pumpaluna 03.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No co się dziwić, odpowiedzialne zadanie mu powierzyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 No co się dziwić, odpowiedzialne zadanie mu powierzyliście sam się zgłosił na ochotnika, nie prosilismy go o to wiem ile to nerwów i czasu kosztuje, a tata co prawda to młody i energiczny facet, z mnóstwem sił i zapalu, ale ma swoje życie, żonę, pasierbicę, i uważaliśmy (ja uważałam, mąż się dostosował), że nie mamy prawa obciążać go tym obowiązkiem ani wymagać od niego takiego poświęcenia, nie ukrywam, ze chcieliśmy albo odłożyć budowę po naszym powrocie do kraju lub kogoś do pilnowania postępów wynająć, ale tata sie zbuntował i jak się dowiedział o naszym planach, to się na nas obraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) Down Trendy - zrobi Aga (załatwiłam Ci fuchę) Ja wolę topowe z;) Wymaga to ode mnie, jak zwykle dużego dystansu do siebie, bo sporo z tej listy będzie u mnie. Top Trendy FM;) 1. Szare ściany lub jakiekolwiek szare elementy 2. Szary gres lub ostatecznie płytka drewnopodobny 3. Podkreślenie miski wc (dekor, inny kolor, pas startowy, ścieżka) 4.Biała kuchnia na wysoki połysk 5."Ołtarzyk"tv 6.Obniżony i podświetlony sufit (przynajmniej w kuchni) 7.Podświetlone stopnie schodów 8.Rolety rzymskie 9.Ceglana ściana, koniecznie podświetlana 10.Chociaż odrobinka mozaiki w łazience 11.Szkło (lakobel) nad blatem kuchennym 12.Dodatki w fiolecie lub turkusie, rzadziej w żółci , żeby ożywic wnętrze 13.Kryształowa lampa, w celu przełamania minimalizmu 14.Betonowa ściana 15.Stół z MD otoczony emeskami (rzadziej Eamsami) 16.Czarny detal, bo to szalenie odważne. 17. Białe meble w pokoju dziecka, bo ładnie rozjaśnia wnętrze 18. Białe listwy przypodłogowe - cel? no żeby... ładnie było Subiektywna lista spostrzeżeń. Rachunek sumienia: 1, 2 częściowo, 14 i 16 będą u mnie, jeszcze w pewnym sensie 9. Reszty :no: Jestem w 1/3 trendy;) Jeżeli ktoś ma ochotę się dopisac do listy to zapraszam - najważniejsze, że nam będą się podobały nasze wnętrza:) Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) no to u mnie 1,2,4,16, 18 (w łazienkach i holu) a co do 12 to wrzosowy/delikatnie liliowy też się pod fiolet łapie? Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 i mój rachunek sumienia, jestem trendy w jakiś 43% - załamka 1. będą szare ściany w kuchni 2. będzie szary gres w kuchni 4. 6. ale obniżony w całej kuchni, nie podwieszany - niestety wymagają tego względy techniczne 8. choć zaczynam się wahać 10. w łazience dzieciaków, ale tylko przy wannie i do tego kolor nie z listy bo będzie błękit 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 no to u mnie 1,2,4,16 a co do 12 to wrzosowy/delikatnie liliowy też się pod fiolet łapie? Jak chcesz byc bardziej TOP to się łapie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ardea, jestem bardzie trendy od Ciebie:P - 1,2,4,11, 6 (niestety konieczność), 9 (w pewnym sensie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Down Trendy - zrobi Aga (załatwiłam Ci fuchę) A czy ja mówiłam, że szukam pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Najzabawniejsze jest to, że prawie wszystko z tej listy mi się podoba, chociaż będę miał tylko 1/3. FM kuźnią gustów i upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 A czy ja mówiłam, że szukam pracy? Zrób będzie zabawnie:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a przy okazji czy będę MNIEJ TOP jeśli powiem, że na 99% nie dam córci do pokoju białych mebelków? że sosnowe lub klonowe bardziej mi się podobają i będę mieć beżowo-kremowy korytarz na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Karola, widze że chcesz mi pomóc w down trendach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Karola chyba powinnam dopisac 17. Białe meble w pokoju dziecka, to mnie podniesie w rankingu, bo takie sobie Mała wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Karola chyba powinnam dopisac 17. Białe meble w pokoju dziecka, to mnie podniesie w rankingu, bo takie sobie Mała wybrała. obowiązkowo białe meble i pastelowe kolory!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 obowiązkowo białe meble i pastelowe kolory!!! I tapeta w pasy albo motyle, mile widziany literkowy alfabet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.04.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 podczytuje Was od czasu do czasu - ( niechcący skasowałam listę "ulubionych" z powiadomieniami - i tak już zostało) Ardea - listaTop Trendy jest świetna Ja raczej mało wpisuję się w różnej maści Top-y, ale tutaj kilka punktów mam zrealizowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 I tapeta w pasy albo motyle, mile widziany literkowy alfabet tapetę w pasy planuje, ale nie w pastelach, tylko żywszych kolorach dopisz jeszcze białe listwy przypodłogowe! bo tez ostatnio wszędzie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.04.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Miało być Top10 a bedzie Top100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Karola chyba powinnam dopisac 17. Białe meble w pokoju dziecka, to mnie podniesie w rankingu, bo takie sobie Mała wybrała. I tapeta w pasy albo motyle, mile widziany literkowy alfabet no u mnie mała też chciała białe, teraz miała bukowe i oklejaliśmy naklejkami bo twierdziła, że jej się nie podobają. No ale ja mojej 10latki to zaraz do dziecka zaliczała nie będę bo się lada moment obrażała będzie A tapeta też pasiasta przewidziana, inna niż planowaliśmy ale za to fioletowo-różowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wg życzenia będę dopisywała. Ewanz no świetna lista skoro nawet Ciebie wyciągnęła z ukrycia:) Idę zobaczyc co nowego w Chaberku, bo na pewno czymś zaskoczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts