Ardea 06.05.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Asia, lubię takie piękne rzeczy, więc na pewno nie usuwaj:) Byłaś kiedyś w Almi Decor? Tam są przedmioty z odzysku, np ławy ze starych drzwi itp., ale te unikatowe przedmioty mają też unikatowe ceny;) Ja muszę liczyc na własną pomysłowośc. Khb, dzięki, ale na razie to ja 9 desek pomalowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Oczywiście Almi Decor jest super inspirujące, jedyne na co sobie u nich do tej pory pozwoliłam to zegar z przeceny:) (tak się pochwalę) Właśnie przeglądam te moje gazety, no muszę Tobie to znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Nie chcę nalegac, ale chyba musisz;) Ja kupiłam łóżko do sypialni, ale na razie jest w magazynie. Mąż się na nie uparł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 06.05.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) a moje łoże sypialniane przyszłe .. do nowego domu.. leży w częściach pod łożem sypialnianym mojej mamy to chyba dobry znak, co? Edytowane 6 Maja 2012 przez khb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dużo nie widać, bo zrobiłam zdjęcie - mało profesjonalnie:) Dom&Wnętrze nr 6 (189/2011) str 84 Ciemne drzwi na białej ścianie - na odwrót jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Łoże pod łożem;) na dobrą wróżbę Moje podobno może byc niewygodne, dziewczyny pisały, że może obijac łydki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 To brzegi łóżka masz wystające, skoro możesz się o nie obijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Asia, extra:) Te moje to takie proste, chłopskie z wiejskiego gospodarstwa, nawet nie są stare jakoś bardzo, ale miały byc wyrzucone to postanowiłam zrobic z nich obraz i przy okazji rozjaśnic czarną ścianę. Muszę kiedyś kupic sobie Dom&Wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 To brzegi łóżka masz wystające, skoro możesz się o nie obijać? Tak, ranty mocno wystają Tanie nie było, nawet mi się podoba, mąż sie uparł, a ja chyba teraz żałuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ardea - ja nie wiem ale czy Ty masz mieć nowoczesne klimaty:) Bo chyba wkręcają się takie sielskie-anielskie, ja jestem za jakby co:) To czasami zdarzy się w pośpiechu obić, my mieliśmy takie w mieszkaniu, ale jak Tobie odpowiada to naprawdę takie rzeczy nie mają znaczenia. Poza tym my mieliśmy bardzo wąską sypialnie i to było no mniej wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Nie, sielskie nie będą na pewno. Dechy są surowe, przy nich zawiśnie goła żarówa. Czarna ściana i proste białe drzwi + techniczny reflektorek i kanciaste czarne kinkiety na tle totalnej bieli - najmniej surowo będzie w sypialni - cegiełka, białe lniane zasłony jakieś folkowe bajery:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Wiesz, że Ty faktycznie masz "żyłkę" do tego. Wcale się nie zdziwię jak Twoje wnętrza trafią do jakiegoś magazynu wnętrzarskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ardea - zachowaj palety z budowy może się przydadzą... http://www.infloral.pl/murator/paleta4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Dzięki, ale smykałkę mam tylko w określonych kierunkach;) (jak nie nowocześnie to loftowo lub skandynawsko) Sama zawsze wiem czego chcę, ale innym nie umiem doradzac i nigdy nie wyszłoby mi takie wnętrze jak Twoje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ardea - zachowaj palety z budowy może się przydadzą... http://www.infloral.pl/murator/paleta4.jpg Patrz, jak Ty mnie znasz - z palet zrobił mi mąż półkę, miała byc do pokoju córki, ale ona jej nie chce, więc zawisnie nad moim biurkiem. Koniecznie musiała byc z tymi wypalonymi znakami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 No właśnie u nas chyba jakieś 2 palety ze znakami jeszcze znajdę. Musze je wciągnąć do garażu, coś tam się wymyśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Mój mąż pukał się w głowę, jak poprosiłam by nie oddawał palet, a teraz sam wyszukał taką ze znakami i chyba zaczyna rozumiec mój plan na dom:) Twój wiemy, nie wtrąca się i jest pod wrażeniem Twojego gustu i pomysłowosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.05.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ardea - mój mąż się nie w trąca ale swoje zdanie ma i powiem uczciwie że korzystam z jego rad. W końcu w domu będziemy razem mieszkać i jemu też musi klimat odpowiadać....Dlatego u nas jest trochę klasyki i trochę nie (łazienka górna). A Twój jeśli zaczyna rozumieć o co chodzi to znaczy że mu się podobają Twoje koncepcje:) Ważne żeby we własnym domu dobrze się czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.05.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Jasne, ja mojego pytam o wszystko:) Chyba potrzebował czasu, żeby poczuc o co mi chodzi. Odrzucił plastikowe krzesła i ich nie będzie, teraz trochę kręci głową na lampę jadalnianą i też już mam dla niej zamiennik. Mój mąż ma takie zdanie: Chociaż nie wiem co mi się podoba to wiem, co mi się nie podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.05.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Mój mąż ma takie zdanie: Chociaż nie wiem co mi się podoba to wiem, co mi się nie podoba;) O, to ja mam podobnie z naciskiem na pogrubienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts