Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rocia, no 3 paczki to jak dla mnie za dużo utopionej kasy, bo w przypadku Scope to jakieś 500zł, a w Porcelanite ok. 1000. Nie stac nas na tak duży zapas i kupiliśmy na styk.

Panele są szare, w sztucznym świetle białawe,w słońcu lekko beżowe. Dwa tony jaśniejsze niż na fotkach. Wprowadzają taki skandynawski klimacik i nie konkurują z oknami czy drzwiami, bo są z innej bajki:)

Na pewno nie wprowadzimy się szybciej, bo im bliżej, tym ja bardziej się boję:(, lubię to urządzanie i jeżdżenie na budowę, ale tak już zamieszkac W DOMU:o

Mam czas do wiosny żeby się oswoic z sytuacją.

Aga, mówi to osoba, co sama ma ślicznosci same:yes:

Aga, sprzedałaś mieszkanie? U nas podobno nieciekawa sytuacja na rynku nieruchomości i zastanawiam sie kiedy wystawic mieszkanko.

Właśnie mąż mnie zapytał: "wyobrażasz sobie, ze siedzielibyśmy teraz w bloku?". No i co mogłam mu odpowiedzieć gapiąc się w ogień w kominku? ;)

Ardea, nie bój się. Jest cudownie i nawet nie pomyślisz jak to w bloku było:yes:

Mieszkanie stoi i czeka na lepsze czasy. Chyba wynajmiemy.

Fajnie mieć lampy, ale bez tego można mieszkać;) Na poczatku mieliśmy tylko materac i z czasem dokupowaliśmy meble. Jeszcze sporo brakuje, ale nie chciałam przekładac przeprowadzkę tylko dlatego, że nie wszystko zapięte na ostatni guzik. Kuchnia, łazienki, owszem, być muszą, ale brak lampy mnie nie zniechęcił. Cóż, taki charakter:)

Jak się urządzaliśmy w naszym mieszkaniu to szukałam lampy do gabinetu przez rok, pozostałe też nie były od razu. I naprawdę pewne decyzje zakupowe są w ten sposób bardziej trafione ;) Zresztą u nas tak samo będzie, ważne żeby się wprowadzić (a wyprowadzić od rodziców),a meble dokupimy po kolei.

Lampe nad stół 1,5 roku szukałam a jak ją kupiłam to 2 miesiące w kartonie leżała:sick: bo się przyzwyczailiśmy.

Zdecydowanie wolę zakupy przemyślane i takie, które mnie oczarują niż takie na teraz-już.

Edytowane przez agalind