Ardea 29.08.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 W połowie listopada dopiero mam mieć montaż drzwi wewnętrznych, więc październik nijak nie pasuje;) I ciągle nie wiem co z balustradą przy schodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A pan od schodów niczego Ci nie chce podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 W sumie pomysłów to mam nawet za dużo, ale nie bardzo widzę mocowanie niektórych rozwiązań i czekam, jak schody już będą na gotowo. A pan od schodów jest wielkim fanem szkła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 A kupiłaś już lampy? Bo chciałam Ci napisać, że nekla doświetla całkiem nieźle, idzie zrobić sobie precyzyjny make-up mając tylko ją włączoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 O dzięki, że pamiętałaś Większości nie kupiłam. Nekla świeci gór - dół czy dół, czy góra? U mnie planowane są 3 na klatce schodowej, tak 1/3 ściany, dlatego dopytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Świeci góra - dół, od dolnej strony jest szkło mleczne, od górnej jest "otwarte" niczym nieograniczone. Masz już sklep w którym planujesz robić zakupy? ja z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten w którym robiłam zakupy, wszystko właściwie u nich wzięliśmy, no i nawet jak był problem to bez problemu przysłali nową lampę w ciągu kilku dni a sami bujali się z reklamacją u producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Daj namiary:) niestety z lampami mam tak, jak z armaturą nie mogę kupić wszystkiego w jednym sklepie, bo nie mają wszystkich "moich" lamp, ale część tu a resztę gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Sprawdź w TYM SKLEPIEJa czekałam, czekałam i udało mi się upolować podłogową lampę do salonu za 1/4 pierwotnej ceny (przecena z 900 na 200zł!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Pokaż, lubię lampy podłogowe, ale nie wiem czy u mnie będzie miejsce. Zaraz otworze zeszycik i sprawdzę asortyment sklepu, potem wpiszę ceny do tabelki i porównam. Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 sprawdź w tym sklepie ALICANTE 3, w tym samym stylu co nasz "druciak" nadsofowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No rzeczywiście pasuje, fajna:) Ja szukam czarnych kinkietów do kuchni i mam swój typ (lampa elewacyjna zresztą) ale ich boję się trochę w ciemno kupić, a nigdzie nie widziałam i nie wiem czy to nie będzie plastik fantastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 zawsze możesz odesłać, jedynie pokryjesz koszty przesyłki My dalej nie kupiliśmy lampy nad drzwi wejściowe. Na nic się nie mogę zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Masakrycznie drogie są. Ja chyba chińszczyznę kupię, tylko kto to będzie wymieniał jak się zepsuje, bo to lampy na wysokościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Chciałam jeszcze zapytać o Twoją lampę - żarówkę, pisałaś, że daje mało światła... myślisz, że do wc wielkości 2m wystarczyłaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Myślę, że nie. Wiesz u nas jak goście przyjdą to ja czasami jej w ogóle nie gaszę żeby nie było że światła nie ma Bardzo powoli te energooszczedne się jednak rozświetlają no i z tego co doczytałam po fakcie, że żarówki energooszczędne powinny być raczej w pomieszczeniach gdzie zapala się je na dłużej, a nie często gasi Nad drzwiami wejściowymi mamy niewiele miejsca a patrząc na ceny i nasz budżet to zostaje nam zakupić coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nie jest zła, ja w czerni szukam to jeszcze mniejszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja bym chciała coś w szarości ale raczej takiej szczotkowanejm, niestety poniżej 150zł nic nie znalazłam. Chyba że jeszcze ciut poczekam i znajdę taką promocję jak na stojącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.08.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Jak się szuka to się znajduje;) łupek kupiłam w dobrej cenie i scope też taniej niż w necie, znalazłam dobrą cenę na caparola i farby też mam w 1/2 ceny. Coś mi się w końcu udało:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.08.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Ja w tym sklepie kupiłam wszystkie nasze lampy, patrząc na ceny z netu to tylko na 1 przepłaciłam ale kilkanaście zł zaledwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 30.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Sprawdź w TYM SKLEPIE Ja czekałam, czekałam i udało mi się upolować podłogową lampę do salonu za 1/4 pierwotnej ceny (przecena z 900 na 200zł!!!) Skoro polecasz to dodaję do zakładek. Na pewno kiedyś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts