Ardea 13.04.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja też chyba dam mu szansę, ale na początek zlecę mu szafy i szafki łazienkowe. Daj spokój, gdyby tylko o dodatki chodziło, te można zmienić, ale tam zgwałcili Bławatka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No teraz to dopiero rozpaliłaś moją ciekawość:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Tak, mała próbka na początek to świetny pomysł!! Bo ja się zastanawiałam jak ty chcesz go trochę sprawdzić - każesz mu zrobic jedna szafkę kuchenną?? A łazienkowe - faktycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No teraz to dopiero rozpaliłaś moją ciekawość:D:D Czym? Stolarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nie, hydraulikiem:D:D:D No coś ty - tym co zrobili z Bławatkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 No mój hydraulik bardzo przystojny:P Szkoda słów, przygnębiło mnie to, bo jeszcze wtedy nie mieliśmy gotowych ścian i bałam się, że u nas też tak koszmarnie wyjdzie. Co tu dużo mówić w kuchni (bez powiększenia ma chyba 8,5m) ustawili półwysep i wysoką zabudowę, obudowali schody, zeby zyskać półmetrowy schowek, wybudowali monumentalny kominek i wcisnęli mały telewizorek na styk, żeby wyjść na taras trzeba całkowicie przemeblować jadalnię, ale cieszą się, że wc przenieśli z salonu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Czyli to byli po prostu ludzie ceniący sobie klaustrofobiczne wnętrza;) A Ty myslałaś że normalni jacyś i się zdenerwowałas;) ps. ja się boję właśnie że mi parter wyjdzie taki kalustrofobiczny trochę:/Ale za to mam piękne przestronne poddasze;) najwyżej będę siedzieć w sypialni całymi dniami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja się nie zdenerwowała, ale autentycznie przestraszyłam, bo nie mam najlepszej orientacji przestrzennej, gdybym sobie w Bławku konstrukcji ze stryro nie poukładała to nic by mi się nie klarowało;) Ty masz chociaż poddasze duże, a my wszędzie mamy - nazwijmy to "przytulnie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A jak macie miec jak czujecie do siebie POCIĄG;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Pociąg to u nas element przewodni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ech swojego czasu jeździłam dużo kuszetkami... Tam to dopiero było "przytulnie";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 A ja z 10 raz w życiu jechałam pociągiem... Pierwszy raz jako 15-latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 My mieszkaliśmy w obecnym podkarpackim a rodzina mamy w wielkopolsce więc co najmniej raz do roku tu przyjeżdżaliśmy, czasami dwa - kuszetkami własnie bo się całą noc jechało (swoją drogą do dzis pamiętam rewelacyjny smak Mirindy z Warsa;)) Później przeprowadziliśmy się tutaj ale ja chodziłam w podkarpackim do szkoły średniej i wtedy jeździłam już sama - kilka razy w roku:) wspominam to świetnie:) A teraz?? zastanawiam się kiedy i gdzie zabiorę dzieci w krótką podróż edukacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.04.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 ale sobie dziś kadzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Oj tam zaraz kadzicie:)Ardea koi moje skołatane nerwy - ta jakby seans terapeutyczny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.04.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 raz tu raz tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.04.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Lubimy się i sobie to okazujemy:) Moja córka jeszcze nie jechała pociągiem, musimy to zmienić A mam już pomysł na parapetówkę - menu z Warsa;) Oczywiście żarciki o za dużym oknie jak na kasę biletową ciągle się pojawiają - ja ich zaskoczę menu i w sumie jestem wdzięczna, bo mimo woli podsunęli mi pomysł na wiatrołap;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 raz tu raz tam... Przy okazji ćwiczymy czujność - wiesz jak łatwo o gafę w takiej wielowątkowej dyskusji?? Ardea a co przewidujesz w tym Warsowym menu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ardea a co przewidujesz w tym Warsowym menu?? Jak to co? Seta i galareta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak to co? Seta i galareta:lol2: Ooo czesć Aga:D Esiak, a Ty podawałes ostatnio link do nowej płyty Anathemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts