Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

To czekam na efekt końcowy:)

To długo trzeba będzie czekać;) Pumpaluna mówiła, że niedociągnięcia wychodzą dopiero po farbie:confused: Esiak no tak innym się udało zrobić ładnie? U nas nie da się zrobić góry i nie robić dołu, bo mamy otwartą klatkę schodową, wiec albo wszędzie albo nigdzie. Nawet tego w kosztorysie nie ujeliśmy:bash: No chyba, ze liczyć to jako punkt - nieprzewidziane wydatki;)

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas sciany z tynkami są pomalowane jednokrotnie białą farba ( z gruntem - chyba) i tylko w kuchni pomalowane są już drugi raz farbą ( nawet miedzy szafkami - ale to inwencja wykonawcy " bo przeciez tyle farby kupiłam" Po pomalowaniu wygląda "gut" - jak na tynk - " super gut" ;)

kazdy z nas ma jednak inne poczucie estetyki, biorę pod uwagę, że może dla innych takie wykończenie było by nie do przyjęcia

Mąż projektuje zabudowę spiżarni, którą zamierza sam wykonać i pralni. Czy ktoś może polecić jakąś suszarkę kondensacyjną? Taką do postawienia na pralce 60 Boscha? do 2tys.

Przejrzałam różne modele Boscha (po 1700zł), ale nie wiem na co zwracać uwagę, pierwszy raz pozwalam sobie na taki luksus;)

Edytowane przez Ardea

nigdy nie widziałam efektów suszenia w automatycznej suszarce i nie mam zdania na temat jej uzywania więc zapytam z czystej ciekawości, czy rzeczy suszone w ten sposób nie są zbyt pogniecione? Gdy rozwieszam mokre na suszarce tradycyjnej to część ubrań z tkanin bawełnianych wygładza się z największych załamań i podczas prasowania jest trochę łatwiej.