Ardea 17.11.2012 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Wysłałam marne fotki, ale wysłałam, w kilku rzutach i nie wiem czy do wszystkich, do których miały dotrzeć, dotarły;) Jakby coś proszę o odzew;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 17.11.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 witam się i dziękuję za zdjęcia schody i parkiet oczarowują szczególnie mix lamelek na schodach pięknie się prezentuje - zrobiłaś naprawdę dobre zdjecia. Koza zachwyca!! aż chce się zobaczyć, jak dalej zaaranzujesz salon. Błękit jeśli z Duluxa to jak u mojej młodszej córki ( chyba się już zgadywałyśmy - trochę bije po oczach, ale po położeniu paneli u mnie trochę złagodniał - albo tak mi się zdawało ) dzisiaj kupiłam do niego białą lampę z chmurkami a kiedyś kupimy białe mebelki ( na razie nie są uwzglednione w budżecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 jak zwykle zbyt skromna jest nasza koleżanka!!! Czekam z niecierpliwością na więcej. Parkiet to nie moja bajka, ale panele na górze wyglądają super, a grzejników wręcz zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Przyszłam,zobaczyłam, uwierzyłam schody....rewelacja!!!! Szaro białe ściany -absolutne miodziooo już jestem głodna ... chcę więcej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.11.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Po pierwsze koza, po drugie schody, po trzecie deski nad WC - wiecej pytań nie mam. Ta Pani ma bardzo dobry gust !!!! Jak Tylko będziesz mogła, to czekam na wiecej Ide sie napic ( wina ) i ochłonać, po tym co zobaczylam, bynajmniej swoich schodów juz nienawidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.11.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Pumpaluna witaj w Mojej Bajce:D Ewanz - my mamy Nobiles (zdecydowanie za ciemny, dla mnie o dwa tony, ale to nie mój pokój w końcu;)), nasze córeczki mają podobne gusty, u nas też białe meble, ale Ikea, wiec mieszczą się w budżecie:) Malka na razie dieta;) ciągle się boję, żeby jednak niestrawności w końcowym efekcie nie było;) MSU Mam kilka pytań łatwo operuje się czernią w pokoju dziecka? Łatwo łączyć kratkę, paski i kropki na ścianach? Mistrzom Się Udało I kto tu ma dobry gust:yes: Dzięki za przychylne przyjęcie moich fotek:) W piątek montaż kuchni, ale blat dopiero w grudniu, więc następna sesja foto dopiero tuż przed świętami. Obiecuję, że umyję łupek i odkurzę co się da, ale podłogi i schody odkryję dopiero przed samą przeprowadzką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.11.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ardea, bardzo ładnie, bardzo... chociaż parkiet to nie moje klimaty, wyszedł tak jak opowiadałaś i chyba tak jak właśnie chciałaś? schody pokryte klepką dla mnie mistrzostwo: i wygląd i wykonanie, wykonawca naprawdę się postarał dechy w WC bejcowałaś 3V3...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.11.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Już u Luki kiedyś pisałam, że nie umiem określic stylu w jakim urządzam dom. Coraz częściej jednak ludzie, gdy słyszą, że jestem na etapie wykończeniówki, pytają w jakim stylu będą wnętrza. Na potrzeby takich odpowiedzi ukułam sobie tekst - Wariacja nt. skandynawskiego soft loftu (z naciskiem na wariacja ) W związku z powyższym Esiak, rzeczywiście nie Twoje klimaty:D Tak, malowałam, polecaną przez Was pastelową bejcą 3v3 i na to lakier - głęboki mat. Kiedy można liczyc na fotki Twoich dech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.11.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Agatko dziękuję Napisałam już w mailu i widzę, że moja opinia jest zbieżna z powyższymi . Tyko kozę nazwałam kominkiem Właśnie doczytałam, że dechy w wc to prawdziwe dechy - super Schody świetne! Czekam na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.11.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ewo,odpisałam na maila i jeszcze raz bardzo dziękuję A koza była kupiona pod nazwą - kominek wolno stojący;) Marta, odpowiem tu - łupek Vento Nero 30x60. Też dzięki, nawet jeśli ściągniesz to w Twoim Marlonku będzie zupełnie inaczej wyglądało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.11.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Marcin pokazał mi fotki - REWELACJA, naprawdę schody są obłędnie wykonane. No i drewno w łazience...sama wiesz że mam pociąg do takich klimatów:) Bardzo nam się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 18.11.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Ewanz - my mamy Nobiles (zdecydowanie za ciemny, dla mnie o dwa tony, ale to nie mój pokój w końcu;)), nasze córeczki mają podobne gusty, u nas też białe meble, ale Ikea, wiec mieszczą się w budżecie:) W sobote bylismy własnie w Ikea i co do mebli to od lat nic się nie zmienia - regaly i szafki wciąż podziurkowane na całej wysokości, co niestety psuje ich wygląd. Spróbuję rozejrzeć się za jakimiś systemowymi - może znajdę coś w bieli. Zajrzałam do dziennika MSU i baaardzo podobały mi się wykończone wnętrza. Piekno w prostocie! gratuluje MSU zdolności aranzacyjnych i technicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Witam się i znikam, bo po obejrzeniu zdjęć dojść do siebie nie mogę i głód pt. więcej proszę mi nie pozwala tu z Wami siedzieć . Gratuluję wyczucia Edytowane 19 Listopada 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.11.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ardea, jeśli zamarzacie przeprowadzić się dopiero na wiosnę, to jak wyglądać będzie sprawa Bławiego przez zimę....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.11.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 - Wariacja nt. skandynawskiego soft loftu (z naciskiem na wariacja ) O to, to własnie jest mój ulubiony styl - tylko ja nie wiedziałam jak to ubrac w słowa Zajrzałam do dziennika MSU i baaardzo podobały mi się wykończone wnętrza. Piekno w prostocie! gratuluje MSU zdolności aranzacyjnych i technicznych Ewcia - dziekuję slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.11.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 MSU, ja w zasadzie też nie umiałam, ale wymyśliłam;) Aga, Joannk, dzięki, uczę się od najlepszych:) Ewanz, my nie kupujemy tych dziurkowanych, bo raptem 3 - 4 mebelki będą z Ikea. Esiak - tzn...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 19.11.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Esiak - tzn...? no ogrzewanie, pilnowanie, itd...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.11.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Ogrzewać będziemy w miarę normalnie (18C), opał kupiony na cały sezon grzewczy. Alarm (całkiem niezły pakiecik;)) działa od SSZ, w dzień codziennie są fachowcy (będą zapewne do lutego), wieczorami w domach już są sąsiedzi, dookoła psy, które po samochodach rozpoznają mieszkańców;), myślę, że starczy. Potem to już będzie wiosna i się przeprowadzimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.11.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Już we wrześniu podjęliśmy decyzję, że przeprowadzka - wiosną, więc prace zostały nieco inaczej rozplanowane. Czujemy potrzebę wygrzewania budynku i wietrzenia:) Zamówiliśmy żaluzje, będą wszędzie - no prawie wszędzie, bo córka (jak zwykle się wyłamała i chce jakąś roletę na drążku:o), żeby domek jakoś wyglądał z zewnątrz to w pokoju obok też będzie ta roleta:cool: Montowane będą na zewnątrz ramki (niestety profil 3 szybowy nie jest łatwy;)). Żaluzje będą firankami i zasłonkami w jednym, nie zamierzam ich całkowicie podciągac nigdy, a chcę swobodnie uchylic okno. Montaż dopiero w nowym roku (muszę umyc okna:sick:) Lacobel - pokonałam, teraz przekonuje do lakieru w półmacie;) Pod koniec przyszłego tygodnia mają byc drzwi:) A więc spokojnie do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.11.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Próbuje wgrać zdjęcia, ale nie idzie, więc napiszę. U nas ta listwa przyszybowa ma ok. 20mm. Jutro spróbuję z pracy wrzucić. Już we wrześniu podjęliśmy decyzję, że przeprowadzka - wiosną, więc prace zostały nieco inaczej rozplanowane. Czujemy potrzebę wygrzewania budynku i wietrzenia:) Zamówiliśmy żaluzje, będą wszędzie - no prawie wszędzie, bo córka (jak zwykle się wyłamała i chce jakąś roletę na drążku:o), żeby domek jakoś wyglądał z zewnątrz to w pokoju obok też będzie ta roleta:cool: Montowane będą na zewnątrz ramki (niestety profil 3 szybowy nie jest łatwy;)). Żaluzje będą firankami i zasłonkami w jednym, nie zamierzam ich całkowicie podciągac nigdy, a chcę swobodnie uchylic okno. Montaż dopiero w nowym roku (muszę umyc okna:sick:) Lacobel - pokonałam, teraz przekonuje do lakieru w półmacie;) Pod koniec przyszłego tygodnia mają byc drzwi:) A więc spokojnie do przodu:) Fantastycznie, że tyle się u Was dzieje:) Troche mi brakuje tej adrenaliny i ekscytacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts