Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Tak, mamy projekt indywidualny. Założenia są w porządku i w dużej mierze sie zgadzały. Jednak sama dobrze wiesz, że w momencie gdy ściany się pojawiły, do pokoi wpadło swiatło słoneczne , to trochę inaczej patrzy sie na pomieszczenia. NAjwazniejsz żeby slepo nie wierzyc projektantowi i dobrze przemyslec punkt po punkcie.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas bylo duzo halogenow, ktore przerabialismy na normalne lampy. Zrobilismy wiecej wlącznikow schodowych. Poprzesuwalismy niektóre gniazdka. W sumei punktow pewnie jest podobnie, ale uklad i miejsca sie pozmienialy. Projekt był sciągą czy aby wszytskie światła mamy, ale nie patrzyliśmy ślepo w projekt tylko po swojemu ustalaliśmy wszytskie gniazdka.

Witaj Esiak, w babskich komentarzach stereotypowo dużo pierdu pierdu;) Dlatego mam je oddzielnie:) Piszesz o gniazdach (wtykach) nie o włącznikach do lampek? Nie zaplanowałam w tym miejscu gniazdek, a powinnam?

no a gdzie później podłączysz nocne lampki? ładowarkę do komórki? zasilacz do laptopa? przedłużacz nie będzie ciekawie wyglądał, prawda..?

Ja to czasami jednak mam potężne zaćmienia:/

Bo cały czas mnie męczył temat kinkietów przy łóżku w sypialni. Wyobraziłam sobie, że koło łóżka będą 2 kinkiety, a nie wiem jeszcze jak będzie łózko stało. I się martwiłam co będzie jak juz się zdecyduję jakoś to łóżko postawić zrobię tam kinkiety a za jakiś czas zachce mi się z łóżkiem powędrować na inną ścianę...

Nie pomyślałam o tym, że przecież jest coś tak banalnie prostego jak lampki nocne...

I w sumie to nawet lampki mi się bardziej podobają:):):)

To chyba menopauza bo na coś muszę zgonic;)

Dzięki Esiak

my ostatnio debatowaliśmy o wyższości lampki nocnej nad kinkietem przy łóżku i mój argument był identyczny jak Lukarny, a co jak łóżko kiedyś przestawimy? tyle że u nas się nie bardzo da bo łóżko akurat kawałkiem będzie wchodziło w światło okna "fix" więc siłą rzeczy wyjdzie nam przestawienie bokiem bo drzwi an taras będzie ciężko otworzyć. Zresztą nie po to wydzielałam sobie kącik gdzie dzieci nas nie dojrzą od razu po otwarciu drzwi żeby się na widok vis a vis wnętrza narażać :D