Ardea 16.08.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Dobrze myślę, że na ścianie wyjdzie ciemniejszy odcień niż na próbce? Chyba farby gotowe tak mają... Mam nadzieję, ze nie wyjdzie depresyjny blue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 u nas kolory wyszły bardziej intensywne ( niestety), na probkach kolory były jasniejsze, bardziej stonowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja mam nadzieję, że będzie się wam dobrze tym nobilesem malowało bo ja kiepsko go sprzed 3lat wspominam. Raz że smugi wychodziły tam gdzie pacnęliśmy od niechcenia dwa dopiero za 3 razem wyszło do sensu. No i nobiles wychodził o co najmniej 2 tony ciemniejszy niż to co na próbniku (mieliśmy jesienną dynię, na ścianie brzydko mówiąc oczojebny pomarańczyk wrrr) Teraz mimo że mi się jeden kolor podobał zarzekłam się że ani śnieżki ani nobilesu nie weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Niespecjalnie zależy mi na ciemniejszym odcieniu, ale cóż... Nam malują wykończeniowcy, więc najwyżej się pomęczą Ten kolor i farbę wybrała przyszła lokatorka pokoju i ja nie miałam nic do powiedzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Pomarańczyk wybrała moja córcia, wtedy lat 4 z haczykiem,, miała kasę od dziadków i zażyczyła sobie renowację pokoiku. W sklepie wybór farby został zaklepany tekstem "ale przecież ja płacę, ja wybieram, ja wymagam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ardea, no i gdzie zamówiłaś meble do kuchni? ( pytam u Ciebie, zeby nie zaśmiecać watku Agi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Pomarańczyk wybrała moja córcia, wtedy lat 4 z haczykiem,, miała kasę od dziadków i zażyczyła sobie renowację pokoiku. W sklepie wybór farby został zaklepany tekstem "ale przecież ja płacę, ja wybieram, ja wymagam" I to się nazywa mieć charakter:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ardea, no i gdzie zamówiłaś meble do kuchni? ( pytam u Ciebie, zeby nie zaśmiecać watku Agi) Lokalnie, u pana, którego Ci polecałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 I to się nazywa mieć charakter:) po mamusi, a że jeszcze zodiakalna baranica tak jak mamusia to mieszanka wybuchowa u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja mojej baraniej terrorystce zawsze ustępuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 z wyboru stolarza na pewno będziesz zadowolona, a ja już jestem ciekawa projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Banalna, niebiała;) Ze stolarzem mam fajny kontakt, rozumie mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A na kiedy przewidywany termin realizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 niebiała?? ciekawośc rośnie!! Stolarz jest raczej nowoczesny niż klasyczny - śledzi trendy, ja musze mieć etap przejsciowy z niebieskiej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Mi się kojarzyło że miał być fornir a potem że biała z czarnym szkłem. Na czym stanęło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Biała z czarnym szkłem to nie u mnie. Od początku miał być fornir dębowy. Teraz mam prawie biała kuchnię, więc jakaś odmiana będzie. Projekt całkowicie mój, a stolarz ma tylko perfekcyjnie wykonać Realizacja może październik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No jak nie u ciebie to czarne szkło?!? Kurcze dałabym sobie rękę uciąć że chciałaś wyrównywać wielkość piekarnika i mikrofali właśnie szklanymi wstawkami i na obrazkach z białymi meblami ktoś ci to wstawiał (chociaż mi ten fornir bardziej niż biel utkwił w pamięci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No tak czarne szkło, ale bieli to nawet w dodatkach nie będzie. Piekarnik tradycyjnie jednak pod mikrofalą. Czarne szkło tylko w agd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ale czarne szklo tez gdzieś miało zaistnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 na tych obrazkach było czarne szkło z białym więc się nie dziw że my zdziwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts