Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Asia, lubię takie piękne rzeczy, więc na pewno nie usuwaj:) Byłaś kiedyś w Almi Decor? Tam są przedmioty z odzysku, np ławy ze starych drzwi itp., ale te unikatowe przedmioty mają też unikatowe ceny;) Ja muszę liczyc na własną pomysłowośc.

Khb, dzięki, ale na razie to ja 9 desek pomalowałam.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ardea - ja nie wiem ale czy Ty masz mieć nowoczesne klimaty:) Bo chyba wkręcają się takie sielskie-anielskie, ja jestem za jakby co:)

To czasami zdarzy się w pośpiechu obić, my mieliśmy takie w mieszkaniu, ale jak Tobie odpowiada to naprawdę takie rzeczy nie mają znaczenia. Poza tym my mieliśmy bardzo wąską sypialnie i to było no mniej wygodne.

Nie, sielskie nie będą na pewno. Dechy są surowe, przy nich zawiśnie goła żarówa. Czarna ściana i proste białe drzwi + techniczny reflektorek i kanciaste czarne kinkiety na tle totalnej bieli - najmniej surowo będzie w sypialni - cegiełka, białe lniane zasłony jakieś folkowe bajery:)

Ardea - zachowaj palety z budowy może się przydadzą...

http://www.infloral.pl/murator/paleta4.jpg

Patrz, jak Ty mnie znasz - z palet zrobił mi mąż półkę, miała byc do pokoju córki, ale ona jej nie chce, więc zawisnie nad moim biurkiem. Koniecznie musiała byc z tymi wypalonymi znakami;)

Ardea - mój mąż się nie w trąca ale swoje zdanie ma i powiem uczciwie że korzystam z jego rad. W końcu w domu będziemy razem mieszkać i jemu też musi klimat odpowiadać....Dlatego u nas jest trochę klasyki i trochę nie (łazienka górna). A Twój jeśli zaczyna rozumieć o co chodzi to znaczy że mu się podobają Twoje koncepcje:) Ważne żeby we własnym domu dobrze się czuć:)

Jasne, ja mojego pytam o wszystko:) Chyba potrzebował czasu, żeby poczuc o co mi chodzi. Odrzucił plastikowe krzesła i ich nie będzie, teraz trochę kręci głową na lampę jadalnianą i też już mam dla niej zamiennik.

Mój mąż ma takie zdanie: Chociaż nie wiem co mi się podoba to wiem, co mi się nie podoba;)