ewanz 16.04.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Pumpaluna - ale masz fajnie - juz wkróce we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 16.04.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ardea Chyba zalety mieszkania w szeregówce, które wymieniłaś, zapiszę i codziennie rano będę powtarzać jak mantrę, to mi moje aktualne zniechęcenie do szeregówki przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ale mam rację, prawda? Czasami trudno spojrzeć z dystansem na to co się ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja tam widzę zarówno wady i zalety małej działki. Na razie wygrywają zalety i mimo że zaliczyłam zjazd ze schodów (i tak cud że dopiero pierwszy bo ja notorycznie ze schodów wszędzie spadam) to i tak uwielbiam nasz wagonik. Nawet z tym szampańskim kolorem na ścianie w sypialni który mi pewnie sen dłuuuuuugo z powiek spędzał będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Koncentrujemy się na zaletach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.04.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Muszę Wam napisać, że teraz co raz bardziej myślę o wyposażeniu. Drogą kupna w weekend nabyłam duży grill, mam nadzieję że do weekendu dojdzie i pracując zainaugurujemy sezon grillowy. Poza tym kupiłam komplet pościeli do sypialni (czerwony hehehe) a teraz szukam ręczników do obydwu łazienek i czerwonych ścierek kuchennych. Polecicie coś na allegro, najlepiej w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ścierek używam rzadko, lecę na papierowych ręcznikach, mam ściereczki szare wszystkie lniane. Ręczniki kupuje mi mama, więc nie doradzę. Czerwona, energetyczna pościel....... szampan już jest - niezła sypialnia:D Moja będzie krainą niewinności, bo biała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ardea - oglądasz może dekoratornię na TV4. Ostatnio była biała sypialnia, ale z dodatkami złotego. Biała będzie piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Rzadko oglądam tv, ale moja mama ogląda i jak czuje, ze coś by mi się spodobało to dzwoni:) U nas biel+sporo drewna w ciepłym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.04.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Tam fajnie zrobili ścianę z cegły i pomalowali na biało. Oczywiście te złote dodatki to takie glamur (nie dla mnie), ale ściana jest naprawdę ciekawa.Zerknij sobie jak będziesz miała chwilę. http://dekoratorniatv.pl/deko/323.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.04.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 U nas ściany szampańskie, a kącik sypialny czarna tapeta, do tego wszystkiego srebrne lampy i czarno-brązowe meble. Pościel w czerwieni bo to nasz ulubiony kolor no i ja tak lubię sypialnianie z pazurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 16.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 u nas sypialnia w kolorze kawy Latte macchiato, łóżko w kolorze kasztan i lampa Mantra Plafon Eve Black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Khb - bardzo ładna lampa. Nie mów mi że już masz wszystko zakupione:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Lampa piękna, nie znałam wcześniej. Ładnie brzmią opisy Waszych sypialni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.04.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Zerknęłam do tej złotej sypialni - bardzo jasna i ścianka naprawdę ładna, reszta za bogata dla mnie i za dużo tam się dzieje, ale ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dla mnie też za bogata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.04.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 KhB świetna ta lampa! Idealnie by się wpasowała do moich winylowych czarnych tapet kupiłam oświetlenie do łazienki i niestety nie jestem zadowolona, jak mi się uda to może przekonam męża że jednak idealne będą do garderoby albo spiżarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 16.04.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Khb - bardzo ładna lampa. Nie mów mi że już masz wszystko zakupione:) Joannk lampa na razie dodana do ulubionych, nie mam jeszcze żadnej lampy kupionej, elektryk mówi żeby się nie śpieszyć, "jeszcze się nie wprowadzacie"tak mówi; ta lampa w w wersji black jest super ale taka sama w kolorze ecru też jest ładna , hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Khb- czyli jeszcze nie wiadomo czy będzie ecru czy czarna? Ja mam taki dylemat co do lam w salonie i też chyba zakup odłożę aż się wprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.04.2012 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ardea - pytałaś o płytki - ja kupowałam przez net, ale ktoś mi mówił, że warto też negocjować lokalnie, tylko że ja nie miałam już siły na kolejne negocjacje i kupiłam od razu tam, gdzie było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts