pumpaluna 01.06.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No jak ja mam 4m od domu do płotu to już nie będzie co robić ścieżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Pumpaluna, ja też mam tylko 6m do płotu (od drzwi do furtki), ale do śmietnika już z 10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Teraz jak pomyślałam to chyba wiecej mam do śmietnika , dużo wiecej (może ze 20m) To jakim cudem wyszło Ci tyle kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 U nas 4m jest bok domu a płot tam gdzie będzie trawnik a nie kostka. Z przodu domu jest 14m od strony drzwi a garaż to 12m patrząc prostopadle a tu pod skosem musi iść, plus dom długi na 17m. Zresztą zerknij na mapkę którą wrzucałam, a jeszcze nam kostki dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No fakt, idzie po skosie. A starobruk mnie się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chciałam kostkę większą gabarytową, ale że już się przyzwyczaiłam że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma to nawet spokojnie do sprawy podchodzę i tylko kolor muszę dopracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.06.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 a jakiej firmy ten starobruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To chyba pierwsza rzecz, w której się zasadniczo różnimy;) ja jeszcze do tego zrobię ścieżki z betonowych płyt;) Moja będzie betonowa tylko z posypką granitową. Zdecydowane nie mówię betonowej jak na chodnikach. Chodzi mi o aspekt wizualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kiedyś w składzie budowlanym zupełnie przypadkiem zobaczyłam prostą kanciastą kostkę betonową i wiedziałam, ze innej nie chcę, wiec nie miałam problemu z wyborem - wzięłabym ją bez względu na cenę, a że cena też okazała się przyjazna, więc tylko się cieszyć. Już widzę jak cudnie zgrywa mi się ze ścieżkami wyłożonymi betonowymi płytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga, nie wstawię Ci linka, ale jak Ci się chce to zobacz sobie tę moją - Sparta z Gladio, chociaż czuję, ze pewnie Ci sie nie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 U siebie jej nie widzę, ale przez to że ma inny rozmiar nie przypomina chodnikowej kostki. Będziesz robić jakiś mix rozmiarów? Podoba mi się, że są też kwadratowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Myślałam by układać prostokąty i właśnie te kwadraty w jakiejś kombinacji (z wykorzystaniem wszystkich rozmiarów), ale jeszcze nie wiem dokładnie jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kostka daje spore możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ok, ja sie zbieram, bo wieś wzywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Baw się dobrze (wiem, sprzątasz pralnię). Wieś jest cuuudowna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) a jakiej firmy ten starobruk? SUPERBRUK właśnie dotarłam na ich stronę i całkiem mi się Roma podoba, ciekawe jak w graficie i szarościach to wygląda no i jaka cena. czy wg was "Doskonała na tarasy, alejki, dziedzińce" oznacza że może być stosowana na podjazdach? Edytowane 1 Czerwca 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.06.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Była chwila strachu, że przyroda pokrzyżuje nam plany budowlane... Mąż zauważył ptaki kręcące się pod naszym dachem, razem z ekipą specjalistów;) (moja mama i córeczka) stwierdzili, że mają tam gniazdo, a znając mnie wstrzymam prace na czas lęgu. Pojechałam i po kwadransie obserwacji było jasne, że to podlot karmiony przez samca - gniazda tam nie ma na pewno, ale miło, ze ptaki czują się u nas bezpiecznie, to dobra wróżba:) Za chwilę jadę na działkę, nie obiecuję, ale może wrzucę fotki wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.06.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ach takie ogrodzenie.... masz... szkoda tylko, że mi fotki bramy nie strzeliłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.06.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Brama nie jest z Drewbetu, na fokach załapała się furtka śmietnikowa, brama jest taka sama tylko większa;) Jeszcze bardzo chciałam pokazac inne zmiany, ale padła mi bateria:( Pokażę następnym razem, ale jak zauważyłeś nic szczególnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Jasne, nic szczególnego;) Sama myślę o czymś takim, tylko, że słupki tynkowane. Furtka fajnie nawiązuje do balustrad. Brawo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts