Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

No ja też gości nie zapraszam ale ze stolarzem mam inne porachunki i bardzo mu zależało bo jak zrozumiałam to "duży" klient. W sumie do tej pory nikogo nie mieliśmy takiego z ulicy do oglądania także jakoś nikt mojej gościnności nie nadużył. Jedynie ogrodzenie i kostkę oglądają i podpytują ale ja wredna jestem i mówię tylko że ze świata sprowadzone i nawet firmy nie zdradzam, żeby za szybko w okolicy się moja "żaluzja" nie pojawiła hehehe

ps1.

myślałam, że kanapę masz kupioną a to chyba o łóżku do sypialni pisałaś

ps2

czy ja wiem czy duża kuchnia, Twoja jest przecież otwarta a u nas zamknięta więc jakoś mocno tej "dużości" nie czuję. Jak się bym kiedyś jeszcze budowała to wolałabym kilka metrów większą

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Odkąd Bławatek stał się projektem roku;) mamy mnóstwo chętnych do oglądania:sick:

Łóżko kupione i już odsprzedane (mojej mamie);) przekonałyście mnie , że może być uciążliwy ten rant i jakoś przestało mi pasować egzotyczne drewno do prostej sypialni.

Moja kuchnia też otwartością nie poraża to raptem 110cm przejście. Teraz mam taki aneks kuchenny i daje radę z gotowaniem, więc pewnie wszystko zależy od organizacji i przyzwyczajenia.

no widzisz a nasz projekt wzbudza zero zainteresowania, wagonik z którego wszyscy się nabijali a i ogólnie z tego co patrzyłam domów w stylu terminiowym buduje się niewiele

a jakie łóżko chcesz ostatecznie kupić? wybrałaś już coś?

Edytowane przez pumpaluna

Ardea - nie uwierzysz chyba, ale widziałam Was jak przejezdzaliście przez Dziwnów ( to była chyba sobota, od rana było trochę pochmurno). Jechaliście w strone Kamienia Pom. Zdążyłam się obejrzec, bo my staliśmy w kilkukilometrowym korku w drodze na wycieczkę do Międzyzdrojów. Jaki ten świat malutki :)

To dopiero niespodzianka:) Nie zauważyliśmy, chociaż zwracaliśmy uwagę na auta z rejestracją E:) Sporo jeździliśmy, bo ja długo na plaży nie wytrzymuję. Swoją drogą to ten most mogliby remontować poza sezonem urlopowym, bo tworzyły się gigantyczne korki. Jak było w Międzyzdrojach? Dwa lata temu to po powrocie z kurortu gwiazd byłam zmęczona jak po dużych zakupach;)

Chyba lepiej , gdy każdy ma swój materac...? a upodobania co do twardości mamy takie same, szalonych dysproporcji co do postury też nie ma, więc w zasadzie moglibyśmy mieć jeden... zobaczymy co wybierze M.:)

Jeszcze napiszę co tam na budowie słychać, bo od powrotu z wczasów nie było relacji:)

Mamy gładzie prawie wszędzie, w poniedziałek wybieramy farby, mąż kończy płytki na ścianach garażu i bierze się za gres na balkonach, lada moment ruszamy z płytkami wewnątrz domu i z malowaniem - wreszcie:)

Zamiast siedzieć w cieniu wierzby nad jeziorkiem, wybieram farby mażąc nimi po ścianach.

Potrzebuję pomocy, ale pewnie wszyscy wypoczywają na łonie natury...

Malarze powiedzieli, że sufit w półmacie będzie rzucał cieniowany i dziwnie rozprasza światło, a ja chciałam wszędzie dać tę samą farbę... Całkowity mat z kolei może się wybłyszczać przy włącznikach światła czy przy częstym zmywaniu, a chodzi o farbę do jadalni i kuchni. Jak macie u siebie?

Edytowane przez Ardea