malka 28.10.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 a ja z innej beczki... od kilku dni czytam Twoje komentarze, tak wiesz od początku, nie tam na wyrywki...i za Chiny nie wiem o czym piszecie )choć wyobraźnie mam bujnę ), a wstyd mi było wcześniej zapytać gdzie jest Twój dziennik?? bo chodzę jak dziecko we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Malka:lol2: Dziennik sobie dryfuje (zakończyłam po zrobieniu elewacji i nie chciałam, żeby za mną podążał). Wpisz Pociąg do Bławatka. Komentów nie ma co czytac, tam dużo pierdu pierdu, jak mawia Esiak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 28.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 To nie są typowe targi, festiwal obejmuje wystawy, dyskusje, prezentacje prac projektantów, w tym roku były też świętowane urodziny "Dobrego wnętrza", są warsztaty dla dzieci itp. Urzekło mnie betonowe coś wijące się jak rzeka między tym rosła trawa, taka alternatywa dla kostki brukowej, podobno Libet ma miec to w ofercie. A zrobiłaś jakieś foty betonowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Fajne to pierdu pierdu, ale jeszcze fajniejsze jak wiadomo o czym mowa Dzięki - nie przypuszczałam ,że to takie proste - pociąg do Bławatka...hummmmm Edytowane 28 Października 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Tytuł został wyjaśniony:D Nie miałam aparatu, ja tam trochę gościnnie byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Tytuł juz załapałam A teraz to nie przeszkadzać, bo czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 To nie masz żadnego fajnego kryminału:D bo ja nie mam, polec coś, gdy znajdziesz chwilkę, bo nie chcę przeszkadzac:) Jeszcze sobie stacjowo - pociągowy wiatrołap trzasnę, żeby było tak w temacie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Malka:lol2: Dziennik sobie dryfuje (zakończyłam po zrobieniu elewacji i nie chciałam, żeby za mną podążał). Wpisz Pociąg do Bławatka. Komentów nie ma co czytac, tam dużo pierdu pierdu, jak mawia Esiak:D No proszę Cię! Przecież w komentach SAME ważne rzeczy poruszamy... Nie ma juz wieczorów z muzyką (Esiak pewnie stracił wenę) Nie ma świntuszenia po nocach... Tylko Płytki, farby, kuchnie sama nudna rzeczywistość Tytuł juz załapałam A teraz to nie przeszkadzać, bo czytam To nie masz żadnego fajnego kryminału:D bo ja nie mam, polec coś, gdy znajdziesz chwilkę, bo nie chcę przeszkadzac:) Jeszcze sobie stacjowo - pociągowy wiatrołap trzasnę, żeby było tak w temacie:D Ja tez poproszę o kryminał, ja też! A na Twój wiatrołap Ardea to czekam szczególnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Wczoraj skończyłam "zaginioną" Cobena -przy stronie 300 załapałam,że czytałam już :bash: i znam zakończenie.... Potem złapałam "Tajemnice Bangkoku" Burdetta i przepadłam -uwielbiam klimaty tej Azji (nie te hardcorowe ),a Tajlandia jest moim marzeniem Wcześniej przerobiłam "Bangkok 8" - przerażające, ale wciągające. A w międzyczasie zaśmiewam się przy "myślę,że cię kocham " -po przeczytaniu "nie wiem jak ona to robi" -polowałam na tę książkę. Jestem trochę zawiedziona, ale fabuła fajna, więc muszę sprawdzić jak to się skończy A teraz wracam do Bławatka PS - montowałam drewniane drzwi przed tynkami i żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Malka, extra, bo żadnej nie znam, więc będzie co poznawac:D Z tymi drzwiami to my cykory jesteśmy i dlatego, myślę, że drewniane dałyby radę, jak obserwuję to wcale na nie nie pada, pewnie wymienimy, ale najwcześniej za rok. Na szczęscie te KMT są tanie i można je jak tymczasówki potraktowac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Zaginioną czytałam ale na ten Bangkok się skuszę A Millenium sobie zażyczyłam od Gwiazdora bo mi szkoda wydawać prawie stówkę od razu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A Cobena też czytałam, a Milenium dostałam na zeszłoroczne imieniny. W tym roku jeszcze nie myślałam o prezentach gwiazdkowych, z dzieckiem piszemy list do Mikołaja dopiero pod koniec listopada... Czas pomyślec co napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Widzisz bo to skrót myślowy - skojarzyła mi się Malka z tym że kiedyś w jej obecności się toczyła dyskusja o Milenium, nawet nie pamiętam u kogo:cool: Ja w tym roku jestem zadowolona bo wymyśliłam prezent dla mojego męża - dostanie słuchawki i podkładkę chłodząca pod laptopa:) Ucieszy sie milion razy więcej niz z prezentów "osobistych";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ja mam za ścianą (dosłownie) bibliotekę,więc przez okno mogę książki zamawiać A millenium łyknęłam w weekend -ale rodzina miała zakaz wstępu do sypialni Ale skoro robicie podejście do Larsona , to polecę serie Lackberg - właśnie oczekuję na część VIII "fabrykantka aniołków". Czyta się lekko i w jeden wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No proszę Cię! Przecież w komentach SAME ważne rzeczy poruszamy... Nie ma juz wieczorów z muzyką (Esiak pewnie stracił wenę) nie stracił weny, tylko brak czasu nowy kawałek Muse: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Larsona to ja już dawno łyknęłam, Camilkę też czytuję, ale fabrykanta aniołków nie znam. Ja trylogię tak samo w 2 -3 noce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A myślałam, ze Esiak nie zna już więcej kawałków:D;) ja nawet dzięki niemu byłam na koncercie w Krakowie i było cudownie. Teraz muszę się z tym zapoznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A myślałam, ze Esiak nie zna już więcej kawałków:D;) ja nawet dzięki niemu byłam na koncercie w Krakowie i było cudownie. Teraz muszę się z tym zapoznac przerobiłaś w końcu "Pana Lodowego Ogrodu"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Kurcze ja odkąd sie przeprowadziłam do mieszkania teściowej to teraz mam bibliotekę zupełnie nie po drodze:/ A na ta panią od Aniołków też się czaję I jeszcze wyszukałam Jo Nesbo - czytałyście coś tego autora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Esiak, no liczyłam na Ciebie:)Dzieki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts