Ardea 16.05.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ekipa wykończeniowców jest jednoosobowa;) Czasami pan bierze stałego pomocnika. Tępo mają umiarkowane, są dokładni, ale robią to hobbystycznie (wykończeniówkę będą mi robić ludzie na kierowniczych stanowiskach:cool:) To ich pasja, a więc będzie perfekcyjnie, ale raczej nie szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ekipa wykończeniowców jest jednoosobowa;) Czasami pan bierze stałego pomocnika. Tępo mają umiarkowane, są dokładni, ale robią to hobbystycznie (wykończeniówkę będą mi robić ludzie na kierowniczych stanowiskach:cool:) To ich pasja, a więc będzie perfekcyjnie, ale raczej nie szybko. Ten sam Pan glazurę będzie kładł i całą resztę robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.05.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ten sam fachowiec ociepla, robi k-g, gładzie i układa płytki, na pewno nie wyrobi się przed wrześniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 16.05.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ardea- nie ma co się spieszyć - pośpiech jest złym doradcą... a będziesz miała za to dokładnie i pewnie że wszystko jest ok. Ale Pana podziwiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Fachowiec pełną gębą. Nasza ekipa też spory zakres wykonała. No i nie żałujemy, przynajmniej na razie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 17.05.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ....Miernik laserowy powiedział, że mamy po podłodze 41m salono-jadalni:) U mnie ponad 65 m 2 bez kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 U mnie ponad 65 m 2 bez kuchni Kawał chałupy macie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 U mnie ponad 65 m 2 bez kuchni A mnie się wydawało, że mam dużą przestrzeń Teraz się cieszę, bo tyle mi wystarcza, a wykończenie tego to górna granica naszego budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Wczoraj mieliśmy małe święto, więc skoczyliśmy wieczorkiem do restauracji i potem już nie miałam siły opisać wydarzeń z całego dnia. Przyjechały panele:wave: jechały na moje specjalne zamówienie aż zza zachodniej granicy, prosto z niemieckiej taśmy produkcyjnej. W Polsce są już niedostępne. Poukładałam je w różnych konfiguracjach i efekt mnie zadowala na 100% (oczywiście szkoda, ze to nie drewno, ale przynajmniej pachną drewnem) Mamy położoną pierwszą warstwę wełny - mąż postanowił wziąć sprawy (wełnę) w swoje ręce, aby poszło szybciej. Zdążyłam zobaczyć moje furtki i bramę zanim pojechały do piaskowania i proszkowania - są zgodne z moim zamysłem. Rozrysowałam i rozpisałam plan ogrodu - dałam specjalistom do akceptacji. Podsumowując - wreszcie coś drgnęło. Mało, a cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ardea - a zdjęcia będą paneli...... No faktycznie, brama i furka już prawie jest, zaraz będzie ogród:) Super, jak wszystko się układa to aż miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Zdjęcia paneli takie real foto?Dopiero muszę zrobić, ale oczywiście będą A ogród nie wcześnie niż na przyszłą wiosnę, podobnie jak taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Koniecznie pstryknij fotkę na żywo - wiesz że bardzo mi się podobały, szkoda że nie mogłam ich zobaczyć - ta seria jest udana, a w końcu dlaczego ją wycofali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 W sklepach nie wiedzą o co chodzi, panele się świetnie sprzedawały, nie było reklamacji, atu nagle wycofują. Zadzwoniłam do dystrybutora KO na Polskę i rozmawiałam z Miłą Panią i Niemiłą Panią... powiedziałam, ze kupiłam i skoro wycofują to boję się to położyć, bo może jakieś wadliwe;) NP -towar jest pełnowartościowy, udzielamy 100% gwarancji, powód wycofania jest tajemnicą firmy:bash: MP - nie mogę zdradzić szczegółów, ale ja na pani miejscu bym położyła bez stresu, bo czasem coś jest za dobre... Miła Pani tak mnie zaintrygowała, że postanowiłam drążyć temat i kumpela (germanistka) zadzwoniła do głównego producenta Herr Producent - towar jest i będzie produkowany w Niemczech, eksport do Polski wstrzymany, bo jakość niemiecka źle wygląda na półce z polską (ta seria jest produkowana wyłącznie w Niemczech) Wzięłam bez zastanowienia, ale swoją drogą to niezły szok:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No proszę po prostu są za dobre na rynek Polski - ja też takie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Chodziło mu o to, że jakość tych produkowanych w Polsce i tych niemieckich jest różna. Wkurza mnie to, że tak jesteśmy traktowani na świecie, jakbyśmy nie umieli wyprodukować dobrego panela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 To prawda Ardea, że traktują nas z góry....jest to przykre. A my w wielu rzeczach nie jesteśmy gorsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ja myślę, że nie mamy się czego wstydzić Najważniejsze, żebyśmy sami nie myśleli o sobie jak o obywatelach drugiej kategorii. W każdym razie ja panele mam, w sobotę sfocę i pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 ok - czekam z niecierpliwością na foty. A jak tam ten kolor cokoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 No w ofercie wszędzie melanże, jeszcze nie widziałam katalogu, w którym można wybrać sam, jeden kolor. Muszę zapytać już konkretnie w składzie budowlanym. Chcę zwyczajny szary, bez kropek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 17.05.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ardea, a może z tymi kropeczkami czyli taki melanżowy nie będzie wcale zły. Z daleka nie ma takiej różnicy, a mniej widać odpryski po deszczu i bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts