Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ile zajmuje Ci wieczorowy? mi właśnie max do kwadransa i to z ułożeniem fryzury, jeśli idzie o babskie oporządzanie to jestem ekonomiczna czasowo, no poza depilacjami :) kremów czy fluidów to już w ogóle na co dzień nie używam, jedynie oko na maroko czasami strzelę, pełen rynsztunek tylko na jakieś większe okazje

jedyne tapety w wagoniku to będą więc te na ścianach bo liczę że córa w moje ślady pójdzie ;)

Pumpalunka, sfotografuj te swoje już omiecione tyneczki - plisssssssssssss

ja na budowę się w najbliższym czasie nie wybieram bo mam zakaz lekarza, właściwie to na L4 powinnam być ale do pracy chodzę i do domu od razu wracam, ba że mąż będzie w domu dopiero na święta więc będziesz musiała trochę poczekać

Poczekam, jeśli obiecasz, że nie zapomnisz:)

To ja podchodzę pod tapeciarę;) (najtrudniej umalowac się na nieumalowaną;);)) Na wyjścia to podkład pod podkład, rozświetlacze, zalotki i full, chyba z 30min. Balsamy i oliwki na co dzień w ilościach hurtowych. U nas to rodzinne, moja babcia, mama... Ja zaczęłam się malowac dośc późno, dopiero na studiach, ale wiedziałam, ze mam to w genach;);)

Pokażę jeszcze przed świętami, bo już ładnie przesechł na górze:) Najpierw czekałam na ściany, potem na okna, niedawno hitem były wylewki, teraz tynki i już myślę o ociepleniu poddasza... po k-g to już się zacznie fajniejsza część:) I chyba już więcej tak brudnej roboty nie będzie, po tynkach masakra, mimo że tynkarze po sobie ładnie sprzątali.

Wieczorkiem wrzucę Top Trendy FM (sporo rzeczy będę miała sama, w końcu jestem forumowiczką;))

:)

Rozmawiałam z koleżanką, która odwiedzała swoją nowo wybudowaną koleżankę:) I ta nowo wybudowana zatrudniała architekta wnętrz. Powiedziałam "Kinga to ja Ci spróbuję opisać jak wygląda ten nowy dom, dobra??" I zaczęłam:

- Kolory: biele, szarości

- Tak, dokładnie. W salonie projektantka zaproponowała dodatki w kolorze fuksji bądź turkusu

- Kuchnia biała na wysoki połysk?

- Tak

- Płyty betonowe??

- Skąd wiesz?? W kuchni i łazience...

- Schody "w powietrzu"??

- Tak, jednobiegowe, przyklejone do ściany

- Szklane balustrady??

- Aśka!! Byłaś u niej?????????????????

:D:D

Paryż urzeka, ale my od wczoraj w PL i tu wielkie rozczarowanie, bo tu zimno!!!!!!!!!!!!!!

Lena to juz wielka dziewczyna :lol2: skończyła 4 miesiące, a synek 2 lata!! Ogólnie żyje nam się tam świetnie.

Przyjechaliśmy na święta i załatwić kilka umów związanych z budową, bo za tydzień ruszamy :)

A wy pędzicie z komentami niesamowicie, poczytuje co u was , ale do komentowania się nie wtrącam, bo za wami nie nadążam :(

Jak Ty wysiedzisz w Paryżu, gdy tu będzie się budowało Wasze gniazdko? Tata będzie Ci musiał fotorelacje przesyłac:):)

już planuję kiedy się zjawię ponownie w PL by zobaczyć wszystko na własne oczy :)

tata zaopatrzony w aparat, tylko musi o nim pamiętać, a z tym może być mały problem

ale obiecał codzienne relacje :)

ekscytuje sie tak jakby budował dom dla siebie :)