pumpaluna 03.04.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 dopisz jeszcze białe listwy przypodłogowe! bo tez ostatnio wszędzie widzę ja to się aż nad tymi listwami zaczęłam zastanawiać bo widzę, że to hit sezonu i się boję czy nie przeminą :/ chociaż w Stanach to 15lat temu to było na czasie i nie minęło więc może i u nas zostanie. Mnie najbardziej przekonuje cena - listwy białe mdf 7 lub 8cm wysokości mamy po 15zł a takie jak panele (do łazienki się nie nadają a jedynie korytarze) wyszłyby nam po 35zł/mb, różnica po zbóju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ardea - my też się wpisujemy na listę - parę elementów będzie, choć miało być więcej Ale nie ma co przesadzać co parę lat lista będzie się zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ardea - my też się wpisujemy na listę - parę elementów będzie, choć miało być więcej Ale nie ma co przesadzać co parę lat lista będzie się zmieniać No ja mam nadzieję, że będzie się zmieniac, bo nie lubię byc zbyt trendy, wolę dwa kroki za modą lub krok przed;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jeszcze przyszło mi do głowy - 1 łazienka w stylu glamur, druga - surowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Moja córcia TAKIE sobie paski wybrała (będą na jednej ścianie od góry do dołu na tym białe meble postawione) http://www.solebich.de/sites/solebich.xlcontent.de/files/imagecache/550x412_beitr_ss/content/8620/blog/esprit_kids_2_sing_my_song.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Jeszcze przyszło mi do głowy - 1 łazienka w stylu glamur, druga - surowa. i jedna biało czarna, z dodatkiem szarego i ręcznikiem w zdecydowanym kolorze - jako kolorowy akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Pumpaluna, dobry gust ma dziecko (młoda panienka) Moja wybrała białe łóżko i waha się błękit na ściany czy turkus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Na szczęście gust tańszy niż maminy bo nasze tapety były ponad 30zł na rolce droższe niż jej U nas błękit będzie w pokoju małego. Nie ma innej opcji, to jego ukochany kolor. Nawet pisankę w przedszkolu w odcieniach niebieskiego przygotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mojej charakternej dziewczynie chce dać na jednej ścianie takie paski, tyllko nie wiem czy nie za intensywne dla małego dziecka a synowi artyście coś w tym stylu (ale może sama mu pozwolę na zrobienie takiego wzoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cudna ta tapeta z dłońmi:) Jak Mała charakterna to może coś bardziej wyciszającego, chociaż te paski takie ożywcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie ukrywam, że forumowe Top Trendy bardzo mi się podoba, ale trudno mi się zdecydować, co wybrać, zostaję więc w końcu w swoim mało oryginalnym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 03.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Cudna ta tapeta z dłońmi:) Jak Mała charakterna to może coś bardziej wyciszającego, chociaż te paski takie ożywcze. mała charakterna i nie chcę pokoju takie spokojnego pastelowego z białymi mebelka i pluszakami (od misia woli autko braciszka) do niej taki pokój nie będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.04.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie ukrywam, że forumowe Top Trendy bardzo mi się podoba, ale trudno mi się zdecydować, co wybrać, zostaję więc w końcu w swoim mało oryginalnym świecie No jak swoim to już oryginalnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.04.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Mój mały jest zazdrosny, że siostra będzie miała tapetę a on nie ale nie dam się namówić, ooooo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Jak sobie pomyślę, jak mój pokój wyglądał jak byłam dzieckiem, to płakać się chce. Beżowa tapeta w jakieś dziwne wzory, meblościanka w kolorze orzech albo coś w tym stylu, na podłodze dywan bordowy-brązowy, wersalka w kolorze ciemnej zieleni i (nie zgadniecie;) ) brązowe zasłony. To dopiero były Top Trendy a'la PRL. Do tego wszytskiego dodam, że pokój miał 6m2 i dzieliłam do z siostrą Obecnie dzieci nie potrafiłyby sobie tego wyobrazić. Podchodziłoby to co najmniej pod naruszenie praw dziecka;) Chyba, ze tylko u mnie tak nowocześnie było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.04.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zauważyłam, że Top Trendy już odbiło się szerokim łukiem, co potwierdza fakt, ze fora są dla ludzi pewnych siebie;) Jeżeli ktoś poczuł się dotknięty... no cóż nie jestem terapeutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.04.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Z dzieciństwa pamiętam, że marzyłam o piętrowym łóżku;) Miałam starą witrynkę, cała wypełnioną opisanymi gniazdami ptaków. Babcia to sukcesywnie wyrzucała, a ja sukcesywnie przynosiłam nowe eksponaty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Zauważyłam, że Top Trendy już odbiło się szerokim łukiem, co potwierdza fakt, ze fora są dla ludzi pewnych siebie;) Jeżeli ktoś poczuł się dotknięty... no cóż nie jestem terapeutą Na jakim wątku o tym piszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.04.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 W wielu wątkach znajoma osoba, robi uszczypliwości i pakuje mi się do portfela;) Mam nadzieję, że będzie jej tam ciasno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.04.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 No proszę. Coraz ciekawiej się robi. Kiedyś juz ktoś prowadził inwigilację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts