Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyglądają zaskakująco dobrze, nie było przy nich nazwy, bo dopiero przyjechały i myślałam że majątek kosztują, gdy się dowiedziałam, ze cena katalogowa to 79zł zaczęłam szukac podstępu;) Ładne a tanie? W necie znalazłam je nawet poniżej 60zł. Myślę więc o podobnym rabacie od naszych parkieciarzy;)

Pumpaluna, dokładnie ten oglądałam w necie, ale stwierdziłam, ze tyle na razie nie chcę wydawać, bo to nie ma byc doeclowy. Na 3-nogu prawie połowę tańszy.

my nie planujemy w najbliższym czasie innego grilla, wymurować gdzie nie będzie a na gazowy porządny to chyba nigdy nas stać nie będzie, kupowaliśmy więc ten jako docelowy bo kilka osób ma grille tego typu i zachwala więc decyzja nie była szczególnie trudna

Czytałaś wątek "Goście, goście..."? Obawiam sie, że trochę chętnych bedzie. Inna sprawa, że większość już dawno wybrała sobie "swoje" pokoje. Najbardziej rozbrajają mnie teksty wcale nie-bliskich znajomych: " fajnie będzie tu do Was na weekendy wpadać". Normalnie agresywna sie staję jak coś takiego słyszę;)

no to ja mam podobnie, odzywa się we mnie wtedy mega agresor i robię się wredna do kwadratu, a już jak osoby mi prawie obce (z pracy chociażby czy znajomi znajomych) pytają o to kiedy parapetówka to dostaję drgawek, ostatnio jeden z kuzynów (taki dość bliski w linii pokrewieństwa) zaczął się wypytywać i nachalnie wpraszać więc podziękowałam mu że pyta jak sobie radzimy z wykańczaniem domu tylko we dwoje i że na parapetówce to my sobie odpoczywać planujemy...

Byliśmy tam w nocy, ale całej nocy nie spędziliśmy.

ja liczę na nocleg w przyszły weekend bo po niedzieli nasze małżeńskie łoże przyjedzie ;)

Mam jeszcze pytanie w sprawie paneli, (................) Te moje po doliczeniu podkładów, foli, listew wyszły grubo ponad 100zł - nie wiem czy chcę tyle zapłacić za panele.

nam za panele w sumie faktycznie wyszło ponad 100zł za metr jeśli by wliczyć wszystkie przygwizdy i robociznę, panele po rabacie 73zł a listwa 21zł za mb

i jeszcze się pochwalę, że w sobotę wchodzą panowie panele układać, w końcu!!!

Postaram się w sobotę jakąś fotę zrobić chociaż tyle jest do zrobienia i ciągle jeszcze coś do załatwienia że totalnie nie mam do takich rzeczy głowy. Nawet małej nie zrobiłam zdjęcia jak jej pokoik wygląda bo nie mogę się zwyczajnie ogarnąć. Nie wiem też czy coś ci da pogląd zdjęciowy bo my mamy sufit biały (skos) a kolankową w kolorze i myślę że już samo to zmienia "odbiór" faktury ale ustawiam przypomnienie o aparacie.

A jeszcze a propos wykończeniówki to po niedzieli wchodzą z montażem kuchni i schodów także następny weekend będzie już przeprowadzkowy