Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Aga, nie wiem czy Tobie się spodoba, nie jest biała, w połysku tylko drzwi, jest trochę czerni, ale w sumie niewiele więcej niż u Ciebie... Mam nadzieję, że jednak się spodoba:)

Dziś z le mans korzystała moja córka, woziła zabawki:cool: Tak sobie z góry patrzyłam na to ustrojstwo i sprytne jest, bardzo fajnie wykorzystuje przestrzeń i jest megawygodne, żadne półki w narożniku nie mają szans, dzięki niej nawet polubiłam szafkę narożną:yes:

Zauważyłam też, że mam aventosy w szafce nad mikro:eek: inwencja własna stolarza:p Sortowniki chciałam 4 i mam, ale nie wiem czy nie są za małe, najwyżej będzie się czściej wynosiło śmieci.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba, by nie były produkowane, gdyby się nie nadawały... wystarczy dobrze zabezpieczyc. Naprawdę taka różnica w cenie między jesionem a bukiem? A parapety z czego macie?

parapety dębowe, ale wtedy kasa jeszcze była.... :)

zresztą blaty też miały być dębowe, tylko nagle ikea wycofała je ze sprzedaży i zastąpiła bukowymi i najlepsze, że w tej samej cenie... :(

ale poza tym, dają na nie 25 lat gwarancji :)

Aga, nie wiem czy Tobie się spodoba, nie jest biała, w połysku tylko drzwi, jest trochę czerni, ale w sumie niewiele więcej niż u Ciebie... Mam nadzieję, że jednak się spodoba:)

Myślisz, ze mi się podoba tylko to co sie świeci, bo mam kuchnię w połysku? :eek:

Przez te drzwi, córce chyba już nie wybiję z głowy błyszczącej szafy:cool: ważne, że lakobelu nie będzie:yes:

Myślicie, że może zostać lakierowana na wysoki połysk szafa w dziecięcym pokoiku w stylu skandynawskim? Czy walczyć o półmat?

Z połyskiem to mało skandynawskie będzie. Walcz:)

No Malka jeszcze różu w tym zestawie brakuje:D Jakby tak zebrać wszystko - fornirowany dół, lakierowana góra, lity stół i różowe krzesła i ściany a nad tym kryształowy żyrandol:D

Chyba jestem na przegranej pozycji, bo tata twierdzi, ze to w końcu jej pokój, a sama zainteresowana płacze i mówi "dlaczego tylko wy macie mieć ładnie"?;)

Spróbuję jeszcze pokazać zdjęcia jakiś ładnych niebieskich pokoików z matowymi szafami... ale Mała bardzo się uparła:( Pocieszam się , że lakobel w aluminiowych ramkach byłby gorszy.