Esiak 01.06.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Tak a to muszę to zobaczyć... kostka granitowa? jaki sort i rozmiar...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kostka będzie z posypką, bo prawdziwa granitowa drogawa jest. Rozmiar jeszcze nie wybrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pumpaluna, ja myślę że takie liście powinnaś sobie machnąć O kurde!! Ja zobaczyłam tylko pierwsze foty, nie przewijałam dalej:) Ale liście!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie chcę dojechać trawą do samego domu, tam musi pójść trochę kostki żeby na elewacji nie było potem wykwitów jakiś, ale po kawałku ma być trawka i jakieś kiedyś niskie drzewka. Ta ściana od bramy do załamania ma coś ok 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie chcę dojechać trawą do samego domu, tam musi pójść trochę kostki żeby na elewacji nie było potem wykwitów jakiś, ale po kawałku ma być trawka i jakieś kiedyś niskie drzewka. Ta ściana od bramy do załamania ma coś ok 80cm No to całkiem sporo. Jest pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kostka będzie z posypką, bo prawdziwa granitowa drogawa jest. Rozmiar jeszcze nie wybrany. Po granitowej w szpilkach też super się chodzi;) poza tym, mnie się żadna poza prostą betonowa nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Niby tej kostki u nas wiele nie ma a wyszło coś ok 90m2 a nie liczyliśmy że wokół tarasu pójdzie (a jednak chyba damy opaskę po całości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pumpaluna, to dużo więcej niż u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Po granitowej w szpilkach też super się chodzi;) poza tym, mnie się żadna poza prostą betonowa nie podoba. Betonowej mówię stanowcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.06.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Po granitowej w szpilkach też super się chodzi;) poza tym, mnie się żadna poza prostą betonowa nie podoba. Ardea, kiedy pokażesz zdjęcia ogrodzenia...? dziś byliśmy u dystrybutora drewbetu, coś tam pooglądaliśmy, musimy policzyć ile czego, itd... oczywiście spodobały się nam najdroższe przęsła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nie chcę dojechać trawą do samego domu, tam musi pójść trochę kostki żeby na elewacji nie było potem wykwitów jakiś, ale po kawałku ma być trawka i jakieś kiedyś niskie drzewka. Ta ściana od bramy do załamania ma coś ok 80cm Do samego domu nie, bo opaska musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jaką szeroką opaske robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Esiak, na foty zapraszam w niedzielę. Wrysowałam opaskę 70 lub 80cm, ale nie wiem czy nie za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Rozumiem, że traktujesz ją jako chodnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Tak, ba być w miarę wygodne przejście dookoła domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 U nas też był taki plan, ale kurcze, jak znam życie i tak po trawie wszyscy będą chodzić i nie wiem czy jest sens robić taką szeroką. Jesteśmy umówieni z brukarzem, może coś podpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pumpaluna, to dużo więcej niż u mnie. dlatego musiałam odpuścić Libet (85zł sama kostka) i będzie najzwyklejszy starobruk (z robocizną i całym towarem firmy 75zł/m2) Jaką szeroką opaske robicie? facet od kostki powiedział, że 60cm to minimum, sugerował żeby się skupić na 60-70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Betonowej mówię stanowcze To chyba pierwsza rzecz, w której się zasadniczo różnimy;) ja jeszcze do tego zrobię ścieżki z betonowych płyt;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Przy opasce wokół domu facet mówił że trzeba brać pod uwagę przejazd taczką, że jak ziemię będziesz nawozić, rozwozić czy z tyłu domu na przód przewieźć coś do śmietnika to przecież nikt trawy niszczył nie będzie. Ten argument do mnie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Właśnie do przewożenia różnych rzeczy będę miała ścieżki z wielkich betonowych płyt - do śmietnika, drewutni, grilla i tarasu nr2, ale opaska też idzie na 70-80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts