ewanz 23.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 pumpaluna - ja właśnie mam zagwozdkę z uchwytami kuchennymi Wymarzone uchwyty liswowe marki Zobal model UKW 11 wyniosłyby mnie 3000zł więc namietnie szukam zamiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ardea, to podrzuć na priv jakiś namiar, moze i ja skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Mówiąc szczerze to totalnie nie mam pomysłu co pójdzie zamiast tej czerni. Zważywszy, że średnio mamy czas kombinować to myślałam żeby asekuracyjnie jednak zrobić wnękę szampanem (niby firmowo zwanym winem musującym) i już nie kombinować. Mój mąż proponował, że możemy machnąć szarością(grafitem) takim jak w kuchni ale ja tego nie czuję. Najgorzej, że mój mąż kupił popielate rolety (takie czasowe, żeby były na wprowadzkę) bo czerwonych nie było a stwierdził że będą lepsze niż inne i teraz tak trochę ni przypiął ni wypiął. W sumie meble będą czarnobrązowe więc do ścian pasują a rolety, cóż będą na trochę, aż mi za zlecenie jesienią nie zapłacą i wtedy zamówimy porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Podrzucę jutro, muszę znaleźc wizytówkę, bo nie mam w komórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja już się boję wyceny żaluzji drewnianych, a muszą byc, bo się ugotujemy w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 pumpaluna - ja właśnie mam zagwozdkę z uchwytami kuchennymi Wymarzone uchwyty liswowe marki Zobal model UKW 11 wyniosłyby mnie 3000zł więc namietnie szukam zamiennika nawet nie sądziłam, że uchwyty są taaaakie drogie. Ja szukam czegoś prostszego i dość kanciastego, tylko boję się czy nie zepsuję efektu niewłaściwym doborem uchwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 jakie parapety zewnętrzne wybrałybyście do brązowych okien - złoty dąb lub orzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.04.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja planuję grafit po kolor obróbek blacharskich. a zobale też mi się podobają, ale frezy tańsze i nie rozbiją mi rysunku drewna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 pumpaluna - nie wszystkie uchwyty sa taaaakie drogie, akurat te z frezem H, czyli z uchwytem o tej samej szerokości wypadającym symetrycznie po środku każdej szafki - dla mnie mniodzio niestety - musze szukać czegoś tańszego, kupiłam nawet jeden uchwyt, który mi sie podobał, ale po akcji demonstracyjej w domu jakoś mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Będę pewnie wybierała między takimi jak te 1 albo 2 tylko jedne szuflady są ponad setki więc może być problem. Ewans a takie te H czy podobne to można zamontować już po zrobieniu frontów i montażu szafek czy w trakcie robienia tylko?? ciekawe jak cenowo by wyszły takie inne listwowe po całości idące (jak te ) jakie parapety zewnętrzne wybrałybyście do brązowych okien - złoty dąb lub orzech? a okna są złoty dąb czy orzech? jeśli elewacja w kolorze neutralnym to bym brała pod kolor okien, my z racji grafitowego dachu, grafitowej podbitki (w planach) i lekko szarawej elewacji (też w planach) będziemy brali grafitowe parapety Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.04.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 pumpaluna - u nas kolorystyka podobna - grafitowa dachówka, takaż podbitka ( w planach) i szaro - biała elewacja okna złoty dąb, ale o grafitowych parapetach nie pomyslałam, raczej w okleinie złoty dąb - czyli pod kolor okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Będę pewnie wybierała między takimi jak te 1 albo 2 tylko jedne szuflady są ponad setki więc może być problem. Ewans a takie te H czy podobne to można zamontować już po zrobieniu frontów i montażu szafek czy w trakcie robienia tylko?? ciekawe jak cenowo by wyszły takie inne listwowe po całości idące (jak te ) Większość firm robi uchwyty o różnej długości, masz kilka wariantów do wyboru. Pozostaje tylko kwestia ceny. Do łazienki górnej wybierałam uchwyty i w katalogu było ok. 4-5 różnych wersji długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 a okna są złoty dąb czy orzech? jeśli elewacja w kolorze neutralnym to bym brała pod kolor okien, my z racji grafitowego dachu, grafitowej podbitki (w planach) i lekko szarawej elewacji (też w planach) będziemy brali grafitowe parapety Też chciałam grafitowe, ale skutecznie zniechęcił mnie kurz na nich panujący. Drogi to my się jeszcze długo nie dorobimy, a ze szmatą latać mi się nie chce. Wolę leżak i książkę na tarasie;) No co, można pomarzyć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Na jasnych kurz zupełnie inaczej się osadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Bo mniej widocznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Bo mniej widocznie;) Otóż to, jest go dokładnie tyle samo, więc dla mnie nie ma różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Przecież nie napisałam nigdzie, że mniej kurzu jest na jasnych:P W każdym razie jak go widzę to musze zetrzeć a tak będę to robić troszkę rzadziej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.04.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ja sprzątam zanim tak naprawdę jest to potrzebne, taki mam rytm, bez względu na to czy widać brud, sprzątam w czwartki i piątki całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Sprzątanie to nie problem. Najbardziej mnie tylko wkurza, że na niektórych ciemnych powierzchniach widać kurz szybciej choć dopiero co były czyszczone. Przecierać parapety będę tak czy siak, tylko nie będzie mnie to drażnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.04.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Tak w temacie napiszę tylko, że jutro zabieram się za mycie okien w domu, co by światła trochę wpuścić przez te usmarowane szyby;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts