pumpaluna 14.09.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Jaki projektant? O czymś nie wiem? Pisałaś kiedyś o konsultacjach z projektantem zza wielkiej wody więc myślałam, że on tą myśl poddał przy rezygnacji z czarnej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Cześć Domi:) Niekoniecznie opisami, coś tam pokażę Zaprzyjaźnionym dużo, a szerszej publiczności pewnie bardziej detale niż wnętrza;) Mam teraz śliczną szarą bazę w kuchni (płytki i ściany, jeszcze z szarości dojdą drzwi do spiżarni) wszystko czeka na meble, czyli na październik (ale jeszcze nie wiem dokładnie na którego). I nie mówcie, że mam tak wszystko przemyślane, bo nie mam - właśnie zachwyciłam się moją świetlistą i jasną klatką schodową - efekt: czarnej ściany nie będzie (zresztą w prześwicie sąsiadowałaby z czernią łupka i nie byłoby to fajne). Będą na niej czarne drzwi (mniej ekscentrycznie, ale bardziej tajemniczo;)) Ja myślę, ze wiele osób (ze mną włącznie) chciałoby miec tak nieprzemyślane wnętrza;) Nad tymi czarnymi drzwiami pewnie długo sie nie zastanawiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Pumpa, mały domek, małe nakłady finansowe - gdzie tu projektant;) Poza tym mam czas i zapał, a co wyjdzie to się okaże, w każdym razie zaakceptuję swoje wpadki i nie liczę na dom idealny. Sama nie wiem skąd pomysł na te drzwi, początkowo miały byc białe na czarnej ścianie, teraz będą czarne na białej;) Jest taka opowieśc terapeutyczna o czarnych nieznanych drzwiach (opowiadam dzieciakom) może stad pomysł... Rzadko potrafię wyjasnic skąd wziął się jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Mnie tam od tych drzwi bardziej interesują te szare elementy w kuchni;)W którym miejscu będziesz miała płytki do sufitu?? Gdzieś obok mebli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.09.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 LUKA nie poznałam Cię. Nie myślałam, że aż tak bardzo połączyłam Cię z poprzednim avatarem W pierwszej chwili pomyślałam, że pojawiła się druga Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nie mam najbardziej aktualnych zdjęć, ale to co mam wrzucę Opłytkowana jest ściana z płytą i okapem, od blatu aż po sam sufit. Wieczorkiem pokażę zajawkę tu w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wieczorkiem pokażę zajawkę tu w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 też czekam cały wieczór na zajawkę a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 http://images37.fotosik.pl/1769/889d366525425e43med.jpg http://images43.fotosik.pl/1541/762cc9cbbeca2150med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Dopiero na fotkach zobaczyłam, że płytki były zakurzone;) chyba będę musiała sprzątac na wyczucie;) Ten kolor, który jest na kawałku ściany to kolor docelowy (tam będzie zakryte więc to było miejsce prób) W realu jakoś to ładniej wygląda. Edytowane 15 Września 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.09.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 fajna ta ściana!! ale to nie jest masto grys to na ścianie? znaczy mi się wydaje że podłoga i ściana to inne kolory ale nie jestem pewna bo z netbooka korzystam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Na podłodze - taranto grys półpoler, na ścianie - scope V&B grys (natural, czyli mat). To drugie zdjęcie oddaje rzeczywistą kolorystkę. Ściany będą lekko matowe, jak płytki na ścianie i w kolorze, który jest na murku przy podłodze. Edytowane 15 Września 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Ardea na fotach wygląda też fajnie:) Bardzo podoba mi się szara ściana, podłoga też taka... szara:) I zapytam przewrotnie: czym ożywisz tą szarość?? ps. to tylko meble wstawiać bardzo daleko już jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2012 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Meble będą za jakiś miesiąc, tylko lampy muszę kupic, żaluzje i gotowe:) plus garnki na indukcję to nawet gotowac będę mogła:) Luka, wcale nie przewrotne pytanie;) przecież ożywiac wcale nie trzeba kolorem. Ocieplę naturalnym jasnym drewnem, dorzucę czerń i odrobinkę chromu, a ożywię roślinkami: zioła na parapecie i "języki teściowej" w donicy murkowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.09.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 co to "języki teściowej"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Zrobię Wam fotki z umytą podłogą i z normalnym oświetleniem (a nie jedno okno zastawione przez kartony), bo teraz to niechlujnie wygląda. Nie wiem jak Wy, ale ja planuję miejsca dla moich roślinek, zabiorę je z mieszkania:) beniaminek pójdzie do sypialni, starce do łazienki, języki do murkowej donicy, bazylia i tymianek na kuchenny parapet, storczyki do gabinetu. Pumpka, nie wiem jak się to nazywa fachowo, ale w google wyskakuje. Chciałam Ci wkleic, ale mój komp pokazuje blokadę na ściąganie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.09.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Piękna podłoga I kolor z murka też mi pasuje A jak mówisz, że w realu jeszcze ładniej wygląda to tylko gratulować mi pozostaje świetnej roboty i pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 17.09.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Piękna podłoga!!!! i faktycznie wygląda na łatwą w utrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ardea, śliczną bedziesz mieć kuchnię A Taranto w połaczeniu ze Scope wygladają bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Dziewczyny - wizjonerki z Was:) widzicie to czego nie widać Dziękuję, chociaż wiem, że chwalicie trochę na wyrost. Już następne fotki będą "na gotowo" posprzątane, zafugowane itp. Biegnę do lasu, bo mogę wreszcie czuję, że mam wrzesień pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts