agalind 11.07.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wcale się nie dziwię, ze ograniczy;laś oglądactwo. Ludzie potrafią na głowę wejść i wogle nie mają wyczucia. Na poprawę humoru przyszła moja umywalka do wc Ta wypasiona umywalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ta wypasiona to od lutego stoi u rodziców. Przyszła mała tania. Tak sobie uświadomiłam, że będę miała mocno kontrastowe cenowo zestawienia (Pilch - Porcelanite i dechy szalunkowe a w drugiej łazience Paradyż i Omnires a do tego bazaltowa umywalka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Zaszalałaś Swoją drogą trzeba umieć łączyć kontrastowe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Tylko ciekawe czy te extra uszlachetnią te średnie, czy raczej wydobędą ich niedoskonałości. I będzie w komentarzach " piękna umywalka, tylko kogo podkusiło dać do niej baterię Omnires" Mam nadzieję, ze jednak będzie się wszystko ładnie uzupełniało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.07.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dzień dobry:) Jak tam wakacje? Pogoda dopisuje? No właśnie chyba ktoś nam pozazdrościł słonecznej pogody i zaczęło lać Ja tylko natryskowo mogę się strzaskać na heban, bo nie mogę się opalać Czyżbyś też miała uczulenie od słońca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.07.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Poolspa bardzo dobre wanienki produkuje, jeśli pytacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Poolspa bardzo dobre wanienki produkuje, jeśli pytacie... A resztę rzeczy, typu panele prysznicowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No właśnie chyba ktoś nam pozazdrościł słonecznej pogody i zaczęło lać U mnie też się zachmurzyło:p Czyżbyś też miała uczulenie od słońca? Całkiem dobrze znoszę słońce (spadek blondynki po ciemnowłosych i śniadych rodzicach;)) ale mam sporo pieprzyków i wolę ich nie wystawiać na słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.07.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A resztę rzeczy, typu panele prysznicowe? myślę, że również, jeśli są liderem w produkcji hydromasaży, kabin masażowych, itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 No u nas niedługo po moim wpisie o pięknej pogodzie rozpętało się piekło. Mega burza i ulewny deszcz a potem grad :/ Robota stanęła no a najgorsze, że tarasu jutro też facet nie będzie mógł zaizolować, znooowu. 3 dni były piękne to on nie mógł przyjść, czwartekgo musiało lunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Zawsze, gdy mnie Aga zapyta jaka u nas pogoda, ja pochwalę, ze super to zaczyna padać Pumpaluna, niezłe przejścia masz z kostką, ale już lada moment będzie skończona i będzie pięknie:) Esiak, nawet nie wiedziałam, ze są jakimś liderem, bo ich panel prysznicowo - masujący wychodzi całkiem nieźle cenowo, tylko trochę drożej niż Koło, więc kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Kostce deszcz nie zaszkodzi tylko prace opóźni, Chłopaki zakładali że dzisiaj skończą opaskę a jutro już tylko front im zostanie a tu utknęli przy tarasie. Najgorzej martwi mnie ten taras górny któego nie idzie zaizolować a mamy z niego zaciek i po prostu boję się co dalej będzie. Normalnie jutro jestem gotowa z farelką stać i suszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Zaciek na murze? Powinien wyschnąć sam, spoko przecież czasami deszcz zacina wprost na elewację. O matko, kiedy ja będę miała kostkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Zaciek nie jest na murze na zewn tylko od wewnątrz w garażu. Jest rysa na szlichcie tarasowej i pewnie stąd te problemy. Musi pójść kolejna warstwa hydroizolacji żeby nam jakiś grzyb nie wlazł do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A to co innego, często zdarzają się problemy z płaskimi dachami, ale dobrze, że to tylko garaż i że jesteście na etapie, że można wszystko spokojnie poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Oby tylko w końcu pogoda nam na to pozwoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Pogoda w końcu musi się poprawić Jeszcze mi się nasunęło, że dziś posprzątałam stos ulotek doczepionych do bramy, stolarze, ochrona, ogrodzenia, bramy, okna... Wy też tak jesteście zasypywani ofertami? Przecież u nas gołym okiem widać, ze okna i bramę już mamy;) Może to urok budowania na budowlanej ulicy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 U nas poza reklamami standardowymi typu kaufland, lidl czy coś rtv-agd żadne inne się nie pojawiają. No dobra, jeszcze jakieś wycieczki kościelne oferują ulotkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 12.07.2012 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Esiak, nawet nie wiedziałam, ze są jakimś liderem, bo ich panel prysznicowo - masujący wychodzi całkiem nieźle cenowo, tylko trochę drożej niż Koło, więc kupię Poolspa należy do grupy Roca, a na pewno są liderem na rynku polskim jeśli chodzi hydromasaże i te bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Pogoda w końcu musi się poprawić Jeszcze mi się nasunęło, że dziś posprzątałam stos ulotek doczepionych do bramy, stolarze, ochrona, ogrodzenia, bramy, okna... Wy też tak jesteście zasypywani ofertami? Przecież u nas gołym okiem widać, ze okna i bramę już mamy;) Może to urok budowania na budowlanej ulicy:D U nas nawet dziury w ziemi nie było a ulotki typu beton, drzwi się pojawiały (w drzwi wychodka wkładali). A gdy dom stał bez okien to wtedy zatrzęsienie było. Co pustak się podniosło to jakaś ulotka leżała. Potem sie uspokoiło i zapomnieli o nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts