Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

a ja z innej beczki...

od kilku dni czytam Twoje komentarze, tak wiesz od początku, nie tam na wyrywki...i za Chiny nie wiem o czym piszecie )choć wyobraźnie mam bujnę ;)), a wstyd mi było wcześniej zapytać :oops:

gdzie jest Twój dziennik??

bo chodzę jak dziecko we mgle :oops:

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To nie są typowe targi, festiwal obejmuje wystawy, dyskusje, prezentacje prac projektantów, w tym roku były też świętowane urodziny "Dobrego wnętrza", są warsztaty dla dzieci itp.

Urzekło mnie betonowe coś;) wijące się jak rzeka między tym rosła trawa, taka alternatywa dla kostki brukowej, podobno Libet ma miec to w ofercie.

A zrobiłaś jakieś foty betonowi?

Fajne to pierdu pierdu, ale jeszcze fajniejsze jak wiadomo o czym mowa :lol2:

Dzięki - nie przypuszczałam ,że to takie proste - pociąg do Bławatka...hummmmm :)

Edytowane przez malka

Malka:lol2: Dziennik sobie dryfuje (zakończyłam po zrobieniu elewacji i nie chciałam, żeby za mną podążał). Wpisz Pociąg do Bławatka. Komentów nie ma co czytac, tam dużo pierdu pierdu, jak mawia Esiak:D

No proszę Cię! Przecież w komentach SAME ważne rzeczy poruszamy...

Nie ma juz wieczorów z muzyką (Esiak pewnie stracił wenę:()

Nie ma świntuszenia po nocach...

Tylko Płytki, farby, kuchnie sama nudna rzeczywistość:(

Tytuł juz załapałam :)

A teraz to nie przeszkadzać, bo czytam ;)

To nie masz żadnego fajnego kryminału:D bo ja nie mam, polec coś, gdy znajdziesz chwilkę, bo nie chcę przeszkadzac:)

Jeszcze sobie stacjowo - pociągowy wiatrołap trzasnę, żeby było tak w temacie:D

Ja tez poproszę o kryminał, ja też!

A na Twój wiatrołap Ardea to czekam szczególnie...

Wczoraj skończyłam "zaginioną" Cobena -przy stronie 300 załapałam,że czytałam już :bash::bash::bash: i znam zakończenie....

Potem złapałam "Tajemnice Bangkoku" Burdetta i przepadłam -uwielbiam klimaty tej Azji (nie te hardcorowe ),a Tajlandia jest moim marzeniem :oops:

Wcześniej przerobiłam ;) "Bangkok 8" - przerażające, ale wciągające.

A w międzyczasie zaśmiewam się przy "myślę,że cię kocham " -po przeczytaniu "nie wiem jak ona to robi" -polowałam na tę książkę. Jestem trochę zawiedziona, ale fabuła fajna, więc muszę sprawdzić jak to się skończy :lol2:

A teraz wracam do Bławatka :)

PS - montowałam drewniane drzwi przed tynkami :oops: i żyją :lol:

Malka, extra, bo żadnej nie znam, więc będzie co poznawac:D

Z tymi drzwiami to my cykory jesteśmy i dlatego, myślę, że drewniane dałyby radę, jak obserwuję to wcale na nie nie pada, pewnie wymienimy, ale najwcześniej za rok. Na szczęscie te KMT są tanie i można je jak tymczasówki potraktowac:D

Widzisz bo to skrót myślowy - skojarzyła mi się Malka z tym że kiedyś w jej obecności się toczyła dyskusja o Milenium, nawet nie pamiętam u kogo:cool:

Ja w tym roku jestem zadowolona bo wymyśliłam prezent dla mojego męża - dostanie słuchawki i podkładkę chłodząca pod laptopa:) Ucieszy sie milion razy więcej niz z prezentów "osobistych";)

Ja mam za ścianą (dosłownie) bibliotekę,więc przez okno mogę książki zamawiać :)

A millenium łyknęłam w weekend -ale rodzina miała zakaz wstępu do sypialni :oops:

Ale skoro robicie podejście do Larsona , to polecę serie Lackberg - właśnie oczekuję na część VIII "fabrykantka aniołków".

Czyta się lekko i w jeden wieczór ;)