malka 28.10.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Dziennik wypoczywał, tak jak domek, ponieważ należymy do frakcji, która świadoma nowoczesnych trendów (szybko, szybciej...) uważa, ze budynek chociaż trochę powinien osiąść, a ściany odparować. Najpiękniejsze zdanie z dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jasne, moja mama twierdzi, że dziwny:D Ja go lubię. Kupiłam sobie "Czerwone gardło", bo tam o ptakach było:D Esiak - melduję, że przeczytałam, ale miłością nie zapałałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Najpiękniejsze zdanie z dziennika Tak, Malka, ale bez przesady:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jasne, moja mama twierdzi, że dziwny:D Ja go lubię. Kupiłam sobie "Czerwone gardło", bo tam o ptakach było:D Esiak - melduję, że przeczytałam, ale miłością nie zapałałam;) szkoda, bo na grudzień jest zapowiedziany ostatni tom.... a jak tam Maja Lidia Kossakowska i jej powieści o Aniołach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Właśnie wysłałam linki z interesującymi mnie pozycjami (wydawniczymi oczywiście:p) do męża na gg.Ciekawe czy skorzysta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Właśnie wysłałam linki z interesującymi mnie pozycjami (wydawniczymi oczywiście:p) do męża na gg. Ciekawe czy skorzysta;) wyślij do mnie, mam ponad 5 tys ebookow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No dobra to pociągnijmy temat... Do tych ebooków to jakieś specjalne urzadzenie musi być? Bo nie znam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No dobra to pociągnijmy temat... Do tych ebooków to jakieś specjalne urzadzenie musi być? Bo nie znam się. wystarczy komputer, bo to zazwyczaj pliki rtf lub pdf.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jak do męża z interesującymi pozycjami to skorzysta:D Esiak, takie granie to ja lubię. Lidia czeka na swoją kolej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=HsV2e2JIsZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 czyli w wannie nie za bardzo?? bo ja w wannie czesto:oops: a masz coś właśnie z takich lekkich i przyjemnych jak wymieniałyśmy z koleżankami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No przyjemne to nie są za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Jak do męża z interesującymi pozycjami to skorzysta:D Esiak, takie granie to ja lubię. Lidia czeka na swoją kolej;) Za późno - już mi Esiak pomoc proponuje:D ps. nie mogę słuchać z Wami bo mi P na laptopie co chwilą cos puszcza - mówiłam że słuchawki sa mu niezbędne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 No przyjemne to nie są za bardzo... Oj wiem wiem, może mało przyjemne. Ale takie mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Kurcze ja odkąd sie przeprowadziłam do mieszkania teściowej to teraz mam bibliotekę zupełnie nie po drodze:/ A na ta panią od Aniołków też się czaję I jeszcze wyszukałam Jo Nesbo - czytałyście coś tego autora? Mam na półce (w piątek pożyczyłam" Człowiek nietoperz", za parę dni powiem Ci jak wrażenia. Musze pokończyć co zaczęłam, bo mi się już wątki plączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2012 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Ja sobie kupiłam nową Grocholę, ale jeszcze nie zaczęłam czytac, mam chyba dośc czytania literatury kobiecej na jakieś 10lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 A ten człowiek nietoperz to pierwszy jest?Znaczy pierwszy pierwszy? Bo to podobno łaczy się w jakąś całość też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 polecam Pilipiuka, cykl "Oko Jelenia".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts