agalind 26.08.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Potem będzie lepiej, bo już wykończeniówka, a na pewno przyjemniej;) Wszyscy mówią, że podczas wykończeniówki są największe problemy i dylematy. Pewnie dlatego, że ta część będzie na codzień widoczna. Mam nadzieję, że właśnie ten etap przyniesie dużo radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ja zdecydowanie wolę wybierać odcienie farb niż przeliczać kW;) i myślę, że łatwiej przemalować ściany, gdyby coś nie wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Też uważam, że teraz problemów jest dużo, bo i sprawy istotne. Potem ciezko będzie naprawić nieprzemyślane pomysły. Większości jednak spędza chyba sen z powiek ostateczny wystrój. A może na etapie wykończeniówki zapomina sie już, że "najgorszy etap za nami"? Teraz sama przyjemność! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Poprosze o linka do przeliczania KW. Z kolorem ścian sobie poradzę, z KW gorzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 To ja jestem jak zwykle w mniejszości;), bo wystrój budzi we mnie ekscytację (na pewno jest wyzwaniem, ale przyjemnym) Link od Pumpaluny, ja nie umiem go skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ekscytacja+ czysta przyjemność=wykończeniówka!!! Chodziło mi o to, że wszyscy mówią/piszą, że wykończenia to najtrudniejszy temat. Wydaje mi się, że tak nie jest. Liczę na dobrą zabawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ekscytacja+ czysta przyjemność=wykończeniówka!!! Chodziło mi o to, że wszyscy mówią/piszą, że wykończenia to najtrudniejszy temat. Wydaje mi się, że tak nie jest. Liczę na dobrą zabawę! I do tej matematyki nawet kalkulator nie jest potrzebny;) Obyśmy sie nie przeliczyły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ja umysł ścisły jestem, wiec liczę, ze dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Wiem, ze moga być problemy, ale to zawsze trochę bliżej do kawy na tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 To ja mogę mieć problemy, bo ja umysł wybitnie nieścisły;) aż irytująco nieścisły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.08.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Z tego co tu widzę to pomimo "irytująco nieścisłego umysłu" nieżle sobie radę dajesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 (edytowane) A to z kim najlepiej rozmawiać? Z hydraulikiem chyba tak?U nas coś teść wspominał o 18kW ale nie wiem czy dobrze pamiętam bo to dawno było... I jeszcze - moc wkładu kominkowego...Zamierzacie rekreacyjnie palić czy traktowac kominek jak dodatkowe źródło? edit: zanim kliknęłam wyślij po napisaniu swojego posta to Wy już zdazyłyscie pół strony zapisac:)i ja poproszę o link, i ja:) Edytowane 26 Sierpnia 2011 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ja wyłącznie rekreacyjnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Z tego co tu widzę to pomimo "irytująco nieścisłego umysłu" nieżle sobie radę dajesz:) Wszystkie moje przyjaciółki mają ścisłe umysły i już przywykły, ale ja potrafię się pomylić o 50tys., nie mam orientacji w terenie, ściany też źle wymierzyłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ardea w każdym wątku odkrywam w Tobie cos z siebie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Wychodzimy na humanistki - bałaganiary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.08.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 E tam, zaraz bałaganiary:)Ja kocham porządek i naprawdę lubię sprzatać ale muszę mieć ku temu warunki - puste wnętrze i głosna muzyka... a to niestety konfiguracja dla mnie niedostępna od urodzenia maluchów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.08.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 O link w sprawie kW proście Pumpalunę. O kotłach to chyba z hydraulikiem sie rozmawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ardea jakieś nowinki? Nie mówię o osiagnięciach bo kto jak kto ale ja nie powinnam nikogo poganiać ale może jakies inspiracje... marzenia... Czy skupiacie się na razie na wycieczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.08.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Nie tylko wycieczki nam w głowie:) Rozrysowałam właczniki i gniazdka, hurtownia zabrała zwroty materiału i na działce zrobiło się puściej;) Robiliśmy wyceny ogrodzenia frontowego, cały czas myślimy o budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts