agalind 16.07.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jak moge coś doradzić to ciepłe i przeciwdeszczowe ciuchy to podstawa Poranki dosyć chłodne (13st.C). Dobrze, ze zaplanowaliście jakieś atrakcje, bo pogoda nie sprzyja plażowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.07.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No cóż kaloszki weźmiemy jak co roku i przeciwdeszczówki również, ale zmiana otoczenia na pewno dobrze nam zrobi. Lubię Bałtyk, a moje dziecko jeszcze bardziej. Aga - szczęściaro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.07.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Kiedy jedziecie i na ile? Do Szwecji to tylko taka przejażdżka czy na kilka dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.07.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 przyszły tydzień ma być już ładny no i moja koleżanka jedzie na wakacje nad morze więc NA BANK będzie pogoda, ona ma zawsze cudowny urlop, śmieję się do męża że jak za rok będziemy jechali to obowiązkowo w tym samym terminie co ona chociaż w sumie jak mój ślubny się urlopuje to też zawsze jest ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.07.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pumpa, obyś miała rację, bo ja dziś musiałam sie wrócić do domu i zmienić sandały na baleriny, bo zimno i mokro:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.07.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Fototapetą pochwalę się jak już będzie na ścianie, a fotek podciętych końcówek zapewne nie chcesz oglądać Oj, bierzesz nas na wytrzymałość z tą fototapetą A co do podciętych końcówek to była taka delikatna prośba o Twoją fotkę (co mi po końcówkach, które i tak zostawiłaś u fryzjera ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.07.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Oj, bierzesz nas na wytrzymałość z tą fototapetą Ardea juz tak ma, że sprawdza wytrzymałość innych forumowiczów i nie pokazuje wcale albo jakiś mały fragment;) Ardea pakujesz się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.07.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Czyżby już odpoczywała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Hej, dziś byliśmy na zakupach i wstępnie wybrałam ciuchy na wyjazd, zrobiłam listę itp. Jutro idę na urodziny mamy i prasuję, a pakuję się dopiero w piątek. Wybieramy się do Ystad (kto czyta kryminały, ten wie:D) i jeszcze mamy w planach Bornholm (z pierwszego razu moje dziecko nic nie pamięta) i oczywiście Wolin. Międzyzdroje w tym roku sobie darujemy (nie moje klimaty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Fajnie macie z tym wyjazdem:) Mam nadzieję że słońce będzie Wam lekko przygrzewać (bo 30 stopniowy upał na wycieczki tez niezbyt) i że po powrocie zdasz nam wyczerpującą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 no to już lada moment, mała podekscytowana? A gdzie w PL się zatrzymujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Mała oczywiście bardzo szczęśliwa, te wyjazdy nad morze są przede wszystkim dla niej. Ona już ma spakowane zabawki od tygodnia;) Mamy wynajęty domek w Międzywodziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 musiałam aż wygooglować gdzie to jest. Nam zupełnie obce są okolice w pobliżu zachodniej granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 My przeważnie tez zachodnie wybrzeże wybieramy, tam mamy bliżej;) Weronice najbardziej przykro że w tym roku nie jedziemy nad morze bo ostatnio mi powiedziała: Mamusiu jak nie będziesz mogła znaleźć domku nad jeziorem to może poszukaj nad morzem, tam zawsze mieliśmy miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 My najbliżej mamy na mazury, niespełna 2godz drogi, do Trójmiasta to już ok 400km i jak jechać to conajmniej na tydzień by trzeba było a tak na mazury bywa że jedziemy rano wracamy wieczorem i ciągle inne miasteczko odwiedzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Moi rodzice mają domek nad jeziorem (często tam jeździmy) , więc tam wakacje to dla naszej małej nie wakacje;) Ona musi nad morze, ale na najbliższy wyjazd może wreszcie weźmiemy ją w góry. To maleńka miejscowość koło Międzyzdrojów, bez stolików z lastriko na deptaku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Miałam przyjemność odwiedzić kilka razy Międzyzdroje i jest dokładnie jak piszesz:)Ale mam baaaardzo miłe wspomnienia stamtąd z ostatniej kolonii na jakiej byłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A Ty Lukarna jak zwykle o jednym;) Nie dziwota, ze mąż nie ma siły sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ja uwielbiam Mikołajki, kojarzą mi się z zapachem węgorza z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Mnie Mikołajki kojarzą się z pierwszym bocianem czarnym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts