Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No mój hydraulik bardzo przystojny:P Szkoda słów, przygnębiło mnie to, bo jeszcze wtedy nie mieliśmy gotowych ścian i bałam się, że u nas też tak koszmarnie wyjdzie. Co tu dużo mówić w kuchni (bez powiększenia ma chyba 8,5m) ustawili półwysep i wysoką zabudowę, obudowali schody, zeby zyskać półmetrowy schowek, wybudowali monumentalny kominek i wcisnęli mały telewizorek na styk, żeby wyjść na taras trzeba całkowicie przemeblować jadalnię, ale cieszą się, że wc przenieśli z salonu;)

Czyli to byli po prostu ludzie ceniący sobie klaustrofobiczne wnętrza;) A Ty myslałaś że normalni jacyś i się zdenerwowałas;)

ps. ja się boję właśnie że mi parter wyjdzie taki kalustrofobiczny trochę:/

Ale za to mam piękne przestronne poddasze;) najwyżej będę siedzieć w sypialni całymi dniami:D

My mieszkaliśmy w obecnym podkarpackim a rodzina mamy w wielkopolsce więc co najmniej raz do roku tu przyjeżdżaliśmy, czasami dwa - kuszetkami własnie bo się całą noc jechało (swoją drogą do dzis pamiętam rewelacyjny smak Mirindy z Warsa;))

Później przeprowadziliśmy się tutaj ale ja chodziłam w podkarpackim do szkoły średniej i wtedy jeździłam już sama - kilka razy w roku:) wspominam to świetnie:)

A teraz?? zastanawiam się kiedy i gdzie zabiorę dzieci w krótką podróż edukacyjną:)

Lubimy się i sobie to okazujemy:)

Moja córka jeszcze nie jechała pociągiem, musimy to zmienić;) A mam już pomysł na parapetówkę - menu z Warsa;) Oczywiście żarciki o za dużym oknie jak na kasę biletową ciągle się pojawiają - ja ich zaskoczę menu i w sumie jestem wdzięczna, bo mimo woli podsunęli mi pomysł na wiatrołap;)