Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdyby wyłącznie o ochronę przed słońcem chodziło, ale ja jeszcze sobie wymarzyłam pic kawę w letnim deszczu

Taaaak dzisiaj tak sobie z małzonkiem własnie marzyliśmy... że siedzimy na tarasie w ciepły letni wieczór i zaczyna kropić deszcz a my nadal siedzimy...

Ale się miło robi:) Szkoda, ze za oknem leje niemiłosiernie;)

To akurat nasz wspólny kaprys;) Sama chyba nie przeforsowałabym takiego pomysłu. Umywalka jest prostokątna, łagodnie profilowana, ale dośc płytka (60x40) i raczej regularna, tylko krawędzie ma surowe.

Kiedyś pokazywałaś takiego "kleksa". Myślałam, ze tą kupiłaś.

Ja mam chyba podwyższone otwory okienne i kasety będą montowane pod nadprożami - ale na 100% nie jestem pewna:)

Aga, wczoraj na budowie złapał mnie grad a dzis rano padał u nas śnieg:/

A po południu słonecznie było ale zimno

U nas wczoraj w mieście to bezśnieznie, ale na działce biało jakby za tydzień Boże Narodzenie było a nie Wielkanoc. Dzieci znajomych chciały żeby im puścić bajkę o Rudolfie:lol2:

A wczoraj byliśmy u znajomych którzy są świezo po remoncie łazienki (wczesniej była biało niebieska z głębokim brodzikiem) i wc (wcześniej zielonym;))

Teraz dali na góre i na dół Maximę i Maxima Paradyża. Po prostu zmiana KOLOSALNA az mi szczęka opadła:)

W łazience zrobili murowany prysznic (100x100) i z niziutkim brodzikiem Sanplastu (wg ich opinii wspólna kąpiel była bardzo przyjemna;))

Ceramikę dali Roca Hall i piękną podwójną umywalkę Roca...

Aż chciałam proponować żebyśmy sie z drinkami przeniesli do łazienki:)

Aaa mój wywód miał na celu wprowadzenie w temat: zaczynam zastanawiac się nad dwoma umywalkami;)

U nas notorycznie sa jakieś "spotkania"

A jak się zdarza że wychodzimy rano na 7 w 4 osoby to jest ogólnie meksyk a jak na razie to poranna toaleta Średniej to tylko umycie twarzy i zębów... A jak zacznie tak jak Najstarsza? Codzienne mycie włosów, suszenie, lekko prostownicą czasem, plus moja toaleta, jakis makijaż, a jeszcze się maz gdzies tam przewinie...

I juz widzę jak sie komuś z nas chce biec na dół:)