Ardea 02.06.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Inspiracją były balustrady przy schodach ewakuacyjnych z filmów gangsterskich;) Dopiero jak widac razem bramę, furtkę i balkon to wiadomo o co chodzi z tą konsekwencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.06.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Zobaczyłam furtkę i się domyśliłam, że jest ciag dalszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.06.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Furtka wejściowa jeszcze nie ma elementu drewnianego i właściwej kasety z elektromagnesem, brama bez napędu na razie i oczywiście brak domofonu.Robicie wideodomofony? Ja mam jakieś 6-7m do furtki, nie wiem czy jest sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Pewnie z czasem założymy videodomofon. Na razie nie ma potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Furtka wejściowa jeszcze nie ma elementu drewnianego Myslałam, ze właśnie będzie taka ażurowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.06.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 po prostu trochę inaczej wyobrażałem sobie Twoje ogrodzenie... bardziej industrialnie właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.06.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Myslałam, ze właśnie będzie taka ażurowa. No będzie, już jest, tylko brakuje nakładki. Domofon to już mam wybrany, ale zastanawiam się nad sensem video... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.06.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 po prostu trochę inaczej wyobrażałem sobie Twoje ogrodzenie... bardziej industrialnie właśnie... Ja dokładnie tak sobie wyobrażałam, jak wyszło:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.06.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 jeśli będziemy brali przęsła z drewbetu to te: http://ogrodzenia.drewbet.pl/images/stories/oferta/ogrodzenia-drewniane/metaloplastyka5.png http://ogrodzenia.drewbet.pl/images/stories/oferta/ogrodzenia-drewniane/metaloplastyka3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ale malować to wciąż później....? ja już mam dość drewna na budynku do odmalowywania co jakiś czas, i jeszcze płot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.06.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ja na budynku tylko 9 krokwi do malowania, raz na jakiś czas. Już ze zbyt wielu rzeczy zrezygnowałam na rzecz wygody i bezobsługowości, nic innego do stylu w jakim utrzymujemy Bławka nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 02.06.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 A mi płot pasuje do Bławatka - bo jest prosty i nawiązuje do balustrad:) Bardzo fajnie wyszło! To musi wszystko współgrać - a Tobie Ardea udaje się to:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.06.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wczoraj mnie wywaliło i nie zdążyłam napisać, ze innego ogrodzenia wokół Bławatka ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.06.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ardea - ogrodzenie wyszło super! Efekt naprawde świetny, nie musze chyba dodawać, ze bardzo mi się podoba i gdyby nie pewne kroki podjete w kierunku mojego ogrodzenia, to chyba też wykorzystałabym kształtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Mnie też wczoraj FM źle chodziło. Miło mi, że Wam się podoba:), szkoda, że rozczarowałam Esiaka;) Oglądałam pustaki betonowe montowane kilka lat temu w pewnej leśnej miejscowości i wyglądają jak nowe, najwyżej deski się co jakiś czas pomaluje. Mnie sie podoba, pasuje do reszty, wiec chyba ok. (mogłoby być tylko trochę tańsze;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.06.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 No ogrodzenie rewelacja, przez Ciebie już się nie mogę doczekać efektu z mojego okna Dzięki, że umieściłaś foty ogrodzenia ale ja bezczelnie proszę o jeszcze, zrobiłabyś mi foto tych mocowań przęsła do kształtek? byłabym baaaaardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Pumpaluna, załatwione:) Zrobię i wstawię. Nie martw się nic nie pękało, ja się bałam czy pustaki wytrzymają, ale było spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Mnie też wczoraj FM źle chodziło. Miło mi, że Wam się podoba:), szkoda, że rozczarowałam Esiaka;) a kto mówi, że rozczarowało mnie Twoje ogrodzenie...? ja osobiście po prostu inaczej je sobie wyobrażałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 a kto mówi, że rozczarowało mnie Twoje ogrodzenie...? ja osobiście po prostu inaczej je sobie wyobrażałem... A jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 z większą ilością metalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts