Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szparki wypełnione korkiem i jedna warstwa oleju (ładnie pachnie) przyciemniła parkiecik, wydobyła i zróżnicowała odcienie, ale nie jest pstrokato;) Niestety nie dorzucili mi paczek z sękami, ale i tak jest ładnie:) Wkrótce same zobaczycie i mam nadzieję, że Wam sie spodoba tak samo jak mnie.

Niezwykłe jest to jak drewno potrafi się zmienić i wydobyć swoje piękno. Czytam Ciebie i zaczynam żałować, że sie pokusiliśmy na ogrzewanie podłogowe. Cudnie byłoby czuć pod stopami prawdziwe drewno.

Jak mężowi mojej przyjaciółki powiedziałam kiedyś, że czuję się przy nim swobodnie jakby był koleżanką to bardzo go frustrowało:D

Facet lubi pozostawać facetem - będę pamiętała:)

Faceci nie lubia sie przyznawac do swojego kobiecego pierwiastka. Przeciez to takie niemęskie, ale natury nie przeskoczą;)

Ardeo, przepraszam, że tak się lekko wcinam w rozmowę ;), ale udało mi się jeszcze wczoraj wieczorem przeskanować około 50 ostatnich stron Twojego wątku, no więc muszę coś naskrobać :). Nie zobaczyłam dużo :cool:, ale troszkę się dowiedziałam :D.

Teraz wiem skąd Twoja dbałość o wypowiedzi :D. Ale nie wiem jak poszła obrona? (kiedy czytam promotor+recenzent to tylko to przychodzi mi do głowy). Przeoczyłam? Miało się coś dziać w lipcu, potem wrześniu - odwlekło się, czy przemilczałaś w swej skromności? :) To doktorat?

Troszkę mi zabrało odszukanie dziennika, ale udało się ;). Bardzo podoba mi się jak określiłaś styl, do którego chcesz dążyć w wystroju :yes:

Twoja przeprowadzka już tak blisko, więc chyba trafiłam do Ciebie w najlepszym momencie :D. Trzymam kciuki by dalej wszystko szło po Waszej myśli :).

Julianno, dla mnie to też świetny moment:D ale myślę, że za późno do mnie dotarłaś, mogłam przecież korzystac z Twoich rad na wcześniejszym etapie:yes:

Chociaż lepiej późno niż później;)

Sprawa awansu załatwiona pomyślnie:D Z dbałością o wypowiedz i- to na FM staram się dawac sobie możliwośc popełnienia błędów;) Naprawdę bardzo się cieszę, że mnie odwiedzasz:) W ogóle cieszę się, że wpada do mnie tyle fajny osób:)

W takim razie pięknie gratuluję awansu :wiggle:

Z radami to wiesz jak jest ;). Czasem są pomocne, a czasem strasznie mącą w głowie :D. Czasem zaś trzeba zgrabnie i dyplomatycznie wyjaśnić, że nie tego szukamy ;). Tak czy siak fajnie, że nie jest się samemu z tematem :yes:

No i oczywiście gratuluję fajnych, merytorycznych i skromnych gości :D

jestem :)

No ja też:)

Sprawa awansu załatwiona pomyślnie:D

No wiesz, żeby sie nie pochwalić!?!?!? To ja szampana od kilku miesięcy chłodzę a Ty nic nie mówisz?!

Gratuluję ogromnie, bo kosztowało Cię to sporo pracy przecież.

No to spóźniony szampan;)

http://drinkman.com.pl/wp-content/uploads/2011/04/szampan.jpg

szampan.jpg

Skromnie dziękuję, fajny ludek:)

Jutro nie wpadnę do Was(kolejna wycieczka) To aktualności - zamówiłam wszystkie lampy nawet tę do sypialni, nad którą długo myślałam. Nie będzie fototapety z ciuchcią (chyba z stchórzyłam przed ewidentnym kiczykiem;)), będzie lokomotywa, ale na plexi, płótnie... się zobaczy.

Kolejnośc prac na ten tydzień - ostateczne olejowanie, zabezpieczenie podłóg, malowanie parteru na gotowo, obrobienie schodów, zawieszenie grzejników i odpalenie pieca:rolleyes: Kuchnia prawie skończona, wkrótce się lakieruje:p:p