Joannk 07.05.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dobry tekst:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Bardzo fajny efekt uzyskałaś. Pozostaje czekać na końcowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.05.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Kupiłam dziś świerk srebrzysty i dwa jałowce (te jałowce będą przy śmietniczku, wiec niech już rosną, żeby go zakryć) Uświadomiłam sobie jaką jestem ignorantką w sprawach ogrodu, nie wiem jaka ziemia, jakie korzenie i jakie warunki - niczego nie wiem:oops: Zamówiłam gres , zamiast tego Rovere Paradyża czy Nowej Gali stonewood (potrzebowałam szarobieli , a Noce i woodentic nie mają takich kolorów) bo te moje na żywo mocno mnie rozczarowały, nawet mi się pisać nie chce, ale na tyle bardzo, że zapłaciłam jeszcze raz tyle za Porcelanite. Chciałam ceramikę hiszpańską to będę miała, co z tego, że tylko dwa m2;) Płytka jest taka doskonała, że mi nie żal tej kasy, mimo że to tylko podłoga wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Na temat ogrodu to się wcale nie wypowiadam, bo kompletną ignorantką jestem. Trzeba będzie zgłębić wiedzę tajemną O budowaniu już wiem co nieco, więc chyba z tematem ogrodu też się uda? Płytek gratuluję i zazdroszczę, bo co hiszpańskie to hiszpańskie:yes: Będziesz sobie mogła fiestę urządzić i flamenco zatańczyć Ole! Edytowane 8 Maja 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.05.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Flamenco na 2m2?! Skończyłoby się na rozbiciu kastanietami umywalki;) Na większej powierzchni nie byłoby mnie stać na położenie tak drogiej ceramiki, do wc też myślałam o czymś w bardziej mojej cenie;), ale nic mi się nie podobało.Ani jedno, ani drugie w szarobieli nawet nie przypomina deski:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Flamenco na 2m2?! Skończyłoby się na rozbiciu kastanietami umywalki;) Jak partner dobrze poprowadzi to może być całkiem przyjemnie;) (napisałabym coś więcej w temacie, ale nie będę dawać Lukarnie okazji do fantazjowania, bo się na pracy nie skupi;)) Edytowane 8 Maja 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.05.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Lukarna:D Musielibyśmy mieć gabaryty Tomcia Paluszka i Calineczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Lukarna:D Musielibyśmy mieć gabaryty Tomcia Paluszka i Calineczki;) Obroty od wc do umywalki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.05.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jak partner dobrze poprowadzi to może być całkiem przyjemnie;) (napisałabym coś więcej w temacie, ale nie będę dawać Lukarnie okazji do fantazjowania, bo się na pracy nie skupi;)) A widzisz kilka dni na wsi i od razu nie jesteś w temacie:p Ostatnio Ardea ma "skojarzenia":D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.05.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 A widzisz kilka dni na wsi i od razu nie jesteś w temacie:p Ostatnio Ardea ma "skojarzenia":D:D Dla mnie Ty zawsze będziesz mistrzynią skojarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oj tam:) ale mnie głowa boli, brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.05.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ardea błyskawiczne zakupy ja wychodzę z założenia że pierwsza myśl jest najlepsza jeżeli chodzi o zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.05.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ardea błyskawiczne zakupy ja wychodzę z założenia że pierwsza myśl jest najlepsza jeżeli chodzi o zakupy Tylko, że to nie była pierwsza myśl (nasz budżet nie zakładał płytek po 300zł/m2, więc o takich nawet nie myślałam) - to był zakup pod wpływem chwili;) Polskie mnie rozczarowały, a hiszpańska ceramika zachwyca mnie od zawsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.05.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oj tam:) ale mnie głowa boli, brr Biedactwo, może się zrelaksuj jakoś już Ty wiesz jak:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.05.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 :) Dzisiaj w pracy siedzę do późna więc nie ma opcji na relaks;) Tzn jest, co kilkadziesiąt min w ramach rozrywki idę nalać sobie wody i zaglądam na FM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.05.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ja też zaraz siadam do pracy, ale na szczęście nie mam dużo dziś w godzinkę się wyrobię. Lukarna to dawkuj sobie częściej wodę i FM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dziś jadę zamówić podłogę do salono-jadalni i wpłacić zadatek na schody. Wczoraj byli państwo z najtańszej firmy jaką znalazłam i pan zaraz po wejściu powiedział, że tego nie da się zrobić Po krótkim zażenowaniu, uściśliłam, że panu nie da się zrobić, podziękowałam i przeprosiłam za fatygę - takich fachowców to jeszcze nie widziałam. Potem pan kazał żonie, jak psu aportującemu wrócić do nas po miarkę, której nawet nie miał okazji użyć - wstyd mi było za niego. Teraz już wiem skąd miał takie ceny;) Pozostałe trzy, renomowane łódzkie firmy nie widziały najmniejszych problemów z wykonaniem. A jeszcze jak, przy okazji kupowania płytek, usłyszałam jak pracownicy polecają moich faworytów parkietowych to już nie było nad czym myśleć. Co tam te 4tys. więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jakie schody będa ostatecznie? Uda sie zrobić dywanowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Uda:yes: Przynajmniej tak twierdzą i tak zapiszemy w umowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 No to świetnie. Będą z mozaiki jak podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts