Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O proszę jak tu przyjemnie: niezła muza i książki. Grocholi nie znoszę, ale ja ogólnie babskiej literatury zdzierżyć nie mogę, bo mam wrażenie, że traktuje sie mnie jak idiotę:sick:

Dobra, napiszę tu- tak mnie na wylewność wzięło, skorzystam więc z gościny i się wywnętrzę :oops:

Zamykamy górę domu, wykańczamy parter.

Niestety sprawa sądowa ciągnie się już czwarty rok i końca nie widać , więc postanowiliśmy przekuć zamiary na siły i zrobić to na co nas stać, a nie czekać,aż uzyskamy pieniądze z wyroku.

Zawsze lepsze 100 m własnego domu niż 30 wynajmowanego mieszkania - nie ?

O kurcze, jedna przeprowadzona, druga z Ziewnika Dziennik chce zrobić. No brawo, Niezłomna Ty Moja:)

jak juz bedziesz potrzebowala kopa, zebys przypadkiem z pomyslu nie zrezygnowala to sluze pomoca:D

Me too, me too:)

O proszę jak tu przyjemnie: niezła muza i książki. Grocholi nie znoszę, ale ja ogólnie babskiej literatury zdzierżyć nie mogę, bo mam wrażenie, że traktuje sie mnie jak idiotę:sick:

ja tam też babskie czytadła raczej omijam szerokim łukiem chociaż z 2 grocholi czytała (skrzydła czy skrzydlate coś tam i to było w miarę); łyknęłam w chwilach kryzysu odmóżdżającą Emily Giffin ale zbytnio nie polecam, taka różowa seria... no a ostatnio sięgnęłam po okrzyczane twarze Grey'a i chyba spodziewałam się czegoś więcej skoro takie kontrowersyjne miało być. Nie mniej jednak jak się ukarze przeczytam i drugą część bo podchodzą mi książki o zabarwieniu erotycznym

Agusia czekam na fotki, bo co człek to opinia;) Da się, nie da się itp.Gość robił mi obecne żaluzje (nawiercaliśmy profil - blee) i robił mojej mamie, ale mocowane do nadproża, a ja tak nie chcę.

Malka, skoro w "Ziewniku" było tak fajnie, to jak będzie w "Dzienniku"?:p Te drzwi Twoje to tak legalnie kupione w tej cenie;) Chcę takie same, tylko bardziej pomarańczowe;) Jeżeli możesz daj namiary:)

MSU, czytałam lekcje, ale Ty prymuska, nie mogłam ściągać:) Pozdrawiam bławatkowo:)

Pisałam dzieło życia z literatury kobiecej i przez 30 stron rozważałam co to znaczy literatura kobieca;) Wniosków - brak, a praca zaopiniowana pozytywnie;)

DO boju Malka, do booooju :)

byle by później nie było

"malka, nic się nie stało, naprawdę nic się nie stało, nic się nie staaaaaaaaaaaaaaaało

malka nic się nie staaaało"

;)

Dyskretne na forum???;)

Działaj, działaj, bo jak nie to Ci tam wpadniemy na inspekcję:)

i to ma być motywacja :confused:

;)

Przestań, na FM dyskretnie:):)

Ale nam ładną emotkę wkleiłaś:)

co Wy z tym brakiem dyskrecji ?

przecież tylko Wam powiedziałam,:lol:

Malka, skoro w "Ziewniku" było tak fajnie, to jak będzie w "Dzienniku"?:p Te drzwi Twoje to tak legalnie kupione w tej cenie;) Chcę takie same, tylko bardziej pomarańczowe;) Jeżeli możesz daj namiary:)

Wszystko fuul legal,

Pojechałam , narysowałam pan zrobił

miało być coś w ten deseń http://www.drzwiipodlogi.vox.pl/kategorie/drzwi_i_skrzydla_drzwiowe,zewnetrzne/pw/drzwi_zewnetrzne_drewniane_zawisza,3095/

stalowe wstawki miały zniknąć i być drewniane

a wyszło takie http://www.drzwi.pl/katalog/drzwi-do-domow/cal/lista/drzwi-cal-403-czantoria.html za mniej niż połowę tej ceny.

i tak jestem mega zadowolona przeszły wszystkie budowlane kataklizmy - włącznie z zalaniem i nadal wygladają bardzo dobrze

Robiła ta firma http://stolarex.szczawa.com.pl/ - wtedy nie mieli strony internetowej ;)

Pisałam dzieło życia z literatury kobiecej i przez 30 stron rozważałam co to znaczy literatura kobieca;) Wniosków - brak, a praca zaopiniowana pozytywnie;)

:lol2: najbardziej mnie rozśmieszył ten brak wniosków:)

A chętnie bym się dowiedziała co znaczy literatura kobieca...

Ardea - mój to ode mnie prawie 200 km :lol2: więc trudno mówić o okolicy ;)

ale warto było. Przy okazji zamawiania odwiedziłam Podhale i zjadłam genialnego pstrąga.

Wcześniej myślałam,że wewnętrzne też u niego zamówię, ale chyba nie chcę drewnianych. Wolę lakierowaną płytę.

Dzień dobry Pniom :)