Ardea 16.08.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ostatecznie go nie będzie, miało być pasem na szerokość piekarnika przez cała wysoką zabudowę. Pumpaluna - wzrokowcu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Przecież pisałam, że jestem jak facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Przecież pisałam, że jestem jak facet To znaczy, że w lesie nie zginiesz, ale na kolorach się nie znasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 No dobra, częściowo jak facet... w lesie wpadłabym w panikę bo mam zerową orientację w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Po puszczy to nawet najlepsi przewodnicy chodzą z kompasami. Ja nawet w znanym sobie terenie mogę zginąć i zawsze muszę się zastanowić, która strona jest prawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) A ja pamiętam, że kuchnia będzie w fornirze, z czarnym szkłem na wysokiej zabudowie i na ścianie z okapem będzie pas szarych płytek od płyty do samego sufitu;) Jakiego koloru zrobisz szafke na kubki? Zostaje szara? Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.08.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Czarne szkło aut, bo będą 3 zamiast 4 słupków, resztę dobrze pamiętasz:) Szara podłoga, ściany i lakierowane drzwi do spiżarni, a szafka dębowa + czarne agd, blat i lampy, jeszcze jakieś elementy chromu przy baterii, uchwyty piekarnika czy elementy okapu.Zresztą sami zobaczycie za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Już widze, że bedzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.08.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Też jestem dobrej myśli. A jak pierwsze obiadki gotowane w Twojej superowskiej kuchni? Jak czyści się ten okap, bo ostrzegają mnie, że makabra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Obiadki super, aż chce sie gotować Na razie nie narzekam na sprzątanie. Mikrofibra daje radę. Bardziej wkurzają mnie dźwieki jakie wydaje płyta. Cóż, trzeba sie przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.08.2012 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Wiecie może czy do gresu na balkonie musi być ten cokolik? Po co to? Powiedziałam mężowi, żeby nie robił... przecież tynk zewnętrzny powinien dać sobie radę. No chyba, ze jest jakiś powód robienia tych cokołów?! Przy parapetach też nie mam tych plastikowych zaślepek i nic się nie dzieje. Jedyna rzecz wnętrzarska, której nie ogarniam to balustrada przy schodach - jest moją zmorą Trudność sprawia ażurowe nieco rzeźbiarskie zawieszenie schodów. Opcji jest mnóstwo, ale żadna na 100% od pełnego murka z pianobetonu, przez szkło, stalowe linki, po płytę potraktowaną wyżynarką... cała masa pomysłów i Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.08.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 No to już czuję, że polubię Twoją niebanalną, niebiałą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ardea dasz radę z balustradą to tylko chwilowa zawiecha:hug: Aga a jakie dzwięki wydaje indukcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.08.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Płyta robi bzzzzz bzz bzzzzz:cool: wszystkie indukcje wydają takie dźwięki, jedne ciszej, drugie głośniej, trzeba przywyknąć, chociaż może bulgotanie, czy skwierczenie zagłuszy bzyki;) Moja chwilowa zawiecha trwa już prawie rok;) myślałam o barierce i myślałam, potem odpuściłam, żeby się przyjrzeć z dystansu i tak się przyglądam do dziś Pewnie wymyśle coś, gdy pojawią się gotowe schody - no mam taką nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.08.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 No to już czuję, że polubię Twoją niebanalną, niebiałą kuchnię Banalną, niebiałą Mnie wizja się podoba, stolarzowi też (aż nie może się doczekać efektów), jak wyjdzie zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Eee jak to bzyczenie to może być Ale dylematu nie zazdroszczę. Akurat schody i barierka to coś co wiem jak będzie wyglądało, bez większych dylematów. Jedynie kolor będzie problemem ale ... pomyślę o tym w przyszłym roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.08.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ty to masz każde pomieszczenie rozpracowane, nawet o ile pamiętam, masz płytki rozplanowane:cool: więc luzik, a schodów akurat nie kojarzę - jakie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.08.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Kto się nie może doczekać efektów: Ty czy stolarz? Ja dziś zobaczyłam kuchnię z grafitowymi szafkami i przepadłam Jest tu: http://brw.com.pl/pl/kolekcja/11-Kuchnia/252-Family+Line (ta ostatnia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.08.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Ty to masz każde pomieszczenie rozpracowane, nawet o ile pamiętam, masz płytki rozplanowane:cool: więc luzik, a schodów akurat nie kojarzę - jakie będą? Schody będą zwykłe, standardowy beton z okładziną drewnianą. Jak pisałam - kolor się urodzi jak podejmiemy decyzję o kolorze drzwi wewnętrznych i podłóg. A to jest już złożony proces decyzyjny bo od podłóg zależy jeszcze to z czego będą zrobione meble kuchenne:D Ale będzie zwykła poręcz i proste drewniane kwadratowe tralki. P jeszcze podobają się takie drewniane łączone trochę z jakims metalem ale ja wolałabym zwykłe proste. Nie wkleję zdjęcia bo mam na kompie zapisane czyjes forumowe po prostu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.08.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Luka, ja też chcę prosto, al;e u nas się prosto nie da, bo schody nie są proste;) Rocia, aż przeczytała mój post:D i jest ok. chodzi o stolarza, bo jakoś udaje mi się trafiać na pasjonatów, którzy lubią robić ładne rzeczy (za taką uważa moją kuchnię i aż chce mu się ją zrobić). Podobnie mam z płytkarzem, ogląda każdą płytkę, przykłada do ścian, rysuje najlepsze ułożenia - profeska pod każdym względem. Ja oczywiście też z utęsknieniem czekam na kuchnię, ale to akurat normalne (jednak to, że stolarz czeka na moją kuchnię to już szok:cool:) Ładna ta brw, podobne ma Ikea - abstrakt - a jakość chyba lepsza niż brw, jakoś zraziłam się do ich mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts