pumpaluna 12.08.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 kiedyś marzyłam o 3, teraz stwierdziliśmy że w planowaniu daliśmy ciała i nie ma na trzecie sypialni ale kto wie, jeszcze mam kilka lat na plany a akurat starsza córa by już na studia wychodziła żeby się kolejne pojawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.08.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 I skok hormonów podziałałby jak najlepszy lifting:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.08.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dla mnie trójeczka była zawsze ideałem, ale coś późno zaczęłam się starać Chociaż dwójeczka też nie jest zła, nowy domek - nowy potomek:D coś jest na rzeczy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Właśnie zrobiłam swój ostatni wpis w dzienniku. Telepatia? PS. Bławatek pięknieje z każdym zdjeciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.08.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ujawniam się na sam koniec Domek jest przepiękny, stonowany, jaki nijaczek? jaki zwyklaczek? wyszedł cudnie!!!! A balustrady gdzie zamawialiście? pasują świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witaj Draculko:) To wcale nie koniec, bo jeszcze sporo pracy przed nami, a koniec tylko z upublicznianiem fotek. Balustrady zamówiłam u lokalnego ślusarza. bardzo mi miło, że Ci się podoba:) Bławek będzie przyjemny, gdy dojdzie oświetlenie i roślinki. Jednej ściany domku nie pokazuję celowo, bo ona czeka na podświetlenie, żeby zabłysnąć Naprawdę uważam, ze mój domek jest taki do niezauważenia i taki miał być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Potwierdziłam wybarwienie drzwi wewnętrznych i odkryte zawiasy (teraz wszyscy robią chowane - znów mój słynny tekst- ja to nie wszyscy;)). Kupiłam pśtryczki (częściowo), a wiec zasłużyłam na wypad nad jezioro i w środę wyjeżdżam:) Mam w planach jeszcze obóz obrączkarski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.08.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jakieś zaraźliwe to zamykanie dzienników. Dopiero co objawiła to Agalind, a już Ty też coś przebąkujesz. A przecież jeszcze tyle pracy przed Tobą Ależ ciekawskie z nas istoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 A gdzie nad jezioro jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Przygody z budową nie kończę, tylko już fotek nie upublicznię Jadę na działkę - ok. 80km od domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 dawno niczego nie słuchaliśmy... http://vimeo.com/47048461 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No właśnie też o tym kiedyś myślałam:p Znany i lubiany utworek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 dawno niczego nie słuchaliśmy... http://vimeo.com/47048461 Chyba kiedyś to słyszałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Aga, a na koncert nadal się wybierasz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Na razie tak, ale oczywiście wyjazd służbowy mi sie szykuje i nie wiem co z tego wyjdzie. Chociaż klub, w którym będzie koncert słabo sie nadaje na takie wydarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.08.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Przygody z budową nie kończę, tylko już fotek nie upublicznię No myślę, że jeszcze nie skończona przygoda budowlana Co do fotek http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.08.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Fotki będą! Tylko nie dla szerokiej publiczności, takie małe foto - story na pv dostaniecie;) ale to za jakiś czas, bo teraz nasi wykończeniowcy są na urlopie i prace stanęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.08.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nie pojechałam nad jeziorko, bo po co, żeby w kominku rozpalić Obiecuję, że odpiszę na wszystkie pytania zadane na pv, dajcie mi czas do końca tygodnia, bo jest ich duuużo i nie na wszystkie znam odpowiedź, muszę pomierzyć niektóre rzeczy. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Moje dziecko się wyłamało i najpierw wzięła katalog do domu, potem pozakreślała mazakiem kolory i dziś ostatecznie kupiliśmy farbę do jej pokoju:rolleyes: Żadne tam kolory z mieszalnika, na nią podziałały śnieżne wizki Nobilesu i będzie górska zima:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Kamilka wybrała bardzo podobny odcień, tyle że z Duluxa - Lodowy Brzask - i cały czas pamięta tę nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts