pumpaluna 12.08.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Bardzo lubię oglądać galerie wnętrz forumowiczów, jednak dla mnie już tu przebiega granica intymności, której nie jestem gotowa przekroczyć. Ach jak ja doskonale Cię rozumiem. Ja to nawet zewn swojego domu powiedzmy "obawiałam" się pokazać, żeby jakiś nieproszony czytaciel-tropiciel na mnie nie natrafił. Ale ja już kiedyś pisałam, to taka moja mała obsesja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Od zewnątrz to jeszcze, bo i tak zza płotu widać, chociaż nie wykluczam, ze kiedyś całkowicie usunę dziennik albo przynajmniej foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ardea wchodzisz w etap którego najbardziej oczekuję ale którego najbardziej się boję Szkoda że na FM nie ma opcji "wpuszczania" do Dzienników tylko zaufanych nicków, sama bym chętnie skorzystała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Z jednej strony byłoby bezpieczniej, ale z drugiej ile cudnych dzienników by mnie ominęło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No właśnie:)Jakoś sobie trzeba radzić, tylko pamiętaj - nie uciekaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No coś Ty, ja Was za bardzo lubię i na pewno będę miała jakieś jeszcze pytania. I zaproszę was na wycieczkę po Bławku. I muszę śledzić Twoje poczynania elektryczno - hydrauliczne. Pumpaluna też nie zniknęła, nie jest egoistką, wybudowała a teraz dzieli się doświadczeniami:) Komentarze będą działały bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Pumpa to rasowa jedynaczka egoistka także tylko pozory Ardeo stwarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.08.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ardea - Gratuluję zamknięcia etapu budowlanego!! Bławi wygląda świetnie, balustrady urzekaja swoją prostotą, całość w połączeniu z ogrodzeniem i tarasem z desek będzie miodzio ( nawet, jeśli będziesz pisać, że tak prosto i naturalanie ) Większośc z nas szuka złotego środka, aby z jednej strony zachować swoją intymność, a z drugiej podzielic się choć trochę efektem realizacji swoich pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Pumpa to rasowa jedynaczka egoistka także tylko pozory Ardeo stwarzam Jedynacy nie są egoistami, co najwyżej egocentrykami;) wiem z autopsji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ewanz, bardzo dziękuję i cieszę się, że Ci się podoba:) Ja całkowicie rozumiem potrzebę pochwalenia się fajnymi wnętrzami i bardzo się cieszę, że inni nie mają takich barier jak ja, bo mogę sobie oglądać wiele pięknych wnętrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 no ja niestety często mam tak, że musi być po mojemu, bo ja tak chcę i nie ma innej opcji nawet jak nie mam racji to nikt nie jest mi w stanie przemówić do rozumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Bo Ty jeszcze do tego baran jesteś ja zostałam wychowana w przeświadczeniu, że cały świat kręci się wokół mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 O tak, uparty baran jedynak, to dopiero wyzwanie dla ślubnego, byka zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Byki są cudowne (wiem, bo to ja) Zgadzasz się Lukarna? A mój mały stworek to megauparty baran:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No widzicie a ja starsza siostra, całe życia słyszałam "ustąp" i teraz mam za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Byki są cudowne (wiem, bo to ja) Zgadzasz się Lukarna? A mój mały stworek to megauparty baran:D Zapomniałas dodać że skromne:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 No widzicie a ja starsza siostra, całe życia słyszałam "ustąp" i teraz mam za swoje. u mnie młoda też ma niestety przechlapane z tym "ustąp młodszemu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Z drugiej strony starszemu rodzeństwu więcej wolno, czasami może decydować za młodszego, jest wzorem do podziwiania. Ja żałuję, że nie miałam rodzeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.08.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 oj, ja też żałuję... chociaż jak patrzę na relacje w rodzinie i wśród znajomych to czasami myślę że dobrze być jedynakiemjednak przy decyzji o ilości dzieciaków świadomie chciałam mieć co najmniej 2 bo jest wiele powodów że paskudnie jest być jedynakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Dla mnie trójeczka była zawsze ideałem, ale coś późno zaczęłam się starać Chociaż dwójeczka też nie jest zła, nowy domek - nowy potomek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts