Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Jakoś nie szukałam w I. Jak widziałam w katalogu to nic mi nie wpadło w oko. Ale jak mi podpowiedziałaś nazwę to faktycznie są podobne (i nawet cenowo ok.). Muszę nad tym pomyśleć... i popracować nad resztą rodzinki... ;)

Ps. Kolejny raz się przekonuję, że czas tu spędzony wcale nie jest czasem straconym (jak niektórzy próbują mi wmówić :( )

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga a jakie dzwięki wydaje indukcja??

Płyta robi bzzzzz bzz bzzzzz:cool: wszystkie indukcje wydają takie dźwięki, jedne ciszej, drugie głośniej, trzeba przywyknąć, chociaż może bulgotanie, czy skwierczenie zagłuszy bzyki;)

Bzyczy sobie, ale wczoraj stwierdziłam, że coraz mniej to słyszę. Znaczy, że sie przyzwyczajam:cool:

Jak już jesteśmy przy dźwiękach (tych nielubianych) ja nie znoszę głośno gadającego telewizora, poza tym nic mnie chyba już nie drażni.

Sprawdzałam sobie szafki z I. pod kątem mojej kuchni i nie znalazłam niczego mniejszego od 40 (a ja potrzebuję dwóch 30 zamykanych i 15 otwartą) :(

Jak już jesteśmy przy dźwiękach (tych nielubianych) ja nie znoszę głośno gadającego telewizora, poza tym nic mnie chyba już nie drażni.

Sprawdzałam sobie szafki z I. pod kątem mojej kuchni i nie znalazłam niczego mniejszego od 40 (a ja potrzebuję dwóch 30 zamykanych i 15 otwartą) :(

ale wiszące czy stojące...?

Rocia spojrzałam teraz na stronę Ikea i faktycznie na pierwszy rzut oka nie ma 30cm. Ale jestem przekonana że jak kombinowałam ze swoja kuchnią w planerze ikeowskim to były szafki 30 na bank. Nie masz papierowego katalogu w domu?

Jak nie zapomnę to sprawdzę może w domu w tym papierowym katalogu czy są wszystkie rozmiary. Albo w planerze, ale to też w domu:)

Ardea, jak możesz wyjeżdżać jak taki ważny moment??:)

ale wiszące czy stojące...?

Takie i takie coby symetria była ;)

Rocia nie znam wymiarówki Ikei, ale to dobre meble, niskie ceny i długa gwarancja - czego chcieć więcej:)

Wszystko to już wiem. I. ma taką reklamę na FM, że wydaje mi się, że wszyscy mają takie mebelki, ew. robione na zamówienie :)

Rocia spojrzałam teraz na stronę Ikea i faktycznie na pierwszy rzut oka nie ma 30cm. Ale jestem przekonana że jak kombinowałam ze swoja kuchnią w planerze ikeowskim to były szafki 30 na bank. Nie masz papierowego katalogu w domu?

Jak nie zapomnę to sprawdzę może w domu w tym papierowym katalogu czy są wszystkie rozmiary. Albo w planerze, ale to też w domu:)

W papierowym też właśnie nie ma :( Muszę poustawiać trochę w tym planerze, może wymyślę coś innego (chyba już czwartą wersję :( Nie spieszy się, wynoś spokojnie to co masz do wyniesienia, to jest teraz pilna sprawa :)

Czesc wszystkim.Raz gdzies juz tu pisalem,no ale widac pytanie zamiescilem sam nie wiem gdzie.Zaczne moze jeszcze raz moze nikt sie nie obrazi:D. Chcial bym wiedziec z zona czy ktos buduje blawatka w okolicy Namysłowa(woj.opolskie), lub Olesnicy (woj.dolnoslaskie).Moze tym razem sie uda.Wracam do lektury dziennika Ardea fajna sprawa zobaczyc ,poczytac,dowiedziec sie.Czesc i pozdrawiam.

Hejka!

Wreszcie się wypływałam w samotności - kocham ścianę lasu odbijającą się w tafli jeziora:yes:

Podczas mojej nieobecności pomalowały się sufity (doszedł jeszcze jeden typ farby : tikkurila, beckers i nobiles - córki). Scope już na swoim miejscu, a efekt :wave: Lecimy pod prąd większość rezygnuje z płytek to ja je kładę;) i jestem mega zadowolona z efektu:)

Doszły też ostatnie już płytki (długo się wahałam stanęło na signum)