Ardea 09.05.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Tak, będą nawiązywały do parteru, bo są widoczne z salonu, a na górze będą poszarzałe jasne panele, więc w miarę neutralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Fajnie, już sie nie moge doczekać Twoich schodów. Chore to trochę, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 09.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jestem ciekawa schodów, mam nadzieję że jakieś zdjęcia wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 To chyba jakaś zbiorowa choroba, bo ja też czekam na wnętrza innych;) Schody będą najwcześniej późnym latem. W piątek pokażą mi wizualki, ale twierdzą, ze da się dywanowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.05.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Teraz murujemy murek przy tarasie, bo będzie tynkowany razem z elewacją. Po niedzieli zaczynamy ocieplać poddasze, bo tynki już suchutkie, a wełna czeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 09.05.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ardea, czy robiłas może rozeznanie w firmie stolarskiej na Aleksandrii o nazwie G...l? Ostatnio tam dotarłam i rozmawiałam z włascicielem o schodach, ma zadzwonić w sprawie pomiaru i wyceny. Ciekawa jestem, czy słyszałaś cos o jego pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Kompletnie nie znam tej stolarni, nawet ze słyszenia, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 10.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Jeśli nie znasz i nawet nie słyszałas, to chyba nie mozna spodziewać się niczego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Nie, przecież nie znam wszystkich;) skoro nie słyszałam niczego złego to warto to wziąć za dobrą monetę i przynajmniej dać im szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 To jeszcze informuję, że moje porcelanite są do odbioru od dziś, ale niestety pracowałam do 17, a jutro do 18 mam spotkania, wyceny i umowy. Już się nie mogę ich doczekać Jeszcze tylko muszę dokładnie policzyć Taranto i temat podłóg będę mogła zakończyć, bo panele mają być w przyszłym tygodniu. Za chwilę biorę się za baterie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Teraz murujemy murek przy tarasie, bo będzie tynkowany razem z elewacją. Po niedzieli zaczynamy ocieplać poddasze, bo tynki już suchutkie, a wełna czeka:) Ocieplenie poddasza zmieni dom nie do poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.05.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 To jeszcze informuję, że moje porcelanite są do odbioru od dziś, ale niestety pracowałam do 17, a jutro do 18 mam spotkania, wyceny i umowy. Już się nie mogę ich doczekać Jeszcze tylko muszę dokładnie policzyć Taranto i temat podłóg będę mogła zakończyć, bo panele mają być w przyszłym tygodniu. Za chwilę biorę się za baterie:cool: Porcelanite zazdroszczę. Teraz będzie najfajniejszy etap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.05.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Po ociepleniu pewnie pomieszczenia zmaleją... Gdzie Ty byś to porcelanite wcisnęła, masz piękne płytki, genialnie rozplanowane i perfekcyjnie położone, więc zazdrość nieuzasadniona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.05.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Zazdrość dotyczy hiszpańskiej jakości i piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.05.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Po ociepleniu pewnie pomieszczenia zmaleją. Wg. mnie pomalowane na biało się powiększyly;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.05.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wg. mnie pomalowane na biało się powiększyly;) Wczoraj byłam u kumpeli - ma pomalowane wszystko na biało - jej dom wewnątrz wydał mi się naprawdę duży a ma zgrabna parterówkę - m130m2 Ma śliczne grafitowe ogromne okna i żałuję że nie mam parterówki trochę To znaczy trochę żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 11.05.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 ja maluję cały dół na biało a pomieszczenia do góry nabrały ładnego kształtu, czy zmalały... nie raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.05.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 To bardzo mnie pocieszyłyście, że optycznie nie zmniejszy mi się przestrzeń, bo teraz jest idealna i nie oddałabym ani cm;) Ja będę miała trochę pomieszane, bo dół częściowo jaśniutkoszary, a częściowo biały, góra prawie cała biała (z wyjątkiem łazienki i pokoju dziecka) Teraz o schodach - da się z przemysłówki zrobić dywanowo, ale na wizualce kompletnie mi się nie podoba, bo na zabiegach są maleńkie ścinki:( No podłamałam się trochę, ale pan stanął na wysokości zadania i zaproponował fajny myk: decha złożona z takich grubych deszczułek, jak gigantyczna przemysłówka - efekt na jednym stopniu - extra, jutro ma być wizualizacja całości. Mankament? Tak, cena, jeszcze wyższa niż z przemysłówki:confused: Jutro dowiem się konkretów, po co mi te dywanowe schody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.05.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Nie zazdroszczę przebojów schodowych, ale jest o co walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.05.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ja ostatnio nie widziałam żadnego domu pomalowanego na biało, wszyscy, u których byłam szli w kolory. Parterówki są bardzo ładne, ale nie przy naszym stylu życia (póki co;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts