agalind 10.10.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 U nas straszne wiatrzysko, też może byc problem z energią. Na łapu capu kupiłam obraz;) Poza tym jestem nudziarą. U nas wieje od zeszłego tygodnia. Czasami mamy przerwy w dostawie prądu, ale na szczęscie w nocy. Obraz kupiony na łapu capu, ale pewnie ma to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No miał i ma, dlatego bez mrugnięcia okiem i bez rozważenia z i przeciw odchudziłam portfel;) W sobotę zamawiam szafy i drzwi do pralni, garderoby i spiżarni. W poniedziałek - PARKIET !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No miał i ma, dlatego bez mrugnięcia okiem i bez rozważenia z i przeciw odchudziłam portfel;) W sobotę zamawiam szafy i drzwi do pralni, garderoby i spiżarni. W poniedziałek - PARKIET !!!! Gorący okres przed Wami. Trochę zazdroszczę tego dreszczyka emocji:) Drzwi beda przesuwne, łamane, szkło, drewno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dlatego Ty sobie stopniujesz, żeby na dłużej starczyło:) Urządzanie jest prawdziwą frajdą Do tych pomieszczeń będą lakierowane w połysku otwierane jak drzwi do szafki (na zawiasach meblowych) bez futryn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.10.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Panele cudne Masz długie na cały pokój, bo nie widać łączeń (czy ta V-fuga tak niewidocznie je łączy)? Już nie mogę się doczekać jak pochwalisz się parkietem Już Ci to mówiłam, ale powiem kolejny raz: uwielbiam Twoje zorganizowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Nie v fuga to właśnie jest widoczna i robi za efekt dechy, ale dobrze się sprząta nawet w tych rowkach, które są dość głębokie w tych moich panelach. Łączenia są tylko mało widoczne, przecież nie ma paneli o długości prawie 30m;) Panel ma kontynuację usłojenia i dlatego tak ładnie oszukuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dlatego Ty sobie stopniujesz, żeby na dłużej starczyło Urządzanie jest prawdziwą frajdą . Powiedzmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Poprosiłam firmę, aby dorzucili mi kilka brytów bardziej przemysłowych o mniej jednolitym kolorze, w końcu ma być przemysłowo, ale muszę sprawdzić czy spełnili dziwaczną prośbę, bo te deszczułki coś za idealnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.10.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Dlaczego miałabyś mieć panele długości 30m? Dobrze to nazwałaś - świetnie oszukują dechy A tak w ogóle co to dziś w takich nietypowych (dla Ciebie) godzinach jesteś na FM? Edytowane 10 Października 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Sama pytałaś czy mam długie na cały pokój, a ja mam długie na cały pokój z przedpokojem - taka jedna dłuugaśna decha właśnie na 30m. Łączenia są zupełnie niewidoczne. Dziś jestem tak, jutro będę na wycieczce, więc cały dzień z dala od domu, taka praca:p PS nie na 30 a na 13:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Sama pytałaś czy mam długie na cały pokój, a ja mam długie na cały pokój z przedpokojem - taka jedna dłuugaśna decha właśnie na 30m. Łączenia są zupełnie niewidoczne. Dziś jestem tak, jutro będę na wycieczce, więc cały dzień z dala od domu, taka praca:p 30m długości????? To jakie wymiary ma ten Twój mały domek???? Jesuuu, toć to lądowisko:eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No już sprostowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 10.10.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 To zasadnicza różnica W takim razie trzymam kciuki za dobrą pogodę na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No już sprostowałam:D Az byłam sprawdzić wymiary Bławatka:cool: Pamiętałam, że ogrodzenie długie od frontu, ale żeby taki długi dom to juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Dobra pogoda się przyda, bo właśnie coś mnie chyba bierze:( Dzięki Rocia:) No nie taka zasadnicza, bo 13m paneli też nie ma;) Kiedyś pomyliłam się o 50 tys. w obliczeniach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aga, a gdzie sprawdzałaś wymiary mojego Bławka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.10.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ardea ja juz wiem że matematyki nie lubisz ale 13 a 30 robi różnicę A panele... PRZE-PIĘK-NE!! Naprawdę bardzo mi się podobają i ja nigdy nie rozważałam 2-stronnej v-fugi a ona wygląda bosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Aga, a gdzie sprawdzałaś wymiary mojego Bławka? W Twoim dzienniku nie ma, więc poszłam do projektanta. Wiem, ze Wasz lekko sie różni (powiększona jadalnia), ale chyba nie tak znacznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.10.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No nie taka zasadnicza, bo 13m paneli też nie ma;) Kiedyś pomyliłam się o 50 tys. w obliczeniach:D Od razu widać, że matematyczką nie jesteś PS. Mam nadzieję, że 50tyś. na plus;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.10.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja jej nie lubię z wzajemnością Ja też zawsze myślałam o 4str. Luka przyjdzie czas, obejrzysz setki paneli, płytek to samo się wyklaruje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts