Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Zawsze, gdy mnie Aga zapyta jaka u nas pogoda, ja pochwalę, ze super to zaczyna padać;)

Tzn., że mam przestać pytać? ;) Zresztą dlaczego masz mieć lepiej ode mnie, co? ;) Akurat z pracy wychodziłam gdy nad 3miastem wczoraj burza przeszła i część Gdyni i obrzeża Gdańsk bez prądu parę godzin były.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo ja mam mojej nie chwalić;) Właśnie pada, burz na szczęście nie ma, Wam współczuję, bo się ich boję.

Zaprosiliśmy znajomych do domku nad jeziorem na weekend, a tu leje, może do jutra przestanie. Nie mamy jeszcze obróbki balkonów, ale odwodnienie działki zrobione.

Całkiem dobrze znoszę słońce (spadek blondynki po ciemnowłosych i śniadych rodzicach;)) ale mam sporo pieprzyków i wolę ich nie wystawiać na słońce.

No to też musisz uważać :(

Dla mojego regionu to pogoda jest fatalna na cały następny tydzień. Pan od tarasu powiedział że nie ma opcji żeby w przyszłym tyg. wszedł :mad:

U nas dopiero na 25-ego słońca troche zapowiadają.

Biedactwa, gdzie Wy mieszkacie, że tak Wam ta pogoda nie sprzyja? Popchnę do Was trochę słoneczka z południa http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif

Pchnij słoneczko na północ i jeszcze na zachód, bo lada moment tam zawitam:p do Szwecji też płyniemy:yes: Jaka by nie była pogoda będziemy się świetnie bawić:D

Transport łazienkowy podzielili mi na trzy części, jedna właśnie dotarła, jutro druga, a trzecia nie wiadomo...

Ardea, przeczytałam o grupie wycieczkowej - powiem tylko - podziwiam Twoją cierpliwość i wyrozumiałośc :)

Aż sama postanowiłam choć okiem rzucić zza szyby samochodu no i - cudnie jest! Widziałam mało i w szybkim tempie, ale balkon zrobił na mnie ogromne wrażenie. Ogólnie - duzy pozytyw, domek wcale nie taki zwyczajny jak mówisz. Jest na czym oko zawiesić :)

Ardea, przeczytałam o grupie wycieczkowej - powiem tylko - podziwiam Twoją cierpliwość i wyrozumiałośc :)

Aż sama postanowiłam choć okiem rzucić zza szyby samochodu no i - cudnie jest! Widziałam mało i w szybkim tempie, ale balkon zrobił na mnie ogromne wrażenie. Ogólnie - duzy pozytyw, domek wcale nie taki zwyczajny jak mówisz. Jest na czym oko zawiesić :)

bo nasza Ardea to taka trochę kokietka jest ;)

Naprawdę uważam, ze Bławatek jest najzwyczajniejszym domkiem jaki istnieje - nie jest nowoczesny, nie jest elegancki, nie szokuje, nie ma ekstrawaganckich rozwiązań, ot zwyklaczek.

Wycieczka była wielorodzinna, a teraz też się zdarza, że ktoś przejeżdża zwalnia i patrz, patrzy a mnie aż ciarki chodzą po plecach, bo nie wiem o co kaman :o

Balkon jeszcze nie jest skończony, brak mu obróbki blacharskiej. Trzeba było wpaść mąż codziennie jest na działce od rana do wieczora.

Jutro zaczynamy gładzie - wszędzie, bo inaczej się nie da, już to przebolałam.

Dziś dzień pod znakiem dwójek:) Mam sprzęty łazienkowe z wyjątkiem 2 (deszczownicy, bo wymieniliśmy na większą i odpływu), mam 2 opcje fototapety do wiatrołapu i 2 typy kostki do wyboru...

Byłam zatwierdzić kolor parapetów, jutro dzień fryzjersko - kosmetyczny, potem powoli szykujemy się do wyjazdu, na szczęście plany mamy bogate i urozmaicone, bo nic nie wskazuje na ładną pogodę.

U nas nieźle, ale nad morzem coś kiepsko:( Fototapetą pochwalę się jak już będzie na ścianie, a fotek podciętych końcówek zapewne nie chcesz oglądać;)

Tak poważnie to nie da się przekopiować fotek z tej strony z fototapetami, a linkować jak wszyscy wiedzą nie umiem. Będzie oczywiście pociąg:p