agalind 12.07.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zawsze, gdy mnie Aga zapyta jaka u nas pogoda, ja pochwalę, ze super to zaczyna padać Tzn., że mam przestać pytać? Zresztą dlaczego masz mieć lepiej ode mnie, co? Akurat z pracy wychodziłam gdy nad 3miastem wczoraj burza przeszła i część Gdyni i obrzeża Gdańsk bez prądu parę godzin były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.07.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Albo ja mam mojej nie chwalić Właśnie pada, burz na szczęście nie ma, Wam współczuję, bo się ich boję. Zaprosiliśmy znajomych do domku nad jeziorem na weekend, a tu leje, może do jutra przestanie. Nie mamy jeszcze obróbki balkonów, ale odwodnienie działki zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.07.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Domek nad jeziorem... aż się rozmarzyłam... Oby nie padało&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Do jutra jeszcze dużo może sie zmienić. Trzymam kciuki za słońce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.07.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Dla mojego regionu to pogoda jest fatalna na cały następny tydzień. Pan od tarasu powiedział że nie ma opcji żeby w przyszłym tyg. wszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.07.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 U nas dopiero na 25-ego słońca troche zapowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.07.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Całkiem dobrze znoszę słońce (spadek blondynki po ciemnowłosych i śniadych rodzicach;)) ale mam sporo pieprzyków i wolę ich nie wystawiać na słońce. No to też musisz uważać Dla mojego regionu to pogoda jest fatalna na cały następny tydzień. Pan od tarasu powiedział że nie ma opcji żeby w przyszłym tyg. wszedł U nas dopiero na 25-ego słońca troche zapowiadają. Biedactwa, gdzie Wy mieszkacie, że tak Wam ta pogoda nie sprzyja? Popchnę do Was trochę słoneczka z południa http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.07.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Pchnij słoneczko na północ i jeszcze na zachód, bo lada moment tam zawitam:p do Szwecji też płyniemy:yes: Jaka by nie była pogoda będziemy się świetnie bawić Transport łazienkowy podzielili mi na trzy części, jedna właśnie dotarła, jutro druga, a trzecia nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.07.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Już się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.07.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ardea, przeczytałam o grupie wycieczkowej - powiem tylko - podziwiam Twoją cierpliwość i wyrozumiałośc Aż sama postanowiłam choć okiem rzucić zza szyby samochodu no i - cudnie jest! Widziałam mało i w szybkim tempie, ale balkon zrobił na mnie ogromne wrażenie. Ogólnie - duzy pozytyw, domek wcale nie taki zwyczajny jak mówisz. Jest na czym oko zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ardea, przeczytałam o grupie wycieczkowej - powiem tylko - podziwiam Twoją cierpliwość i wyrozumiałośc Aż sama postanowiłam choć okiem rzucić zza szyby samochodu no i - cudnie jest! Widziałam mało i w szybkim tempie, ale balkon zrobił na mnie ogromne wrażenie. Ogólnie - duzy pozytyw, domek wcale nie taki zwyczajny jak mówisz. Jest na czym oko zawiesić bo nasza Ardea to taka trochę kokietka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.07.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Naprawdę uważam, ze Bławatek jest najzwyczajniejszym domkiem jaki istnieje - nie jest nowoczesny, nie jest elegancki, nie szokuje, nie ma ekstrawaganckich rozwiązań, ot zwyklaczek. Wycieczka była wielorodzinna, a teraz też się zdarza, że ktoś przejeżdża zwalnia i patrz, patrzy a mnie aż ciarki chodzą po plecach, bo nie wiem o co kaman Balkon jeszcze nie jest skończony, brak mu obróbki blacharskiej. Trzeba było wpaść mąż codziennie jest na działce od rana do wieczora. Jutro zaczynamy gładzie - wszędzie, bo inaczej się nie da, już to przebolałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.07.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Gdyby Bławi był taki zwyczajny, to nie zostałby projektem roku Prosta linia nie oznacza, że coś jest nieciekawe, sama wiesz najlepiej Z mezem sie nie znam, więc było by dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.07.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kiedyś mi mówił, że się poznaliście w Centrobudzie:) On niby taki cichy, a sam wycieczki obcych oprowadzał po naszym domu;) Teraz chyba jest pobyt na zwyczajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.07.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 "Poznalismy" to chyba zbyt duzo powiedziane, bo znajomośc w zaden sposób nie ugruntowana ulega rozmyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.07.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 No to trzeba ugruntować byle w mojej obecności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.07.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.07.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dziś dzień pod znakiem dwójek:) Mam sprzęty łazienkowe z wyjątkiem 2 (deszczownicy, bo wymieniliśmy na większą i odpływu), mam 2 opcje fototapety do wiatrołapu i 2 typy kostki do wyboru...Byłam zatwierdzić kolor parapetów, jutro dzień fryzjersko - kosmetyczny, potem powoli szykujemy się do wyjazdu, na szczęście plany mamy bogate i urozmaicone, bo nic nie wskazuje na ładną pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.07.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 To chyba dobrze, że ograniczyłaś wybory do 2 rodzajów (tak chyba łatwiej się zdecydować). Pochwal się fototapetą A jutro liczę na zdjęcia po fryzjersko-kosmetyczne Ps. Nie dotarło moje słoneczko? Co gorsze od nas też sobie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.07.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 U nas nieźle, ale nad morzem coś kiepsko:( Fototapetą pochwalę się jak już będzie na ścianie, a fotek podciętych końcówek zapewne nie chcesz oglądać Tak poważnie to nie da się przekopiować fotek z tej strony z fototapetami, a linkować jak wszyscy wiedzą nie umiem. Będzie oczywiście pociąg:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts