Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Co do zakupu płytek przez neta - my zamawialiśmy w 3 różnych firmach, nie było nigdy problemu. Ostatnie zamówienie było błyskawiczne, zarówno dostawa jak i przesłanie FaVAT. Cenowo bez porównania, mimo rabatu 20% w hurtowni miejscowej nie dali nam tak dobrych cen jak sklep internetowy. A czasami w niektórych sklepach internetowych przesyłka gratis. Jak na razie jesteśmy zadowoleni z jakości obsługi. Nie rozpakowaliśmy wszystkich paczek, dlatego nie wiem czy są jakieś ubytki - mam nadzieję że się nie rozczarujemy.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nikt lokalny nie dał nam takiej ceny jak sklepy internetowe. Nawet jeśli transport trzeba było doliczyć to i tak było taniej i szybciej.Wszystko było na czas i zgodnie z zamówieniem. Nic nie potłuczone, bo na palecie ciężko coś uszkodzić. Tak na dobrą sprawę to na miejscu kupujemy tylko drobiazgi albo rzeczy potrzebne na wczoraj.

Muszę Wam napisać, że teraz co raz bardziej myślę o wyposażeniu. Drogą kupna w weekend nabyłam duży grill, mam nadzieję że do weekendu dojdzie i pracując zainaugurujemy sezon grillowy. Poza tym kupiłam komplet pościeli do sypialni (czerwony hehehe) a teraz szukam ręczników do obydwu łazienek i czerwonych ścierek kuchennych. Polecicie coś na allegro, najlepiej w dobrej cenie?

Kurcze, to jest myśl! Pokaż co kupiłaś, bo w sumie my tez musimy kupić a na majówkę byłby jak znalazł. Myślałam, że do casto albo innego obi skoczymy ale tam zawsze takie badziewie grillowe mają, że masakra.

agalind ja jeszcze nie wiem czy moj to nie badziewie bo z tego co wiem to wlasnie jakos tak teraz sasiadka go od kuriera kupuje, facet mial duzo pozytywnych komentarzy, grille sie dobrze mu sprzedaja i acena ok jak za grill xxl zamykany. Jak wroce do domu to ci podesle linka do aukcji i opinie po rozpakowaniu paczki ;)

Co do plytek i zakupow to ja niektore rzeczy mialam taniej niz w necie ale to tylko dlatego ze po znajomosci sprzedawane a nie rabat jak dla klienta z ulicy. Gdyby nie to ze mamy troche znajomosci tu i pwdzie i budowal nas kolega to z pewnoscia bysmy duuuuzo wieksza kase na dom musieli wylozyc

Też mamy 2 badziewiaki ale one sie już zupełnie do niczego nie nadają.

Nie chcę wydac nie wiadomo ile, bo potem cos postawimy konkretnego, ale na razie taki mi isę podoba. Jak to mój mąż powiedział "Teraz potrzebujemy taki ogniskowy duzy na te nasze pole ogrodowe"

http://www.regmar.pl/allegro/de/grill_286636.jpg

całego Paradyża kupowaliśmy poprzez sklep z allegro: eplytki24.pl - strona na allegro

błyskawiczna realizacja, bardzo dobre ceny, transport gratis, faktura vat dotarła po kilku dniach...

płytki Vives kupowaliśmy poprzez: www.planetadom.pl

najniższe ceny na Vives, bardzo szybka realizacja, dobry kontakt, bez problemu wycofali nam z zamówienia dekory i zwrócili kasę...

a płytki Villeroy&Boch kupowaliśmy poprzez sklep in360

na V&B najniższe ceny na necie, poza tym mają tam bardzo dużo produktów w świetnej cenie (armatura, ceramika, płytki, wanny, brodziki, itd)

Aalind grill wygląda porządnie, jest duuuuuży, idealny na imprezy chociaż na takie niedzielne grillowanie nie wiem czy nie za wielki nawet chociaz z drugiej strony za jednym zamachem i mięcho i warzywa się wrzuci :) my kupiliśmy jeszcze za 299zł ale patrzę że już po 329 są i myślę że będą jeszcze droższe

WYMIARY GRILLA:

Rozmiar całkowity: 116*70*97cm

Popielnik: 76cm*41cm*20cm

Wysokość gotowania: 76cm

Wymiar dużego rusztu: 74cm*38cm

Wymiar małego rusztu: 64*20cm

Wymiar dolnej półki: 68*37cm

Grubość stali: 0.6/0.7/0.8mm

Waga G.W/N.W: 21kg/19.5kg

nasz jest taki:

http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/51/14/91/2251149137