Ceramikę dali Roca Hall i piękną podwójną umywalkę Roca...Aż chciałam proponować żebyśmy sie z drinkami przeniesli do łazienki:) Aaa mój wywód miał na celu wprowadzenie w temat: zaczynam zastanawiac się nad dwoma umywalkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Aga, przeźroczysta i niby bezbarwna, ale takie to szkło morskie;) powieszę na kabelku w tym kolorze żarówę i będzie ok. Lukarna, dwie umywaleczki obok siebie ok., ale jedna wspólna, podwójna - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Niee ja innej opcji niż 2 nie przewiduję Tzn aktualnie jest plan na jedną ale gdyby jednak coś mi sie odmieniło to bedą 2... Szafka i tak będzie długa na około 1,5m więc sie zmieszczą w razie W spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja mam jedną łazienkę to pewnie powinnam zrobic dwie umywalki, blat będzie na 1,60... Tylko my nigdy nie wchodzimy sobie w drogę w łazience, odkąd jesteśmy małżeństwem nie zdarzyła się bitwa o łazienkę i pewnie w nowym domu przyzwyczajenia nam się nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.04.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 U nas notorycznie sa jakieś "spotkania" A jak się zdarza że wychodzimy rano na 7 w 4 osoby to jest ogólnie meksyk a jak na razie to poranna toaleta Średniej to tylko umycie twarzy i zębów... A jak zacznie tak jak Najstarsza? Codzienne mycie włosów, suszenie, lekko prostownicą czasem, plus moja toaleta, jakis makijaż, a jeszcze się maz gdzies tam przewinie... I juz widzę jak sie komuś z nas chce biec na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.04.2012 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 U nas rytuał - ja wstaję duuużo przed czasem, potem długo długo nic (tu zdąży się wstrzelic córka) i kwadrans przed wyjściem wkracza pan domu, w biegu prysznic, zęby myje pod prysznicem i parząca herbata już w kurtce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.04.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Oo to u nas wszyscy kwadrans przed wyjściem:DStąd te korki i nerwowa atmosfera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.04.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 My wstajemy razem i razem wychodzimy. Uwielbiam te nasze poranne rozmowy "przy goleniu";) Tylko, że teraz przy jednej umywalce i małej łazience dosyć ciasno jest. Od razu wiedzieliśmy, że umywalki beda 2:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.04.2012 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Każdy ma inne przyzwyczajenia, ja, gdy jestem w łazience w celach innych niż relaks, nie toleruję towarzystwa;) A poranne rozmowy polegają na moim odliczaniu czasu - za 5min. , za 4... Także widzicie nie mam drugiej łazienki, wcale nie dlatego, że jestem brudasem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts