Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas drewbet robił przęsła ponad 3msc. chociaż deklarował miesiąc:sick: Pocieszające jest to, że przynajmniej robota jest wykonana idealnie.

Fotki będą, ale nie wiem kiedy, może w niedzielę, bo nie mam kiedy cyknąć, albo jestem późno wieczorem, albo bez sprzętu, dziś też pracuję do 18.30.

Moje okazje skończyły się już jakiś czas temu, ale i tak sporo skorzystaliśmy, gdyby nie to z pewnością byśmy nie pobudowali się w takiej kwocie jak się udało.

Teraz nas nieźle szarpnie elewacja bo tu niestety już nie było marginesu negocjacji i tak płacimy za silikonowy ceresit 90zł/m2 z naszym styro (caparol 120 w górę wychodził).

A tak w ogóle, może się już orientowaliście po ile u was kosztuje robocizna za kostkę?

Cześć Wam:) Znów użyłam skrótu myślowego, wiem, że podłoże pod kostkę musi być zrobione trochę wcześniej, żeby się uleżało i napisałam, że my musimy to zrobić, ale nie chodziło mi o to, że własnymi rękami (czy szpadlami;)) przecież często piszę, że ocieplamy, budujemy, a naprawdę robią to ekipy;) Nie mamy wybranych brukarzy, wiec nie wiem jeszcze co i jak i jeszcze wcale nie myślę intensywnie o kostce:)

Mnie strasznie ta kostka "męczy". Nie mam wizji tego kształtu pod domem a nie chce żeby poszła po całości. Mąż mówi o lekkim łukowatym przejściu, tu brat podpowiada że pod kątem robić ale wtedy nie podejdziesz z kosiarką do połowy terenu a ja ... ja nie wiem czego chcę, pierwszy raz chyba aż tak bardzo nie mam nawet serca by pokombinować

Ja mężowi nie dałam szans na wykrystalizowanie jego wizji, bo zaatakowałam swoją, wpisałam w ogród i bez zastrzeżeń zaakceptował;) Nie mam z nią problemu, będzie prosto, kanciasto i zwyczajnie. Ma być betonowa, surowa i jednobarwna, żadnych lamówek czy pasów startowych;)

Ja mężowi nie dałam szans na wykrystalizowanie jego wizji, bo zaatakowałam swoją, wpisałam w ogród i bez zastrzeżeń zaakceptował;) Nie mam z nią problemu, będzie prosto, kanciasto i zwyczajnie. Ma być betonowa, surowa i jednobarwna, żadnych lamówek czy pasów startowych;)

No własnie u nas od frontu będzie dosyć spora powierzchnia kostki i boje się czy bez lamówek nie będzie wygladac zbyt przysadzicie przy naszym małym domku.