Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Dostałam wczoraj wstępny projekt zadaszenia tarasu i jak dla mnie mógłby już taki zostać;) Markizy chyba nie będzie (chociaż elektryka przygotowana pod nią jest, gdyby ten projekt nie wypalił). Będzie konstrukcja na stelażu, zupełnie niezależna od elewacji z płótnem żeglarskim z możliwością regulowania stopnia osłonięcia i z opuszczanymi ściankami, ba nawet moskitiera została przewidziana - projekt na 5 z plusem.Pani pracuje teraz nad systemem linek do regulacji.

Ciekawie się zadaszenie zapowiada. Nie jest związane ze ścianą? Będą drewniane słupy?

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rocia:) z ceną nie ma problemu, nie biorę pod uwagę rzeczy na które mnie nie stać;) Dom całkowicie urządzony widzę przy każdym zamknięciu oczu, więc wiem co wybierać;)

Niesamowite :) Jakbym czytała własne myśli, z tą różnicą, że ja nie muszę zamykać oczu a już widzę zmaterializowane moje wyobrażenia poremontowe ;)

Co do kuchni, wszystkie ściany malujesz, czy tylko te mniej narażone na zabrudzenia?

Ktoś z Was wspominał kiedyś o firmie Poolspa... Chcę kupić ich panel prysznicowy, a nie pamiętam czy polecaliście czy odradzaliście:( Ma wszystko co trzeba (natrysk centralny, słuchawkę 4 dysze masujące, masażer stóp i termostat) a przy tym akceptowalną cenę, a to ważne, bo ma być to tej nadprogramowej łazienki. Nie wiem czy to nie jest podejrzane, że ma tyle bajerów a nie zabija ceną...

Chyba Pumpaluna albo Esiak coś wspominali, ale nie wiem czy na plus czy na minus... Poczekam może się odezwą :)

U nas pogoda genialna już drugi tydzień słonecznie i wakacyjnie. Ty masz ciągle wakacje mieszkając nad morzem:)

Pogody zazdroszczę, bo u nas to różnie bywa. W wakacje rzadko nad morze zaglądam, ale rzeczywiście wszyscy myślą, że tylko na plaży leżę;)

Ardea

Bardzo podoba mi się Twoja elewacja (gdybyś miała skłonności bo białej magii jak Aga to sama byś to wiedziała już dawno):D

Mało tego - ogrodzenie jest świetne i super się komponuje z balkonem!

Że nie wspomnę o kominie godnym pochwały...

I to wszystko szczerze szczerze i od serca.

:hug:

Pogody zazdroszczę, bo u nas to różnie bywa. W wakacje rzadko nad morze zaglądam, ale rzeczywiście wszyscy myślą, że tylko na plaży leżę;)

A nie leżysz??????:jawdrop:

Ktoś z Was wspominał kiedyś o firmie Poolspa... Chcę kupić ich panel prysznicowy, a nie pamiętam czy polecaliście czy odradzaliście:( Ma wszystko co trzeba (natrysk centralny, słuchawkę 4 dysze masujące, masażer stóp i termostat) a przy tym akceptowalną cenę, a to ważne, bo ma być to tej nadprogramowej łazienki. Nie wiem czy to nie jest podejrzane, że ma tyle bajerów a nie zabija ceną...

ja brałam pod uwagę wannę poolspa, jednak cena była ponad 2x taka jak za koło więc zrezygnowaliśmy

U nas pogoda genialna już drugi tydzień słonecznie i wakacyjnie. Ty masz ciągle wakacje mieszkając nad morzem:)

u mnie też pogoda wakacyjna i tylko nocami i popołudniami lało ale co z tego jak w domu musimy siedzieć, no ale jeszcze tylko tydzień i zaczniemy żyć ;)

To mówisz, że z plaży klikasz;)

Jeszcze jedna rzecz łazienkowa, pytają mnie czy chcę do odpływu liniowego mankiet i nóżki??? Chcę? Aga, masz to?

Cały czas na plazy leżę, już się strzaskałam na heban :cool:

Mankiet mam, ale nie wiem o jakie nóżki chodzi. Czy to chodzi o takie nóżki? Jeśli tak to nie mam :

http://www.flooringsupplyshop.com/images/blog/quartz_installation_16.jpg

Nie mam pojęcia o jakie nóżki chodzi:( wysłali mi wiadomość ze sklepu, czy chcę odpływ w zestawie z mankietem i z nóżkami (chyba chodzi o takie do regulacji)

Pumpaluna, słyszałaś coś dobrego o firmie Poolspa?

Ja tylko natryskowo mogę się strzaskać na heban, bo nie mogę się opalać, a samoopalaczy nie cierpię. Aga, powiedz jeszcze że w bikini do pracy jeździsz:D

:D Nie, no co Ty?! Wolę topless;)

To chyba tylko Ty pracujesz, bo reszta nie sądzę:D

Odkąd Bławatek został projektem roku 2012 mam pełno oglądaczy, nawet z innych województw:rolleyes: dziś też przyjechała cała wycieczka - to trochę dla mnie za dużo, co prawda domu jeszcze nie ma, nawet k-g nie są gotowe, ale powiedziałam, że już niestety nie zapraszamy gości;) (w sensie oglądaczy) i jeszcze te pytania, niektóre nieco zbyt wkraczające w naszą prywatność:sick:

Chyba dobrze zrobiłam, raczej staram się pomagać, bo asertywność nie jest moją mocną stroną i teraz mam wyrzuty sumienia:( Na poprawę humoru przyszła moja umywalka do wc:)