Lukarna 30.09.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Ardea ale zmieniałas płytki czy po prostu nie zwróciłas na to wcześniej uwagi??Pytam bo u mnie pod tym kątem zupełnie nie sprawdzałam więc tez może być ciekawie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.10.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Luka, może nie przemyślałam wszystkiego, ale wolę myślec, że inaczej się nie dało;) Mam ściany o szerokości 125 i 130 oraz 5elementów podtynkowych:cool: Z racji małości pomieszczenia nie było praktycznie żadnego pola manewru i żaden format płytek mi nie pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 02.10.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ardea - i tak będzie ładnie a właściwie pięknie. Takie szczegóły jak baterie nie na środku płytki z reguły rzucają się tylko właścicielom, bo wiemy że miało być inaczej...I tak łazienka będzie powalała na kolana:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.10.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Asiu, oby wyszła nie najgorsza, ale tak na klęczkach to niewygodnie myć ręce:D Z mojej 12arowej działeczki zebrałam dziś z córeczką koszyk maślaków:cool: (a mamy kilka drzew na krzyż ) W czwartek kładą się panele na górze, bo wkrótce parkiet i schody:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Już panele - fajnie! Na jakie się w koncu zdecydowałaś? A parkietu najzwyczajniej w świecie zazdroszczę Mogłabys puścic choć roboczą fotkę, jak wyglądaja te deseczki... please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ardea myślę że Asia ma rację - nikt oprócz nas nie będzie zwracał na takie rzeczy uwagi;) A paneli tak bardzo zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.10.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 to ja po cichutku powiem, że za jakiś czas to nawet właściciel na pewnie niedociągnięcia przestaje zwracać uwagę także tego... obcy na bank nie zauważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Do wszystkiego można się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.10.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No właśnie do wszystkiego można się przyzwyczaić - z czasem oczywiście:) Ardea - już jutro masz kładzione panele.... cudownie,nasze na górę na razie tylko leżą i czekają z utęsknieniem na Marcinka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.10.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Pewnie nie ma co liczyć, że pokażesz panele po połozeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.10.2012 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Gdy pokazałam zdjęcie robocze kuchni to do dziś mi się czkawką odbija, taki piwniczny look wyszedł Posprzątam i pokażę Panele to Krono Orginal super natural wide body - dąb zwietrzały (najważniejsze, że maja 2str. v fugę, szczotkowaną strukturę i niespotykaną szerokośc 24cm) Listwy wybrałam kanciaste i standardowej wysokości - mdf fornirowany - dąb szary. Kuchnia będzie montowana za miesiąc, a blat pod koniec listopada:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.10.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 My mamy montaż kuchni pod koniec października:wave: będziemy mieć prawie w tym samym terminie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Gdy pokazałam zdjęcie robocze kuchni to do dziś mi się czkawką odbija, taki piwniczny look wyszedł Przecież ja nic nie mówiłam, bo takie lubię Panele, za chwilę schody i kuchnia..... Na Boże Narodzenie bedziecie w nowym domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 My mamy montaż kuchni pod koniec października:wave: będziemy mieć prawie w tym samym terminie:wave: Asiu, kiedy planujecie przeprowadzkę? Wydaje się, że to już tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.10.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Asiu, kiedy planujecie przeprowadzkę? Wydaje się, że to już tuż tuż pod koniec października będzie kuchnia, a więc w listopadzie na pewno już będziemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 pod koniec października będzie kuchnia, a więc w listopadzie na pewno już będziemy mieszkać Super:) Teraz pewnie szał zakupów? U nas montaż kuchni był w czwartek i piątek a na sobotę umówione auto do przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Super:) Teraz pewnie szał zakupów? szału nie ma, bo nie ma za co kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 szału nie ma, bo nie ma za co kupować Znam ten ból, niestety. Kasa płynie w błyskawicznym tempie. Meble do pokoju Adasia macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Znam ten ból, niestety. Kasa płynie w błyskawicznym tempie. Meble do pokoju Adasia macie? nie ma tylko swoje łóżeczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Pewnie i tak z Wami w sypialni na początku będzie mieszkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts