Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry:) Jak tam wakacje? Pogoda dopisuje? :)

No właśnie chyba ktoś nam pozazdrościł słonecznej pogody i zaczęło lać :p

Ja tylko natryskowo mogę się strzaskać na heban, bo nie mogę się opalać

Czyżbyś też miała uczulenie od słońca?

No właśnie chyba ktoś nam pozazdrościł słonecznej pogody i zaczęło lać :p

U mnie też się zachmurzyło:p

Czyżbyś też miała uczulenie od słońca?

Całkiem dobrze znoszę słońce (spadek blondynki po ciemnowłosych i śniadych rodzicach;)) ale mam sporo pieprzyków i wolę ich nie wystawiać na słońce.

Zawsze, gdy mnie Aga zapyta jaka u nas pogoda, ja pochwalę, ze super to zaczyna padać;)

Pumpaluna, niezłe przejścia masz z kostką, ale już lada moment będzie skończona i będzie pięknie:)

Esiak, nawet nie wiedziałam, ze są jakimś liderem, bo ich panel prysznicowo - masujący wychodzi całkiem nieźle cenowo, tylko trochę drożej niż Koło, więc kupię:)

Kostce deszcz nie zaszkodzi tylko prace opóźni, Chłopaki zakładali że dzisiaj skończą opaskę a jutro już tylko front im zostanie a tu utknęli przy tarasie. Najgorzej martwi mnie ten taras górny któego nie idzie zaizolować a mamy z niego zaciek i po prostu boję się co dalej będzie. Normalnie jutro jestem gotowa z farelką stać i suszyć

Pogoda w końcu musi się poprawić:)

Jeszcze mi się nasunęło, że dziś posprzątałam stos ulotek doczepionych do bramy, stolarze, ochrona, ogrodzenia, bramy, okna... Wy też tak jesteście zasypywani ofertami? Przecież u nas gołym okiem widać, ze okna i bramę już mamy;) Może to urok budowania na budowlanej ulicy:D

Pogoda w końcu musi się poprawić:)

Jeszcze mi się nasunęło, że dziś posprzątałam stos ulotek doczepionych do bramy, stolarze, ochrona, ogrodzenia, bramy, okna... Wy też tak jesteście zasypywani ofertami? Przecież u nas gołym okiem widać, ze okna i bramę już mamy;) Może to urok budowania na budowlanej ulicy:D

U nas nawet dziury w ziemi nie było a ulotki typu beton, drzwi się pojawiały (w drzwi wychodka wkładali). A gdy dom stał bez okien to wtedy zatrzęsienie było. Co pustak się podniosło to jakaś ulotka leżała. Potem sie uspokoiło i zapomnieli o nas.