malka 30.10.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ciągle będę miała 2 pokoje z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ale swoje, nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 bankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Oj tam bankowe, (prawie) każdy ma bankowe.A Ty się nie smutaj tylko działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 O proszę jak tu przyjemnie: niezła muza i książki. Grocholi nie znoszę, ale ja ogólnie babskiej literatury zdzierżyć nie mogę, bo mam wrażenie, że traktuje sie mnie jak idiotę Dobra, napiszę tu- tak mnie na wylewność wzięło, skorzystam więc z gościny i się wywnętrzę Zamykamy górę domu, wykańczamy parter. Niestety sprawa sądowa ciągnie się już czwarty rok i końca nie widać , więc postanowiliśmy przekuć zamiary na siły i zrobić to na co nas stać, a nie czekać,aż uzyskamy pieniądze z wyroku. Zawsze lepsze 100 m własnego domu niż 30 wynajmowanego mieszkania - nie ? O kurcze, jedna przeprowadzona, druga z Ziewnika Dziennik chce zrobić. No brawo, Niezłomna Ty Moja:) jak juz bedziesz potrzebowala kopa, zebys przypadkiem z pomyslu nie zrezygnowala to sluze pomoca:D Me too, me too:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 bankowe Przynajmniej na bank będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 O proszę jak tu przyjemnie: niezła muza i książki. Grocholi nie znoszę, ale ja ogólnie babskiej literatury zdzierżyć nie mogę, bo mam wrażenie, że traktuje sie mnie jak idiotę ja tam też babskie czytadła raczej omijam szerokim łukiem chociaż z 2 grocholi czytała (skrzydła czy skrzydlate coś tam i to było w miarę); łyknęłam w chwilach kryzysu odmóżdżającą Emily Giffin ale zbytnio nie polecam, taka różowa seria... no a ostatnio sięgnęłam po okrzyczane twarze Grey'a i chyba spodziewałam się czegoś więcej skoro takie kontrowersyjne miało być. Nie mniej jednak jak się ukarze przeczytam i drugą część bo podchodzą mi książki o zabarwieniu erotycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 no normalnie aż chce się działać by Was nie zawieść Kochane Wy moje http://daruchna.blogan.pl/gallery/7079/Buziaki.gif ps. a miały byc dyskretne wynurzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 DO boju Malka, do booooju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 no normalnie aż chce się działać by Was nie zawieść Kochane Wy moje http://daruchna.blogan.pl/gallery/7079/Buziaki.gif ps. a miały byc dyskretne wynurzenia Dyskretne na forum??? Działaj, działaj, bo jak nie to Ci tam wpadniemy na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 ps. a miały byc dyskretne wynurzenia Przestań, na FM dyskretnie:) Ale nam ładną emotkę wkleiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ja sie chyba starzeję, bo pamiec już nie ta, ale Ardea, obiecuje dzisiaj fotki zrobić i wysłać Ci je jak najszybciej. Promise Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.10.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Agusia czekam na fotki, bo co człek to opinia;) Da się, nie da się itp.Gość robił mi obecne żaluzje (nawiercaliśmy profil - blee) i robił mojej mamie, ale mocowane do nadproża, a ja tak nie chcę. Malka, skoro w "Ziewniku" było tak fajnie, to jak będzie w "Dzienniku"? Te drzwi Twoje to tak legalnie kupione w tej cenie;) Chcę takie same, tylko bardziej pomarańczowe;) Jeżeli możesz daj namiary:) MSU, czytałam lekcje, ale Ty prymuska, nie mogłam ściągać Pozdrawiam bławatkowo:) Pisałam dzieło życia z literatury kobiecej i przez 30 stron rozważałam co to znaczy literatura kobieca;) Wniosków - brak, a praca zaopiniowana pozytywnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 DO boju Malka, do booooju byle by później nie było "malka, nic się nie stało, naprawdę nic się nie stało, nic się nie staaaaaaaaaaaaaaaało malka nic się nie staaaało" Dyskretne na forum??? Działaj, działaj, bo jak nie to Ci tam wpadniemy na inspekcję i to ma być motywacja Przestań, na FM dyskretnie:) Ale nam ładną emotkę wkleiłaś co Wy z tym brakiem dyskrecji ? przecież tylko Wam powiedziałam, Malka, skoro w "Ziewniku" było tak fajnie, to jak będzie w "Dzienniku"? Te drzwi Twoje to tak legalnie kupione w tej cenie;) Chcę takie same, tylko bardziej pomarańczowe;) Jeżeli możesz daj namiary:) Wszystko fuul legal, Pojechałam , narysowałam pan zrobił miało być coś w ten deseń http://www.drzwiipodlogi.vox.pl/kategorie/drzwi_i_skrzydla_drzwiowe,zewnetrzne/pw/drzwi_zewnetrzne_drewniane_zawisza,3095/ stalowe wstawki miały zniknąć i być drewniane a wyszło takie http://www.drzwi.pl/katalog/drzwi-do-domow/cal/lista/drzwi-cal-403-czantoria.html za mniej niż połowę tej ceny. i tak jestem mega zadowolona przeszły wszystkie budowlane kataklizmy - włącznie z zalaniem i nadal wygladają bardzo dobrze Robiła ta firma http://stolarex.szczawa.com.pl/ - wtedy nie mieli strony internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.10.2012 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Malka, podobają nam się podobne drzwi, też marzą mi się drewniane, z szybką po środku, bez metalowych dodatków:) jak Twój pierwowzór. Mam jedne upatrzone, ale ta cena:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 dlatego poszukałam stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.10.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ci, Twoi za daleko:( Mój od drzwi wewnętrznych jest trudny we współpracy i wcale nie jest tani. Krucho w mojej okolicy ze stolarzami robiącymi porządne, drewniane drzwi zewnętrzne i jeszcze niedrogo. Pozostaje mi zazdrościć Tobie, czekać na okazję cenową lub składać na drogie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Pisałam dzieło życia z literatury kobiecej i przez 30 stron rozważałam co to znaczy literatura kobieca;) Wniosków - brak, a praca zaopiniowana pozytywnie;) najbardziej mnie rozśmieszył ten brak wniosków:) A chętnie bym się dowiedziała co znaczy literatura kobieca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.10.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Mi proponowali drewniane drzwi w dobrej cenie, właściwie dostałam ofertę że zrobią mi zewn w cenie takiej jak za deltę płacę a wewnętrzne w cenie pol-skone ale raz że mój mąż nie miał przekonania a dwa nie bardzo u tej osoby chciałam mieć dług wdzięczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ardea - mój to ode mnie prawie 200 km więc trudno mówić o okolicy ale warto było. Przy okazji zamawiania odwiedziłam Podhale i zjadłam genialnego pstrąga. Wcześniej myślałam,że wewnętrzne też u niego zamówię, ale chyba nie chcę drewnianych. Wolę lakierowaną płytę. Dzień dobry Pniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts