Ardea 17.05.2012 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Jak się nie da całkiem szarego to pewnie będzie melanż, ale też jeszcze nie wiem jaki. Pewnie masz rację z tymi odpryskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ardea ale numer z tymi panelami - do głowy by mi to nie przyszło... Chociaż moja córka np twierdzi że buty np Conversy czy Nike które kupi w Anglii są zdecydowanie lepszej jakości niż teoretycznie te same kupione a Polsce... I gratuluję ruszenia z kopyta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.05.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lukarna, zapraszam na podglądanie do naszego dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.05.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ha już tam właśnie przed chwilą byłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.05.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mnie nie zaprosił tak imiennie, a też byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.05.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Mnie nie zaprosił tak imiennie, a też byłam;) bo zapraszałem w Twoim wątku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.05.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Cieszę się, że prace ruszają. Będzie co podglądać No i dziennik może zostanie zreaktywowany? A z ta jakością, to niestety prawda i Polskę nadal traktuje się jak kraj drugiej kategorii. Jakby ludzie tutaj nie chcieli kupić (kupić a nie ukraść!!!!) porządnych materiałów. Szkoda gadać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 kochani wpadam z szybkimi pozdrowieniami nim padne na nos mieszka sie rewelacyjnie, powoli wszystko zaczyna byc juz na swoim miejscu i przypomina co raz bardziej dom chociaz niestety czasu ciagle brakuje zeby wszystko dopiescic bo jakos tak wyszlo ze przyszlo nam pracowac po 7 dni w tygodniu, ale jeszcze chwilke i bedziemy mogli odetchnac i nacieszyc sie domem, soba i jakas parapetowe w koncu zaliczyc jak na razie jestem bardzo zadowolona ze wszytkich wyborow, kocham bezgraniczna miloscia moja zmywarke i plyte indukcyjna oraz przepastna lodowke i duza wanne, polubilam nasze schody mimo ze sadzilam ze to niemozliwe. Jedyne ale mam do ogrodzenia i barierki na tarasie bo jedno i drugie ciagle w rozsypce, ogrodzenie przez wspanialy drewbet i braki towaru a ogrodzenie tarasowe przez jego brak bo drzewa na czas nie wysuszyli :/ na najblizsze tygodnie planujemy chwile spokoju a od polowy czerwca ruszamy z ociepleniem domu. mam nadzieje ze w koncu tpsa sie na dobre z orange zlaczy i nam net podlacza bo na razie ciagle mamy problemy. chyba bede musiala was prosic o jakies krotkie podsumowanie wydarzen z mojej nieobecnosci jak juz na stale wroce bo przeca nieogarne sciskam wszystkich razem i kazdego z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.05.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Pumpaluna, trzymam kciuki żebyście szybko uporali się z poprzeprowadzkowym bałaganem i mogli cieszyć się nowym miejscem. Ściskam mocno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.05.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 A któż to powrócił? Witaj Pumpalunko, pewnie czasami Cię uszy piekły, bo wspominamy Cię często:) Bardzo się cieszę, że jesteś z wszystkiego zadowolona, dodajesz nam optymizmu:) Wpadaj częściej, bo my jednak potrzebujemy czasami jakiś porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Pumpaluna, trzymam kciuki żebyście szybko uporali się z poprzeprowadzkowym bałaganem i mogli cieszyć się nowym miejscem. Ściskam mocno:) Wykorzystuje nowy limit w kom i zagladam... aga to nie przeprowadzka a praca daje nam w kosc. W sumie dopiero od niespelna godziny w domu jestem jak wyszlam przed 8 a tydzien temu moj maz tak pracowal. Ale jeszcze z 2tyg i wrocimy na spokojne pracowe tory. Domowo - przeprowadzkowo to juz dawno sie z uporalismy, jak dzieciaki do nas dolaczyly to nawet najmniejsze duperele byly juz rozlozone. Teraz jedynie kosmetyki zalegaja w kartonach bo nie mamy jeszcze szafek lazienkowych. Jeszcze tylko sofa dojechac musi i stol wybierzemy i gotowe. Obawiam sie ze na dywan do 'salunu' juz nie starczy ale ze to maz chce a nie ja wiec wcale nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.05.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Wpadłam jeszcze dziś na chwilę (właśnie skończyłam moje wiekopomne dzieło i jakoś nie mogę się nocami odnaleźć), a tu znów Pumpaluna się pokazała:) Extra macie, że już mieszkacie:) ale mnie wzięło na nocne rymowanie;) Idę spać, bo jeszcze nowy hymn na Euro wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Wykorzystuje nowy limit w kom i zagladam... aga to nie przeprowadzka a praca daje nam w kosc. W sumie dopiero od niespelna godziny w domu jestem jak wyszlam przed 8 a tydzien temu moj maz tak pracowal. Ale jeszcze z 2tyg i wrocimy na spokojne pracowe tory. Domowo - przeprowadzkowo to juz dawno sie z uporalismy, jak dzieciaki do nas dolaczyly to nawet najmniejsze duperele byly juz rozlozone. Teraz jedynie kosmetyki zalegaja w kartonach bo nie mamy jeszcze szafek lazienkowych. Jeszcze tylko sofa dojechac musi i stol wybierzemy i gotowe. Obawiam sie ze na dywan do 'salunu' juz nie starczy ale ze to maz chce a nie ja wiec wcale nie zaluje Jak Wy już przeprowadzeni na całego to jakieś fotki by sie przydały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.05.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Idę spać, bo jeszcze nowy hymn na Euro wymyślę Konkurencja spora;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.05.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 http://fotosik.plhttp://images39.fotosik.pl/1534/8311f22f3c53cff3med.jpgOto fotki moich paneli w wersji na surowo;) Tu w najbardziej zacienionym miejscu domu - widać szarość (sine nie są w żadnym świetle)http://images42.fotosik.pl/374/ea0cf5e3ee76000dmed.jpgW mocnym słońcu (rozbielona szarość i srebrzące się słoje)http://images49.fotosik.pl/1542/817fb331d3290d03med.jpgA tu struktura paneli, trochę udało się uchwycić ich chropowatość. 2str. v-fuga jest dość szeroka, co pogłębia wrażenie długich i szerokich dech (szerokość 24,5 cm) Wizualnie i cenowo jak dla mnie extra, o jakości wypowiem się za jakiś czas. Cieszę się, że udało mi się je zdobyć, w każdym razie starania były warte zachodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dechy wyglądają świetnie, jak nie-panele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 22.05.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ardea- zarąbiste masz panel:jawdrop:Takie by mi pasowały na górę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aga, teraz panele to już nie panele, tylko prawie dechy;) zresztą sama wiesz, bo masz:) Mało jest tylko paneli o surowym wyglądzie. Asiu, jeśli Ci zależy to spróbuj sprowadzić, cena wcale nie jest wyższa, chociaż początkowo ta w euro mnie zbiła z tropu, ale ostatecznie zapłaciłam niemal tyle co w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aga, teraz panele to już nie panele, tylko prawie dechy;) zresztą sama wiesz, bo masz:) Mało jest tylko paneli o surowym wyglądzie. Asiu, jeśli Ci zależy to spróbuj sprowadzić, cena wcale nie jest wyższa, chociaż początkowo ta w euro mnie zbiła z tropu, ale ostatecznie zapłaciłam niemal tyle co w Polsce. Prawie drewniane okna i prawie dechy - powoli prawie sie przyzwyczajam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Jestem pewna, ze nie żałujesz swoich wyborów, bo ja na razie nie, podziwiam u innych, a sama cieszę się z tego co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts