Ardea 09.10.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Sesja panelowa;) http://images42.fotosik.pl/612/8bfb7e654c800c41med.jpg http://images49.fotosik.pl/1643/4c9ae7129f95c075med.jpg http://images50.fotosik.pl/1697/8823f90a5f1bd646med.jpg http://images38.fotosik.pl/1822/e6e5ceb5fa54f79dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Rocia, no 3 paczki to jak dla mnie za dużo utopionej kasy, bo w przypadku Scope to jakieś 500zł, a w Porcelanite ok. 1000. Nie stac nas na tak duży zapas i kupiliśmy na styk. Panele są szare, w sztucznym świetle białawe,w słońcu lekko beżowe. Dwa tony jaśniejsze niż na fotkach. Wprowadzają taki skandynawski klimacik i nie konkurują z oknami czy drzwiami, bo są z innej bajki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ardea - świetne są te panele, wyglądają ja dechy. :jawdrop:Jednak 2 V-fuga daje idealny efekt deski. A ściany macie już pomalowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Hej, na dole na raz, klatka schodowa na raz, pokój córeczki na gotowo, bo nie mogła się doczekac, pozostałe 3 pokoje czekają na swoją kolej i łazienka też prawie nieruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Super dechy!!!! Opłacało się czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Chyba się szybciej wprowadzicie niż my:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Na pewno nie wprowadzimy się szybciej, bo im bliżej, tym ja bardziej się boję, lubię to urządzanie i jeżdżenie na budowę, ale tak już zamieszkac W DOMU:o Mam czas do wiosny żeby się oswoic z sytuacją. Aga, mówi to osoba, co sama ma ślicznosci same:yes: Aga, sprzedałaś mieszkanie? U nas podobno nieciekawa sytuacja na rynku nieruchomości i zastanawiam sie kiedy wystawic mieszkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Właśnie mąż mnie zapytał: "wyobrażasz sobie, ze siedzielibyśmy teraz w bloku?". No i co mogłam mu odpowiedzieć gapiąc się w ogień w kominku? Ardea, nie bój się. Jest cudownie i nawet nie pomyślisz jak to w bloku było:yes: Mieszkanie stoi i czeka na lepsze czasy. Chyba wynajmiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Zobaczymy, opał kupiliśmy, ale nie na cała zimę... i nie kupiłam jeszcze prawie żadnej lampy, nie mamy mebli do pokojów... Może po prostu się nie wyrobimy. Może nasze też wynajmiemy, w końcu zostawię je w pełni urządzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Chyba Dziewczyny macie rację co do sprzedaży mieszkania, sytuacja no nie jest najlepsza. Choć jak się znajdzie klient za dobrą cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Fajnie mieć lampy, ale bez tego można mieszkać Na poczatku mieliśmy tylko materac i z czasem dokupowaliśmy meble. Jeszcze sporo brakuje, ale nie chciałam przekładac przeprowadzkę tylko dlatego, że nie wszystko zapięte na ostatni guzik. Kuchnia, łazienki, owszem, być muszą, ale brak lampy mnie nie zniechęcił. Cóż, taki charakter:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Chyba Dziewczyny macie rację co do sprzedaży mieszkania, sytuacja no nie jest najlepsza. Choć jak się znajdzie klient za dobrą cenę... Mieliśmy plan sprzedaży, ale w sumie nic nas nie goni, więc nie ma się co spieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jak się urządzaliśmy w naszym mieszkaniu to szukałam lampy do gabinetu przez rok, pozostałe też nie były od razu. I naprawdę pewne decyzje zakupowe są w ten sposób bardziej trafione Zresztą u nas tak samo będzie, ważne żeby się wprowadzić (a wyprowadzić od rodziców),a meble dokupimy po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 09.10.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Dobra ja już zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 A mój stały tekst do męża - no coś ty przy żarówce będę siedziała:D taki charakter;) Spanie na samym materacu może byc, ale nie mamy stołu, kanapy, szafy będą w grudniu, gdy się tak wszystkie drobiazgi zbierze, łącznie z tv, netem, odbiorami to będzie luty jak nic:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) Lampe nad stół 1,5 roku szukałam a jak ją kupiłam to 2 miesiące w kartonie leżała:sick: bo się przyzwyczailiśmy. Zdecydowanie wolę zakupy przemyślane i takie, które mnie oczarują niż takie na teraz-już. Edytowane 9 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Wy mnie chyba nie posądzacie, że ja na teraz już to byle co kupię, do wymiany za rok? Mój Bław jest wyśniony, przemyślany i od co najmniej pół roku wiem jaka lampa gdzie będzie:D Tylko trzeba kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Kto jak kto, ale Ty na pewno nie kupisz niczego na łapu-capu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.10.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 3 razy mnie wywaliło z FM:mad: Jak się nie pożegnam to nie z braku manier;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.10.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 U nas straszne wiatrzysko, też może byc problem z energią. Na łapu capu kupiłam obraz;) Poza tym jestem nudziarą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts