pumpaluna 02.08.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 No ja też gości nie zapraszam ale ze stolarzem mam inne porachunki i bardzo mu zależało bo jak zrozumiałam to "duży" klient. W sumie do tej pory nikogo nie mieliśmy takiego z ulicy do oglądania także jakoś nikt mojej gościnności nie nadużył. Jedynie ogrodzenie i kostkę oglądają i podpytują ale ja wredna jestem i mówię tylko że ze świata sprowadzone i nawet firmy nie zdradzam, żeby za szybko w okolicy się moja "żaluzja" nie pojawiła hehehe ps1.myślałam, że kanapę masz kupioną a to chyba o łóżku do sypialni pisałaś ps2czy ja wiem czy duża kuchnia, Twoja jest przecież otwarta a u nas zamknięta więc jakoś mocno tej "dużości" nie czuję. Jak się bym kiedyś jeszcze budowała to wolałabym kilka metrów większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.08.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Odkąd Bławatek stał się projektem roku;) mamy mnóstwo chętnych do oglądania:sick: Łóżko kupione i już odsprzedane (mojej mamie) przekonałyście mnie , że może być uciążliwy ten rant i jakoś przestało mi pasować egzotyczne drewno do prostej sypialni. Moja kuchnia też otwartością nie poraża to raptem 110cm przejście. Teraz mam taki aneks kuchenny i daje radę z gotowaniem, więc pewnie wszystko zależy od organizacji i przyzwyczajenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.08.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) no widzisz a nasz projekt wzbudza zero zainteresowania, wagonik z którego wszyscy się nabijali a i ogólnie z tego co patrzyłam domów w stylu terminiowym buduje się niewiele a jakie łóżko chcesz ostatecznie kupić? wybrałaś już coś? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 A jakie ranty uciążliwe??O co chodzi?? Ja ostatnio łóżka oglądałam bo P ma zachcianke aby było duże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.08.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Może Ci Pumpaluna wrzuci zdjęcie o jakie ranty chodzi. Moje to był model oslo z Almi decor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.08.2012 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 A teraz będzie coś jak Bauhaus z Mazzivo, oczywiście w dębie. Zastanawiam się nad rozmiarem 160 czy 180? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.08.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 To poprzednie sobie znalazłam:)Bardzo fajne - inne meble z tej serii też, ale faktycznie mogą boleśnie uwierać w łydki;) To drugie zaraz poszukam... P chciałby jak największe:) ale myślę że 160 to już jest wygodne łózko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.08.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 My mamy łóżko 160x200, wystarczające żeby się trzeba było w nocy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.08.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 My mamy łóżko 160x200, wystarczające żeby się trzeba było w nocy poszukać potwierdzam - szerokość materacy 160cm jest bardzo wygodna ( jeśli ktoś lubi bliskośc, to zalecałabym zawęzić do 140-150 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.08.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Ardea - nie uwierzysz chyba, ale widziałam Was jak przejezdzaliście przez Dziwnów ( to była chyba sobota, od rana było trochę pochmurno). Jechaliście w strone Kamienia Pom. Zdążyłam się obejrzec, bo my staliśmy w kilkukilometrowym korku w drodze na wycieczkę do Międzyzdrojów. Jaki ten świat malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.08.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 To dopiero niespodzianka:) Nie zauważyliśmy, chociaż zwracaliśmy uwagę na auta z rejestracją E:) Sporo jeździliśmy, bo ja długo na plaży nie wytrzymuję. Swoją drogą to ten most mogliby remontować poza sezonem urlopowym, bo tworzyły się gigantyczne korki. Jak było w Międzyzdrojach? Dwa lata temu to po powrocie z kurortu gwiazd byłam zmęczona jak po dużych zakupach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.08.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Co do łóżka to wiem, ze 160 jest ok. tylko waham się czy brać dwa materace czy jeden... Jak dwa to one są po 90cm i wtedy łóżko 180. Jeszcze tego nie konsultowałam z mężem, więc zobaczymy co on wybierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.08.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 A lepiej 2 materace?Czy macie inne upodobania co do materaca po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.08.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Chyba lepiej , gdy każdy ma swój materac...? a upodobania co do twardości mamy takie same, szalonych dysproporcji co do postury też nie ma, więc w zasadzie moglibyśmy mieć jeden... zobaczymy co wybierze M. Jeszcze napiszę co tam na budowie słychać, bo od powrotu z wczasów nie było relacji:) Mamy gładzie prawie wszędzie, w poniedziałek wybieramy farby, mąż kończy płytki na ścianach garażu i bierze się za gres na balkonach, lada moment ruszamy z płytkami wewnątrz domu i z malowaniem - wreszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.08.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 No teraz to będę zupełną i jawną zazdrośnicą Nie mogę się doczekać tego etapu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.08.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja też już czekam na prawdziwą wykończeniówkę, czyli urządzanie:wiggle: Właśnie osadzamy parapety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.08.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Pokażesz parapety?My mamy jeden materac, ale my też mamy dużą, pakowną komorę pod spodem i nawet do głowy mi nie przyszło żeby do jednego łóżka 2 brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.08.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Zamiast siedzieć w cieniu wierzby nad jeziorkiem, wybieram farby mażąc nimi po ścianach. Potrzebuję pomocy, ale pewnie wszyscy wypoczywają na łonie natury... Malarze powiedzieli, że sufit w półmacie będzie rzucał cieniowany i dziwnie rozprasza światło, a ja chciałam wszędzie dać tę samą farbę... Całkowity mat z kolei może się wybłyszczać przy włącznikach światła czy przy częstym zmywaniu, a chodzi o farbę do jadalni i kuchni. Jak macie u siebie? Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Tak napisałaś o urlopie, że mi sie zamarzyło do Skandynawii jechać Potem nadrobię resztę zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Nie doradzę, my mamy najzwyklejsze farby bez rozróżniania mat satyna itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts