Lukarna 13.06.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ale za to jak ruszy akcja "płytki" to będziesz spała spokojnie nie martwiąc się, że coś "nie dojedzie" Rano (jak się wyrobię) to skocze zobaczyć ta barierkę bo mnie ciekawość zżera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Prace przy elewacji nieco opóźnione z powodu parapetów, które nie dotarły na czas:( tja, skąd ja to znam... nasze parapety będą dopiero na wtorek więc panowie będą mieli mały przestój i trochę się to przeciągnie aaa i chciałam donieść że grafitowe kulki tylko gdzieniegdzie są widoczne za to biały styrodur jest kuuuuuurde wszędzie :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.06.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Spokojnie, jeszcze kilka dni i Wasze domy będą wyglądać wystrzałowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Tak a propos barierki to u nas zostanie ona zamontowana na "rzygownikach" po skończeniu elewacji i póki co tych okien nawet nie umyłam. Trochę to dziwne, bo teraz mieszkamy na 4 piętrze i nie raz wisiałam z parapetu a tutaj jakoś nieswojo się czuję bez barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Moje parapety też podobno jutro, razem z gresem. W elewacji to tylko cokołu w mozaice się obawiam, bo nie jest to dla mnie superowe rozwiązanie, a kolorów też jak na lekarstwo;) Najwyżej, gdy już będę bogata to obłożę go łupkiem i wszystkie ścieżki też, bo się w nim zakochałam, o bazalcie nie wspominając;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jak będę bogata to sobie jeszcze trawe z rolki strzelę i podróż dookoła swiata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 14.06.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Ardea - inspiracja kominkowa dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.06.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A jaki ten mozaikowy wzięłaś ostatecznie? nam pan proponuje szarość z szarością ewentualnie szaro-biały bo pieprz i sól wyjdą za ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ardea - inspiracja kominkowa dla Ciebie:) Nie dość, że drewniana obudowa to jeszcze otwarte palenisko. Czadowe:jawdrop:, ale miałbym chyba obawy przed tym ogniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 15.06.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 No ja też obawiam się takich otwartych kominków, ale obudowa mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.06.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Kominek oczywiście extra, jeśli wiesz, że drewno się nie zapali to rób - bo piękne. Ciekawi mnie jednak jak to działa, że drewno się nie nagrzewa i jest chronione przed iskrami... Pumpaluna, tynk mozaikowy wybrałam jednolicie szary, jedyny taki w próbniku, odcień jest dość jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.06.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Przywieźli płytki, płytki przywieźli!!! Mam komplet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.06.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 A z jakiej firmy masz tynk mozaikowy? U nas ostatecznie w zależności od elewacji albo szaro-biały albo sam szary jeśli elewację zrobimy złamaną biel Kiedy ruszacie z płytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.06.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Mozaika z europutz. Z płytkami dopiero koniec lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.06.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 nigdy o europutz nie słyszałam , znowu uroki mieszkania w wypierdziewie 100km od większego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.06.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja też nie słyszałam, ale istnieje i ma całkiem ładną szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.06.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 A ja myślałam, że europutz to płytki , a to chodzi o tynki. Dobrze, że można się jednak z Wami dokształcić Jak Ci zazdroszczę, że jesteś taka poukładana i nie czekasz z zakupami na ostatnią chwilę. Co mi zdarza się bardzo często i później przeważnie zakup na szybko jest niezbyt udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.06.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ardea Ty będziesz miała białą elewację, znasz kogoś kto ma taką jasną silikonową dłużej niż dajmy na to 3lata? Zastanawiam się jak jest z tym brudzeniem-niebrudzeniem. Ciągle się trochę boję tych jasności. Chciałam Wam pokazać kolor mojego tynku jaki mi panowie pacnęli na styro ale nijak nie chce wyjść zgodny z rzeczywistością. Po niedzieli powiedzieli że jeszcze przywiozą o ton ciemniejszy zwłaszcza, że widzą wahanie mojego ślubnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.06.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Rocia, ja na zaplanowanie wszystkiego miałam całą zimę Pumpaluna, znam (moja przyjaciółka ma śnieżnobiałego Caparola silikonowego 7. rok) mój biały, ale nie taki śnieżny;) Myślisz, że na śmietance, jaśniutkiej szarości, bladożółtym czy obojętnie jakim jasnym nie będzie widać brudu? Ja nie miałam żadnych wątpliwości, że chcę mały biały domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.06.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 No ten mój to taki złamany biały, odrobinę bym powiedziała nawet że z kroplą szarości. Kwestia tylko czy będzie to czy mocniejsza szarość, ale boję się czy nie będzie 'norowato'. Grunt jednak, że mój mąż odpuścił oliwkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts