Esiak 08.11.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 same, same... dziewczęta.... no ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Dawno tu nie byłeś i gospodynie o Tobie zapomniała;) A kiedy Wasza kuchnia bo nie pamiętam dokładnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.11.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 co dawno nie byłem? niby ja....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 no dobra może byłeś ale sie nie ujawniałeś:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Szparki wypełnione korkiem i jedna warstwa oleju (ładnie pachnie) przyciemniła parkiecik, wydobyła i zróżnicowała odcienie, ale nie jest pstrokato;) Niestety nie dorzucili mi paczek z sękami, ale i tak jest ładnie:) Wkrótce same zobaczycie i mam nadzieję, że Wam sie spodoba tak samo jak mnie. Niezwykłe jest to jak drewno potrafi się zmienić i wydobyć swoje piękno. Czytam Ciebie i zaczynam żałować, że sie pokusiliśmy na ogrzewanie podłogowe. Cudnie byłoby czuć pod stopami prawdziwe drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 A ja żałuję, że nie zrobiłam jakiegoś nadmuchowego, może ściennego... Grzejniki, mimo że najładniejsze z najtańszych;) to jednak mi nie pasują Esiak, bo Ty jak kumpela jesteś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Esiak, bo Ty jak kumpela jesteś;) heh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 heh... Na forum płeć przecież nie ma znaczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.11.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Na forum płeć przecież nie ma znaczenia;) podobno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jak mężowi mojej przyjaciółki powiedziałam kiedyś, że czuję się przy nim swobodnie jakby był koleżanką to bardzo go frustrowało:DFacet lubi pozostawać facetem - będę pamiętała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Jak mężowi mojej przyjaciółki powiedziałam kiedyś, że czuję się przy nim swobodnie jakby był koleżanką to bardzo go frustrowało:D Facet lubi pozostawać facetem - będę pamiętała:) Faceci nie lubia sie przyznawac do swojego kobiecego pierwiastka. Przeciez to takie niemęskie, ale natury nie przeskoczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ardeo, przepraszam, że tak się lekko wcinam w rozmowę , ale udało mi się jeszcze wczoraj wieczorem przeskanować około 50 ostatnich stron Twojego wątku, no więc muszę coś naskrobać . Nie zobaczyłam dużo , ale troszkę się dowiedziałam . Teraz wiem skąd Twoja dbałość o wypowiedzi . Ale nie wiem jak poszła obrona? (kiedy czytam promotor+recenzent to tylko to przychodzi mi do głowy). Przeoczyłam? Miało się coś dziać w lipcu, potem wrześniu - odwlekło się, czy przemilczałaś w swej skromności? To doktorat? Troszkę mi zabrało odszukanie dziennika, ale udało się . Bardzo podoba mi się jak określiłaś styl, do którego chcesz dążyć w wystroju Twoja przeprowadzka już tak blisko, więc chyba trafiłam do Ciebie w najlepszym momencie . Trzymam kciuki by dalej wszystko szło po Waszej myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.11.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Julianno, dla mnie to też świetny moment:D ale myślę, że za późno do mnie dotarłaś, mogłam przecież korzystac z Twoich rad na wcześniejszym etapie:yes:Chociaż lepiej późno niż później;) Sprawa awansu załatwiona pomyślnie:D Z dbałością o wypowiedz i- to na FM staram się dawac sobie możliwośc popełnienia błędów;) Naprawdę bardzo się cieszę, że mnie odwiedzasz:) W ogóle cieszę się, że wpada do mnie tyle fajny osób:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 W ogóle cieszę się, że wpada do mnie tyle fajny osób:) jestem jak zwykle merytoryczna i skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.11.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 W takim razie pięknie gratuluję awansu Z radami to wiesz jak jest . Czasem są pomocne, a czasem strasznie mącą w głowie . Czasem zaś trzeba zgrabnie i dyplomatycznie wyjaśnić, że nie tego szukamy . Tak czy siak fajnie, że nie jest się samemu z tematem No i oczywiście gratuluję fajnych, merytorycznych i skromnych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.11.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Skromnych i świadomych własnej wartości:) Tak, Malka, o Tobie też myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.11.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 jestem No ja też Sprawa awansu załatwiona pomyślnie:D No wiesz, żeby sie nie pochwalić!?!?!? To ja szampana od kilku miesięcy chłodzę a Ty nic nie mówisz?! Gratuluję ogromnie, bo kosztowało Cię to sporo pracy przecież. No to spóźniony szampan;) http://drinkman.com.pl/wp-content/uploads/2011/04/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2012 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Aga, dzięki - temat zamknięty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.11.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 to teraz skromnie http://1.bp.blogspot.com/-NW996J1doQk/TbrAyMwsexI/AAAAAAAAKWM/l-Yyr1PRQeQ/s1600/emot.gratulacje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Skromnie dziękuję, fajny ludek:) Jutro nie wpadnę do Was(kolejna wycieczka) To aktualności - zamówiłam wszystkie lampy nawet tę do sypialni, nad którą długo myślałam. Nie będzie fototapety z ciuchcią (chyba z stchórzyłam przed ewidentnym kiczykiem;)), będzie lokomotywa, ale na plexi, płótnie... się zobaczy. Kolejnośc prac na ten tydzień - ostateczne olejowanie, zabezpieczenie podłóg, malowanie parteru na gotowo, obrobienie schodów, zawieszenie grzejników i odpalenie pieca:rolleyes: Kuchnia prawie skończona, wkrótce się lakieruje:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts