Lukarna 12.05.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No widzisz:) Jak mąż mówi że OK to nie ma co się martwić tylko czekać na piekne schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.05.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mąż nie mówi ok., mąż mówi musimy się pilnować Sami sobie narzuciliśmy takie ograniczenia, więc teraz ambitnie chcemy się zmieścić w budżecie. A gładzie muszą być z kilku powodów, już nawet nie chodzi o plamy czy cienie. Dalej lecimy zgodnie z planem, na pśtryczkach pewnie oszczędzę, bo planowałam szkło a ciągle sie o nie ranię, więc będzie coś tańszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.05.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Gres do wc odebrany, oj dużo jeszcze musimy się nauczyć, szczególnie po tych drewnopodobnych wzorach widać, tylko dlaczego Polacy nie mogą robić płytek jak Hiszpanie???? Sama nie wiem... macie jakieś przemyślenia? Zień zaprojektował fajną kolekcję, ale wkroczył Tubądzin i... Na pewno to nie projektanci są problemem. Szukałam tych płytek drewnopodobnych dłuuugo i nawet czeskie Rako ma lepsze od nas! Jakoś tak mi przykro.Schody i przemysłówka klepnięte, cena szkoda gadać. Bierzemy się za zamawianie gresu na resztę domu. Oczywiście będzie Taranto krajowego Paradyża - czyli patriotycznie;) Miały być dziś panele, ale ani widu, ani słychu, mam nadzieję że jednak przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ardea a jakie płytki drewnopodobne zamówiłaś (firma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.05.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Już kupiłam Porcelanite dos. Asiu, poza Noce i woodentic nie było z czego wybrać, a niestety w tych kolekcjach nie było szarości i bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 No fakt pisałaś wcześniej, tylko nie spojrzałam jakie są te Porcelanite - faktycznie niesamowita ilość wybarwień, bardzo ładne. Zadowolona jesteś z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.05.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Już kupiłam Porcelanite dos. Asiu, poza Noce i woodentic nie było z czego wybrać, a niestety w tych kolekcjach nie było szarości i bieli. jak to nie ma bieli? ROVERE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.05.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Nie wiem jeszcze, bo dopiero dziś odebraliśmy z Cermagu, ale są piękne, do złudzenia przypominają drewno, ale bardzo drogie (zbyt drogie, na szczęście potrzebowałam tylko 2m) gdybym nie szukała szarości to wzięłabym Noce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 2 m2 to nie jest wiele, a najważniejsze że jesteś zadowolona. Co innego 20 m przy tych cenach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.05.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 jak to nie bieli? ROVERE Widziałeś to na żywo? Nawet nie leżało koło drewna;) podobnie rozczarowało mnie Stonewood Nowej Gali, byłam zdesperowana i kupiłam, co kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.05.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 2 m2 to nie jest wiele, a najważniejsze że jesteś zadowolona. Co innego 20 m przy tych cenach:) Przy 20m to bym zbankrutowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ardea to nie desperacja, to przemyślany wybór z którego będziesz zawsze zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.05.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ardea to nie desperacja, to przemyślany wybór z którego będziesz zawsze zadowolona:) Tak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.05.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A propos idealnej wysokości montażu baterii podtynkowej to u nas wynosi ona 111cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A propos idealnej wysokości montażu baterii podtynkowej to u nas wynosi ona 111cm:) Widzę, że zmierzyłaś co do cm:) to u mnie wyjdzie 4cm wyżej, więc powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jutro będą panele na poddasze:) W przyszłą środę montaż balustrad balkonowych. Wreszcie coś się zaczyna dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 15.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Idziecie jak burza, podziwiam Wasze zorganizowanie Wkrótce balustrada, panele i schody. U mnie nie ma niczego z tutaj wymienionych, a wykończaliśmy się przez całą zimę ( no i grzaliśmy ) Tylko patrzeć a będziecie się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Wprowadzać się będziemy pewnie zgodnie z planem, czyli dopiero przed Bożym Narodzeniem. Mnie się wydaje, że nic nie robimy:( Poddasze nieocieplone, masa roboty przed nami, na razie tylko gromadzimy i organizujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 15.05.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dobra organizacja to przecież podstawa Mnie nadmiar prac przytłacza i chyba dlatego wszystko tak się ślimaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wprowadzać się będziemy pewnie zgodnie z planem, czyli dopiero przed Bożym Narodzeniem. Mnie się wydaje, że nic nie robimy:( Poddasze nieocieplone, masa roboty przed nami, na razie tylko gromadzimy i organizujemy. Jesteście tak przygotowani do kolejnych prac, że jak ekipa nie nawali to robota pójdzie jak z płatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts