Lukarna 18.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No proszę Cię, ja nie mam pojęcia o czym Ty mówisz?? Gwoli wyjaśnienia żeby nie powstawały różne domysły: miałam wtedy 16 więc szalenie bawiło mnie i ekscytowało uciekanie w nocy z moja wychowawczynią (19-letnią) na dyskoteki - jak reszta "dzieci" spała;) Asia, moja imienniczka, żeby mieć kompankę do nocnego buszowania po 2 dniach kolonii załatwiła mi pokój "jedynkę" Dopiero po kilku latach uświadomiłam sobie że to było skrajnie nieodpowiedzialne... Ale na kolonii byłam zachwycona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ej Luka, ale że co , wchodziłaś na dyskoteki dozwolone od lat 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ej Luka, ale że co , wchodziłaś na dyskoteki dozwolone od lat 18? Niegrzeczna Lukarna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 No co Wy, przecież tam nikt dowodu nie sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 eeee, a myślałam że kombinowałaś ja za granicą będąc jeszcze nieletnia miałam wyrobione lewe prawo jazdy żeby do klubów od 21 lat wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.07.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Międzywodzie to super mieścina na spokojny wypoczynek dla rodziny z dziećmi, byliśmy tam kilka lat temu, jedyne kramiki z zabawkami ustawione były po drodze do nad morze no i wtedy moje dziewczynki dostawały głupawki. Mieliśmy nadzieję, ze ten objaw minie po kilku dniach zauroczenia, niestety, wiara dorosłych zmiażdżona została przez upór zahipnotyzowanych dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 2 lata temu byliśmy z mała w Międzywodziu i dmuchany zamek był obowiązkowym punktem w drodze na plażę, bo w powrotnej już nie miała siły;) Maniacko kupowała robale z jakiejś maszyny:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.07.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 nic dziwnego, że nie znam tamtych rejonów bo to ode mnie wg info z zumi prawie 800km, 3miasto połowę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.07.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Robale uwielbia tez moja Kamilka Do szkoły zazyczyła sobie czarny piórnik !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.07.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 eeee, a myślałam że kombinowałaś ja za granicą będąc jeszcze nieletnia miałam wyrobione lewe prawo jazdy żeby do klubów od 21 lat wchodzić A ja o pólnocy wracałam z pierwszej osiemnastki kolegi z klasy. I to biegiem - ze szpileczkami w ręku ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 A ja o pólnocy wracałam z pierwszej osiemnastki kolegi z klasy. I to biegiem - ze szpileczkami w ręku ;p I z rozwianymi dłuuuugimi włosami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.07.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.07.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 skąd wiesz? Ja ciągle Cię widzę z tymi włosami zrywającą kwiaty na działce - taki obrazek zapamiętałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.07.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Obrazki z przeszłości potrafią mile zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Hej, dziś byliśmy na zakupach i wstępnie wybrałam ciuchy na wyjazd, zrobiłam listę itp. Jutro idę na urodziny mamy i prasuję, a pakuję się dopiero w piątek. Wybieramy się do Ystad (kto czyta kryminały, ten wie:D) i jeszcze mamy w planach Bornholm (z pierwszego razu moje dziecko nic nie pamięta) i oczywiście Wolin. Międzyzdroje w tym roku sobie darujemy (nie moje klimaty). Fajny plan i oby tylko pogoda dopisała i na morzu nie kołysało zbytnio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.07.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Gdy płynęliśmy poprzednim razem na Bornholm to tylko załoga, barman i moje dziecko nie mieli choroby morskiej:D Dziś załatwiłam ostatnie sprawy przed wyjazdem: - projekt zadaszenia tarasu poszedł do zaopiniowania przez konstruktora - sprawdziłam czy są wszystkie sprzęty łazienkowe i Są - ponagliłam pana od parapetów - wytypowałam kilka balustrad schodowych i spece muszą się wypowiedzieć czy da się to u nas sensownie zamontować (od drewna przez stal aż po blachę i beton;)) zobaczymy która opcja wygra:pPod nasza nieobecność cały czas będzie działała ekipa wykończeniowców (kolejni, którzy nie potrzebują nadzoru:) ba, nawet mnie imponują)Po powrocie zamawiam stół i meble łazienkowe no i wybieram farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Organizacja godna podziwu:) Pamiętam jak w zeszłym roku pojechaliście na urlop a w tym czasie ekipa chyba dach wam robiła. Podziwiam, ze mogliście sie relaksować wiedząc a właściwie nie wiedząc co ekipa robi. Po powrocie łazienki mają byc gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.07.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Ekipa dekarzy była z tych rzadkich ekip idealnych. Wykończeniowców też darzymy ogromnym zaufaniem, w pełni na nie zasłużyli. Podczas naszej nieobecności będą się gładzić ściany, a łazienki dopiero w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Masz wszytsko zaplanowane z takim wyprzedzeniem, że zapomniałam o gładziach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.07.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Jak myślę o Bławatku to widzę go już z pełnym umeblowaniem i z mieszkającą tam rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts