agalind 10.07.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dostałam wczoraj wstępny projekt zadaszenia tarasu i jak dla mnie mógłby już taki zostać Markizy chyba nie będzie (chociaż elektryka przygotowana pod nią jest, gdyby ten projekt nie wypalił). Będzie konstrukcja na stelażu, zupełnie niezależna od elewacji z płótnem żeglarskim z możliwością regulowania stopnia osłonięcia i z opuszczanymi ściankami, ba nawet moskitiera została przewidziana - projekt na 5 z plusem.Pani pracuje teraz nad systemem linek do regulacji. Ciekawie się zadaszenie zapowiada. Nie jest związane ze ścianą? Będą drewniane słupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.07.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Nie jest związane z budynkiem, stelaż będzie metalowy, umieszczony "w tarasie", zatopiony w betonie na etapie robienia legarów pod deski, płótno zdejmowane a konstrukcja stała. Robi nam to dziewczyna od ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Na przyszły sezon jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 A masz ten projekt na mailu może? Bo jakoś moja wyobraźnie dzisiaj kiepsko działa :/ Ardea u nas właśnie taka kolosalna różnica cenowa wychodziła między tikkurilą a tymi co wybraliśmy także rozumiem decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.07.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Widziałam w wersji papierowej. Na tikkurilę mamy rewelacyjny rabat i swobodny dostęp do próbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 My na farby gotowce tylko 5% mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.07.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Rocia:) z ceną nie ma problemu, nie biorę pod uwagę rzeczy na które mnie nie stać Dom całkowicie urządzony widzę przy każdym zamknięciu oczu, więc wiem co wybierać Niesamowite Jakbym czytała własne myśli, z tą różnicą, że ja nie muszę zamykać oczu a już widzę zmaterializowane moje wyobrażenia poremontowe Co do kuchni, wszystkie ściany malujesz, czy tylko te mniej narażone na zabrudzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.07.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Miałam malować wszystkie, ale wygrała wersja "po starodawnemu" i na ścianie z okapem i płytą będzie gres i to pod sufit;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ktoś z Was wspominał kiedyś o firmie Poolspa... Chcę kupić ich panel prysznicowy, a nie pamiętam czy polecaliście czy odradzaliście:( Ma wszystko co trzeba (natrysk centralny, słuchawkę 4 dysze masujące, masażer stóp i termostat) a przy tym akceptowalną cenę, a to ważne, bo ma być to tej nadprogramowej łazienki. Nie wiem czy to nie jest podejrzane, że ma tyle bajerów a nie zabija ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nie pomogę, bo nie znam firmy. Dzień dobry:) Jak tam wakacje? Pogoda dopisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Chyba Pumpaluna albo Esiak coś wspominali, ale nie wiem czy na plus czy na minus... Poczekam może się odezwą U nas pogoda genialna już drugi tydzień słonecznie i wakacyjnie. Ty masz ciągle wakacje mieszkając nad morzem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Chyba Pumpaluna albo Esiak coś wspominali, ale nie wiem czy na plus czy na minus... Poczekam może się odezwą U nas pogoda genialna już drugi tydzień słonecznie i wakacyjnie. Ty masz ciągle wakacje mieszkając nad morzem:) Pogody zazdroszczę, bo u nas to różnie bywa. W wakacje rzadko nad morze zaglądam, ale rzeczywiście wszyscy myślą, że tylko na plaży leżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To mówisz, że z plaży klikasz;) Jeszcze jedna rzecz łazienkowa, pytają mnie czy chcę do odpływu liniowego mankiet i nóżki??? Chcę? Aga, masz to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.07.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ardea Bardzo podoba mi się Twoja elewacja (gdybyś miała skłonności bo białej magii jak Aga to sama byś to wiedziała już dawno) Mało tego - ogrodzenie jest świetne i super się komponuje z balkonem! Że nie wspomnę o kominie godnym pochwały... I to wszystko szczerze szczerze i od serca. Pogody zazdroszczę, bo u nas to różnie bywa. W wakacje rzadko nad morze zaglądam, ale rzeczywiście wszyscy myślą, że tylko na plaży leżę A nie leżysz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ktoś z Was wspominał kiedyś o firmie Poolspa... Chcę kupić ich panel prysznicowy, a nie pamiętam czy polecaliście czy odradzaliście:( Ma wszystko co trzeba (natrysk centralny, słuchawkę 4 dysze masujące, masażer stóp i termostat) a przy tym akceptowalną cenę, a to ważne, bo ma być to tej nadprogramowej łazienki. Nie wiem czy to nie jest podejrzane, że ma tyle bajerów a nie zabija ceną... ja brałam pod uwagę wannę poolspa, jednak cena była ponad 2x taka jak za koło więc zrezygnowaliśmy U nas pogoda genialna już drugi tydzień słonecznie i wakacyjnie. Ty masz ciągle wakacje mieszkając nad morzem:) u mnie też pogoda wakacyjna i tylko nocami i popołudniami lało ale co z tego jak w domu musimy siedzieć, no ale jeszcze tylko tydzień i zaczniemy żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To mówisz, że z plaży klikasz;) Jeszcze jedna rzecz łazienkowa, pytają mnie czy chcę do odpływu liniowego mankiet i nóżki??? Chcę? Aga, masz to? Cały czas na plazy leżę, już się strzaskałam na heban Mankiet mam, ale nie wiem o jakie nóżki chodzi. Czy to chodzi o takie nóżki? Jeśli tak to nie mam : http://www.flooringsupplyshop.com/images/blog/quartz_installation_16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nie mam pojęcia o jakie nóżki chodzi:( wysłali mi wiadomość ze sklepu, czy chcę odpływ w zestawie z mankietem i z nóżkami (chyba chodzi o takie do regulacji) Pumpaluna, słyszałaś coś dobrego o firmie Poolspa? Ja tylko natryskowo mogę się strzaskać na heban, bo nie mogę się opalać, a samoopalaczy nie cierpię. Aga, powiedz jeszcze że w bikini do pracy jeździsz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 o wannach słyszałam dobre rzeczy, nic innego z tej firmy nas nie interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 (edytowane) Ja tylko natryskowo mogę się strzaskać na heban, bo nie mogę się opalać, a samoopalaczy nie cierpię. Aga, powiedz jeszcze że w bikini do pracy jeździsz:D Nie, no co Ty?! Wolę topless;) Edytowane 11 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nie, no co Ty?! Wolę topless;) To chyba tylko Ty pracujesz, bo reszta nie sądzę Odkąd Bławatek został projektem roku 2012 mam pełno oglądaczy, nawet z innych województw:rolleyes: dziś też przyjechała cała wycieczka - to trochę dla mnie za dużo, co prawda domu jeszcze nie ma, nawet k-g nie są gotowe, ale powiedziałam, że już niestety nie zapraszamy gości;) (w sensie oglądaczy) i jeszcze te pytania, niektóre nieco zbyt wkraczające w naszą prywatność Chyba dobrze zrobiłam, raczej staram się pomagać, bo asertywność nie jest moją mocną stroną i teraz mam wyrzuty sumienia:( Na poprawę humoru przyszła moja umywalka do wc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts