Joannk 17.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Co do zakupu płytek przez neta - my zamawialiśmy w 3 różnych firmach, nie było nigdy problemu. Ostatnie zamówienie było błyskawiczne, zarówno dostawa jak i przesłanie FaVAT. Cenowo bez porównania, mimo rabatu 20% w hurtowni miejscowej nie dali nam tak dobrych cen jak sklep internetowy. A czasami w niektórych sklepach internetowych przesyłka gratis. Jak na razie jesteśmy zadowoleni z jakości obsługi. Nie rozpakowaliśmy wszystkich paczek, dlatego nie wiem czy są jakieś ubytki - mam nadzieję że się nie rozczarujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nikt lokalny nie dał nam takiej ceny jak sklepy internetowe. Nawet jeśli transport trzeba było doliczyć to i tak było taniej i szybciej.Wszystko było na czas i zgodnie z zamówieniem. Nic nie potłuczone, bo na palecie ciężko coś uszkodzić. Tak na dobrą sprawę to na miejscu kupujemy tylko drobiazgi albo rzeczy potrzebne na wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Muszę Wam napisać, że teraz co raz bardziej myślę o wyposażeniu. Drogą kupna w weekend nabyłam duży grill, mam nadzieję że do weekendu dojdzie i pracując zainaugurujemy sezon grillowy. Poza tym kupiłam komplet pościeli do sypialni (czerwony hehehe) a teraz szukam ręczników do obydwu łazienek i czerwonych ścierek kuchennych. Polecicie coś na allegro, najlepiej w dobrej cenie? Kurcze, to jest myśl! Pokaż co kupiłaś, bo w sumie my tez musimy kupić a na majówkę byłby jak znalazł. Myślałam, że do casto albo innego obi skoczymy ale tam zawsze takie badziewie grillowe mają, że masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.04.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 agalind ja jeszcze nie wiem czy moj to nie badziewie bo z tego co wiem to wlasnie jakos tak teraz sasiadka go od kuriera kupuje, facet mial duzo pozytywnych komentarzy, grille sie dobrze mu sprzedaja i acena ok jak za grill xxl zamykany. Jak wroce do domu to ci podesle linka do aukcji i opinie po rozpakowaniu paczki Co do plytek i zakupow to ja niektore rzeczy mialam taniej niz w necie ale to tylko dlatego ze po znajomosci sprzedawane a nie rabat jak dla klienta z ulicy. Gdyby nie to ze mamy troche znajomosci tu i pwdzie i budowal nas kolega to z pewnoscia bysmy duuuuzo wieksza kase na dom musieli wylozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 To rozpakuj i pokaż co kupiłaś. Też znalazłam taki xxl z pokrywą i sie zastanawiam czy nie wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzięki za głosy w sprawie płytek. Jeszcze podajcie namiary na rzetelne i tanie sklepy:) Prawie zdecydowałam się na suszarkę Bosch Avantixx WTE86305PL - dzięki pomocy Esiaka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 My grillujemy na razie na dwóch badziewiakach, skoro mamy murować grill z miniwędzarnią i komorą na chleb, pizzę to nie inwestujemy w nic lepszego. A nasze badziewiaki są naprawdę badziewne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Też mamy 2 badziewiaki ale one sie już zupełnie do niczego nie nadają. Nie chcę wydac nie wiadomo ile, bo potem cos postawimy konkretnego, ale na razie taki mi isę podoba. Jak to mój mąż powiedział "Teraz potrzebujemy taki ogniskowy duzy na te nasze pole ogrodowe" http://www.regmar.pl/allegro/de/grill_286636.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak śmiecę, to mnie przegoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Wygląda świetnie, jaki jest duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 50cm średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzięki za głosy w sprawie płytek. Jeszcze podajcie namiary na rzetelne i tanie sklepy:) Prawie zdecydowałam się na suszarkę Bosch Avantixx WTE86305PL - dzięki pomocy Esiaka:) jak tylko Żonka skończy wylegiwanie, to poda Ci nazwy 3 sklepów, z których braliśmy płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Płytki kupowaliśmy w :http://www.maxlazienka.pl - Nowa Galahttp://www.plytki-online.pl - Paradyż, Opoczno (kotłownia) Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 To spory i pięknie ogień widać (mam fajne zdjęcie z pewnego pikniku, na którym był taki grill) Esiak - bardzo bardzo Wam dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kiedys widzialam taki, ale chyba byl żeliwny, a ten jest z nierdzewki i nie wiem czy się nadaje:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.04.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 całego Paradyża kupowaliśmy poprzez sklep z allegro: eplytki24.pl - strona na allegrobłyskawiczna realizacja, bardzo dobre ceny, transport gratis, faktura vat dotarła po kilku dniach... płytki Vives kupowaliśmy poprzez: www.planetadom.plnajniższe ceny na Vives, bardzo szybka realizacja, dobry kontakt, bez problemu wycofali nam z zamówienia dekory i zwrócili kasę... a płytki Villeroy&Boch kupowaliśmy poprzez sklep in360na V&B najniższe ceny na necie, poza tym mają tam bardzo dużo produktów w świetnej cenie (armatura, ceramika, płytki, wanny, brodziki, itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.04.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzięki Wszystkim idę pospisywać ceny:). W przyszłym tyg. przejażdżka po sklepach ze świadomością cen płytek w necie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.04.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Dzięki Wszystkim idę pospisywać ceny:). W przyszłym tyg. przejażdżka po sklepach ze świadomością cen płytek w necie;) Tak najlepiej. Wiedząc że w necie taniej nie dostaniesz zawału w sklepie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.04.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aalind grill wygląda porządnie, jest duuuuuży, idealny na imprezy chociaż na takie niedzielne grillowanie nie wiem czy nie za wielki nawet chociaz z drugiej strony za jednym zamachem i mięcho i warzywa się wrzuci my kupiliśmy jeszcze za 299zł ale patrzę że już po 329 są i myślę że będą jeszcze droższe WYMIARY GRILLA: Rozmiar całkowity: 116*70*97cm Popielnik: 76cm*41cm*20cm Wysokość gotowania: 76cm Wymiar dużego rusztu: 74cm*38cm Wymiar małego rusztu: 64*20cm Wymiar dolnej półki: 68*37cm Grubość stali: 0.6/0.7/0.8mm Waga G.W/N.W: 21kg/19.5kg nasz jest taki: http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/51/14/91/2251149137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.04.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Fajny tez Wasz grill. My chyba tez jakiś musimy kupić bo zanim wymurujemy docelowy to łomatko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts