Lukarna 19.08.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Takie macie ładne nazwy domów, kwiatowe takie...A ja do swojego nic nie wymyśliłam i takie bezimienny jest;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.08.2011 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 To takie chwyty marketingowe biur projektowych, żeby się przyjemnie kojarzyło;) albo inna opcja pójść pod prąd i na przekór zwyczajom i określić projekt z-coś tam A Ty masz pełną swobodę i sama możesz nazwać swój domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 19.08.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Takie macie ładne nazwy domów, kwiatowe takie... A ja do swojego nic nie wymyśliłam i takie bezimienny jest;( Pisałaś,że na tej działce kiedyś był sad. Może ....DOM W CZEREŚNIOWYM SADZIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 my o naszym domu pieszczotliwie mawiamy "nasz wagonik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.08.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ha, ja bym mogła o swoim "Nasza Landara":) a tak serio to kurcze wielki ten nasz dom. Ja się nigdy w życiu przed mężem nie przyznam ale myślę, ze jest sporo za duży. Poniosło nas w fazie projektowej i to mocno. Ale ok, obiecałam sobie ze nie będę marudzic. Mój dom będzie najpiękniejszy na świecie i będzie nam się w nim mieszkało swietnie. I tego się trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.08.2011 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dom w lukarnach (brzmi ładnie i budowlanie) Za to mój może robić za domek dla gości lub pomieszczenie gospodarcze;) Przprowadzka to będzie pestka, bo teraz mieszkamy w moim singielskim mieszkanku a wprowadzimy się do 3x większego to nie będzie co zabierać zresztą ja nie jestem typem zbieraczki, a dla książek będzie osobny pokój - to może sie zmieszczą... I też uważam, że mój domek będzie najcudowniejszy na świecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Lukarno mój domek też się brzydko nazywa):, ale jakoś tak nigdy nad tym się nie zastanawiałam ha i dopiero teraz Ty mi to uświadomiłaś a co tam mój domek też będzie najpiękniejszy na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 i mój! i mój!my też przenosimy się z mieszkania do 3x większego domu, tylko że my to chyba osiągnęliśmy szczyt zagracenia tych naszych 44metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.08.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Dom w lukarnach (brzmi ładnie i budowlanie) Albo coś co pewnie spodoba się Tobie:) Dom na Jastrzębiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 19.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 O matko...to widzę,że tylko ja rozbijam się obecnie w dużym mieszkaniu (70m+10 zabudowany korytarz). A przeniesiemy się do domu jeszcze raz większego. Za to swojego (niestety wspólnego z bankiem, ale kiedyś ten bank wymelduję)!!! Wiecznie z nami nie będzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Fulek my mieszkanie też na kredyt hipoteczny kupiliśmy, w sumie w tym roku go do końca spłaciliśmy i powiem Ci że już się nawet przyzwyczaiłam do niemego lokatora ale jak już go wykopsałam z mojego M4 to była impreza taka porządna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mnie ten kredyt przeraża ale hmm.....coś za coś prawda????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.08.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Na Jastrzębiej - pięknie, po mojemu:)My wzięliśmy pierwszy kredyt w życiu, ale my się słabo znamy na ekonomii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 my poprzedni i ten braliśmy w PLN, wcześniejsza współpraca z kredyt bankiem planowana była na 25lat ale poszło dużo szybciej a że średnio nam bank pasował to teraz mamy nowego 'dostawcę' na kolejne 30lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Jedno z moich ulubionych zdjęć budowlanych to właśnie to z nazwą ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.08.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 To już zaprawiona w bojach jesteś Ja dziwnie się czuję z kredytem na karku, ale to ekonomia a nie psychologia się liczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 19.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 my poprzedni i ten braliśmy w PLN, wcześniejsza współpraca z kredyt bankiem planowana była na 25lat ale poszło dużo szybciej a że średnio nam bank pasował to teraz mamy nowego 'dostawcę' na kolejne 30lat zazdroszczę..ja się nie łudzę że spłacę dziada wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.08.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Lukarna to dlaczego my nie widzieliśmy tego zdjęcia? Ja kiedyś focąc jastrzębia prawie przez okno wypadłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.08.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 bo tamten był nieduży, kupowaliśmy mieszkanie jeszcze po dobrych cenach, przed wejściem do UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Lukarna to dlaczego my nie widzieliśmy tego zdjęcia? A proszę bardzo:) chociaz chyba nie takiego jastrzębia oczekiwałas:) http://img692.imageshack.us/img692/9868/zdjcie0668fr.jpg Uploaded with ImageShack.us Jak kupiliśmy działkę to jeszcze taj tabliczki nie było bo nasza uliczka maleńka jest, będą na niej 4 numery, w przyszłości maksymalnie 6. I jak kiedyś przyjechałam i zobaczyłam, ze MOJA ulica, przy której będzie stał MÓJ DOM ma już nazwę to tak mi się miło zrobiło... Mam zdjęc tabliczki kilka w róznych porach roku:). Wiem, wariatka:) ps. Ardea jak chcesz to fotę usunę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts