Lukarna 06.09.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 No właśnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.09.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Wrzucę u siebie w komentach żeby Ardei nie smiecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.09.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ale ale pisałaś o żaluzjach drewnianych a wrzuciłas wykładzinę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.09.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ale ale pisałaś o żaluzjach drewnianych a wrzuciłas wykładzinę?? Powoli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.09.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Słuchajcie - zonk w elektryce - zapomnieliśmy zrobic kabelków do rolet na połaciówkach:eek: Nie wiem jak do tego doszło?! Są jakieś solarne, ale droższe, czy jest sens za to płacic, czy zostac przy ręcznych - chodzi o dwie rolety zewnętrzne na oknach połaciowych w pokoju córki i drugim sąsiednim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.09.2012 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie mam kiedy ostatnio z Wami pogadc, bo praca (dziś wróciłam do domu przed 19.00) w weekend też nie nadrobię, bo znów jadę na ptasi obóz... Niech już się ten wrzesień skończy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Słuchajcie - zonk w elektryce - zapomnieliśmy zrobic kabelków do rolet na połaciówkach:eek: Nie wiem jak do tego doszło?! Są jakieś solarne, ale droższe, czy jest sens za to płacic, czy zostac przy ręcznych - chodzi o dwie rolety zewnętrzne na oknach połaciowych w pokoju córki i drugim sąsiednim? Z roletami nie pomogę, bo nie drążyłam tematu. Nie da rady pociągnąć jeszcze kabla? Wiem, ze byłoby rycie, ale może z jakimś włącznikiem dałoby sie połączyć np. na zasadzie łączników świeczkowych (nie wiem czy głupoty nie palnęłam, ale zaraz ktoś mnie poprawi)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Nie mam kiedy ostatnio z Wami pogadc, bo praca (dziś wróciłam do domu przed 19.00) w weekend też nie nadrobię, bo znów jadę na ptasi obóz... Niech już się ten wrzesień skończy:mad: Mi tez brakuje wieczornych plotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.09.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 A kiedy Aga będziesz miała net domowy żeby wieczorem do nas przyjść? Ja też wieczorem padam na razie. I czekam jak Ardea do końca września, może wtedy się w końcu przestawię na nowy system i znajdę czas na pogaduchy:) ps. Ardea ja z kablami nie pomogę niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 A kiedy Aga będziesz miała net domowy żeby wieczorem do nas przyjść? Ja też wieczorem padam na razie. I czekam jak Ardea do końca września, może wtedy się w końcu przestawię na nowy system i znajdę czas na pogaduchy:) ps. Ardea ja z kablami nie pomogę niestety:( Radiowy u nas muli. Zatrybiłby gdybysmy sobie maszt 2m na kominie strzelili, ale pewnie piorun tez by w nas strzelił Teraz kombinujemy z sieciami komórkowymi, kto ma szybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.09.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 u nas znajomi mają kiepskie doświadczenie z orange, blueconnect szybko "zżera" także my ostattecznie zdecydowaliśmy się na monopolistę. a do prezentów wracając to niech będą jak najżyczliwsze ale potem nie chciałabym szukać dla nich miejscach nim mnie dana osoba odwiedzi a tak to po prostu dostaliśmy co chcieliśmy chociaż kilka fajnych niespodzianek się trafiło ale to od moich przyjaciółek, które wiedzą jak widzę nasz dom Ardea z roletami nic nie podpowiem, chociaż nasi znajomi mają normalne tak zamykane jak markizy, nawet nie wiedziałam że mogą być elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 I znów się nie załapałam na pogaduszki "na żywo":( Z roletami to chyba obstajemy przy zwykłych, chociaż ja uwielbiam bawić się napędem;) pobawię się czymś innym, a ponad 8 stów będzie na coś innego. No chyba, ze wpadnie ktoś i powie, że do połaciówek to napęd niezbędny;) Nie lubię dostawać kasy, chyba że od banku;) zdecydowanie wolę prezenty, wstawię do pudła na strychu i będę patrzyła czasem z sentymentem. Moja przyjaciółka kompletnie nie wie co mi się podoba, bo ona finansistka do szpiku kości i na robieniu kasy zna się jak nikt, ale nawet jej dom urządzałam ja z architektem, podobnie biuro;) Karolinę wnętrzarstwo nie interesuje, druga kumpela - pataolog sądowy, kocha vintage:) A ja kocham je obie i cokolwiek dostanę to będę szczęśliwa, najwyżej się pośmiejemy, gdy nie trafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.09.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Na żywo to teraz ciężko niestety. Do południa jak my z Agą możemy czasem coś skrobnąc cichaczem w pracy (niedomówienie stulecia, co??) to Wy z Pumpą wtedy jedynie z myslach się możecie z nami łączyć A po południu widzisz jak jest teraz... Ale licze na to że jeszcze trochę jak już mi sie rytm dnia uporządkuje to znów wróce do wieczornych nasiadówek przy kompie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja mam tyle papierów, ze wieczorami w domu jeszcze nad nimi ślęczę - ciemna strona mojej pracy, o której mało kto wie, chociaż ekspertów od edukacji w społeczeństwie nie brakuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.09.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jak i od budownictwa, polityki, motoryzacji, wychowywania dzieci... można by tak długo:) Oo i od urządzania wnętrz, zapomniałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ale lekarzy chyba mamy najwięcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.09.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Prezenty od gości jakie będą to będą, ważne, że goście będą życzliwi, bo przecież nikt specjalnie nie kupuje badziewnych upominków. Masz szczęście do życzliwych gości? Bo ja mam takich jednych co na każdą okazję i do kogo by nie poszli mają prezent uniwersalny - zegary w każdej postaci To już chyba jest specjalna złośliwość Nie lubię dostawać kasy, chyba że od banku;) zdecydowanie wolę prezenty, wstawię do pudła na strychu i będę patrzyła czasem z sentymentem. Moja przyjaciółka kompletnie nie wie co mi się podoba, bo ona finansistka do szpiku kości i na robieniu kasy zna się jak nikt, ale nawet jej dom urządzałam ja z architektem, podobnie biuro;) Karolinę wnętrzarstwo nie interesuje, druga kumpela - pataolog sądowy, kocha vintage:) A ja kocham je obie i cokolwiek dostanę to będę szczęśliwa, najwyżej się pośmiejemy, gdy nie trafią. Tak sobie przypomniałam jak to przeczytałam, że ta Twoja kumpela - Karolina to wypisz wymaluj moja córka starsza. Kiedyś jak ją pytałam o jakąś poradę mieszkaniowo-wnętrzarską odpowiedziała mi, że ona tego nie czuje i jak się już wyprowadzi to kupi sobie mieszkanie (dom) już urządzone albo zatrudni sobie kogoś, kto zrobi to za nią Ale za to ze średnią mogę pogadać na takie tematy, ona to czuje i lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.09.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 ja na przyjaciółki to mogę prezentowo liczyć, gorzej z rodziną (a tu na życzliwość bym nie liczyła bo nas za odwrotków mają i unormalniać by za wszelką cenę chcieli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A propos gości, to w niedzielę wpadli do nas znajomi. Oni stylowo raczej do tradycjonalistów należą. I jakie było moje zdziwienie gdy zaczęli zachwycać się naszą kuchnią! Zwłaszcza on chodził, dotykał, otwierał (na codzień kuchni się nie tyka;) ) Że biała i ten lakier i taka pakowna i funkcjonalna i przemyślana i ze idealnie pasuje do całego domu..... itd itd. A w tygodniu wpadała moja koleżanka i myślała, że na blacie mamy granit A ona z tych co znają sie na rzeczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Aaaa, zapomniałabym. Ci nasi znajomi na końcu powiedzieli, że "całe szczęście, że na podjeździe nie daliśmy żadnych kółek i esów-floresów". zaczęliśmy się zastanawiać czy kosmici ich podmienili czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts