Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za zainteresowanie:) Bardzo mi miło:) Tynki schną, sprzątamy teren (codziennie po trochu), gromadzimy materiał do dalszych prac, pan od poddasza wejdzie w drugiej połowie maja, panowie od elewacji na koniec maja, a po majówce mąż wybuduje murki oporowe przy tarasie (muszą być przed tynkami) - nie dzieje się nic godnego sfotografowania;) Zawodowo kocham wszystko porządkować w tabelach, a w domu dzielić murkami (bo same murki u mnie będą):D Jednak jestem pewna, ze będzie dobrze, same zobaczycie:yes:

Dzięki za zainteresowanie:) Bardzo mi miło:) Tynki schną, sprzątamy teren (codziennie po trochu), gromadzimy materiał do dalszych prac, pan od poddasza wejdzie w drugiej połowie maja, panowie od elewacji na koniec maja, a po majówce mąż wybuduje murki oporowe przy tarasie (muszą być przed tynkami) - nie dzieje się nic godnego sfotografowania;) Zawodowo kocham wszystko porządkować w tabelach, a w domu dzielić murkami (bo same murki u mnie będą):D Jednak jestem pewna, ze będzie dobrze, same zobaczycie:yes:

Pewnie padniemy z wrażenia:)

Jak przeczytałam to co pogrubiłaś to pomyślałam co za zarozumiała baba ze mnie:D

W mojej głowie wszystko wygląda ok. nie stresuję się urządzaniem, raczej się nim bawię (ale bez przesady na ergonomię też patrzę;)) nie robię domu pokazowego, gdzie musiałabym się liczyć ze zdaniem innych. A, mam świadomość niektórych wpadek przy bryle budynku, ale ciiiiii;)

Jak przeczytałam to co pogrubiłaś to pomyślałam co za zarozumiała baba ze mnie:D

W mojej głowie wszystko wygląda ok. nie stresuję się urządzaniem, raczej się nim bawię (ale bez przesady na ergonomię też patrzę;)) nie robię domu pokazowego, gdzie musiałabym się liczyć ze zdaniem innych. A, mam świadomość niektórych wpadek przy bryle budynku, ale ciiiiii;)

oj a ja ciągle krytykę muszę znosić, chyba niektórzy to tak z zazdrości, dzisiaj chociażby było sporo ale do mojej kuchni, że alu-ramka za gruba i na moje że mi się podoba i meble ideał to znalazł się kolejny minus zbyt mały piekarnik bo jej większy. A szuflady to niewygodne bo oleju i octu nei idzie trzymać, a taka lodówka to strata miejsca. Poza tym w łazience za ciemno i ściana pod światło jest dziwna i koniecznie trzeba coś z tym zrobić!! (fakt spierniczyliśmy przy przecieraniu ale sami to wiemy i niestety musimy zaakceptować, poprawimy kiedyś tam bo teraz nie ma czasu na darcie ściany do żywca) a w ogóle to jednak panele to nie to samo co decha i jeszcze by mnożyć można... czasami mam ochotę zamknąć się w moim domostwie i nikogo nie wpuszczać bo mam wrażenie że tylko potknięć szukają a to po prostu jest przykre jak się człowiek każdą pierdołą cieszy :/

Gdzie tam zarozumiała:no: Po prostu pewna siebie i tyle;)

po prostu zdecydowana co chce :)

Jak już to nie raz padło na FM dom robimy dla siebie nie dla gości. Opinie inny osób nie powinny mieć dla nas znaczenia, bo nasz dom to nasze marzenie i nasza wygoda.

Ardea - co do kosztów, to chyba każdy coś musi obciąć żeby na coś innego starczyło:) mogę Ci napisać na priv ile nam brakuje - to na pewno poczujesz ulgę:)