Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przyszły tydzień ma być już ładny no i moja koleżanka jedzie na wakacje nad morze więc NA BANK będzie pogoda, ona ma zawsze cudowny urlop, śmieję się do męża że jak za rok będziemy jechali to obowiązkowo w tym samym terminie co ona :) chociaż w sumie jak mój ślubny się urlopuje to też zawsze jest ładnie

Fototapetą pochwalę się jak już będzie na ścianie, a fotek podciętych końcówek zapewne nie chcesz oglądać;)

Oj, bierzesz nas na wytrzymałość z tą fototapetą ;)

A co do podciętych końcówek to była taka delikatna prośba o Twoją fotkę :) (co mi po końcówkach, które i tak zostawiłaś u fryzjera ;) )

Hej, dziś byliśmy na zakupach i wstępnie wybrałam ciuchy na wyjazd, zrobiłam listę itp. Jutro idę na urodziny mamy i prasuję, a pakuję się dopiero w piątek.

Wybieramy się do Ystad (kto czyta kryminały, ten wie:D) i jeszcze mamy w planach Bornholm (z pierwszego razu moje dziecko nic nie pamięta) i oczywiście Wolin. Międzyzdroje w tym roku sobie darujemy (nie moje klimaty).

My przeważnie tez zachodnie wybrzeże wybieramy, tam mamy bliżej;)

Weronice najbardziej przykro że w tym roku nie jedziemy nad morze bo ostatnio mi powiedziała:

Mamusiu jak nie będziesz mogła znaleźć domku nad jeziorem to może poszukaj nad morzem, tam zawsze mieliśmy miejsce...

:)

Moi rodzice mają domek nad jeziorem (często tam jeździmy) , więc tam wakacje to dla naszej małej nie wakacje;) Ona musi nad morze, ale na najbliższy wyjazd może wreszcie weźmiemy ją w góry.

To maleńka miejscowość koło Międzyzdrojów, bez stolików z lastriko na deptaku;)