Ardea 27.11.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aga, nie wiem czy Tobie się spodoba, nie jest biała, w połysku tylko drzwi, jest trochę czerni, ale w sumie niewiele więcej niż u Ciebie... Mam nadzieję, że jednak się spodoba:) Dziś z le mans korzystała moja córka, woziła zabawki:cool: Tak sobie z góry patrzyłam na to ustrojstwo i sprytne jest, bardzo fajnie wykorzystuje przestrzeń i jest megawygodne, żadne półki w narożniku nie mają szans, dzięki niej nawet polubiłam szafkę narożną Zauważyłam też, że mam aventosy w szafce nad mikro:eek: inwencja własna stolarza:p Sortowniki chciałam 4 i mam, ale nie wiem czy nie są za małe, najwyżej będzie się czściej wynosiło śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.11.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 co do blatów, to dziś z Joann właśnie przywieźliśmy dwa bukowe blaty z ikei... małe 80 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 co do blatów, to dziś z Joann właśnie przywieźliśmy dwa bukowe blaty z ikei... małe 80 kg To nawet nie chcę wiedziec ile będą ważyły moje;) Esiak, pytałeś o drewno bukowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.11.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) To nawet nie chcę wiedziec ile będą ważyły moje;) Esiak, pytałeś o drewno bukowe? pytałem, jak najbardziej się nada, chociaż stolarz od schodów najchętniej widziałby u nas blaty z jesionu ale niestety za drogo dla nas... Edytowane 27 Listopada 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2012 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Chyba, by nie były produkowane, gdyby się nie nadawały... wystarczy dobrze zabezpieczyc. Naprawdę taka różnica w cenie między jesionem a bukiem? A parapety z czego macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.11.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Chyba, by nie były produkowane, gdyby się nie nadawały... wystarczy dobrze zabezpieczyc. Naprawdę taka różnica w cenie między jesionem a bukiem? A parapety z czego macie? parapety dębowe, ale wtedy kasa jeszcze była.... zresztą blaty też miały być dębowe, tylko nagle ikea wycofała je ze sprzedaży i zastąpiła bukowymi i najlepsze, że w tej samej cenie... ale poza tym, dają na nie 25 lat gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Esiak, jakby coś nie tak było to Wam wymienią na zupełnie nowe, więc te gwarancje Ikei są super:) Kupowałam dębowe parapety i nie były drogie, a kupowałam bez jakiś specjalnych rabatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aga, nie wiem czy Tobie się spodoba, nie jest biała, w połysku tylko drzwi, jest trochę czerni, ale w sumie niewiele więcej niż u Ciebie... Mam nadzieję, że jednak się spodoba:) Myślisz, ze mi się podoba tylko to co sie świeci, bo mam kuchnię w połysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Myślisz, ze mi się podoba tylko to co sie świeci, bo mam kuchnię w połysku? Tak, poważnie to przecież widać preferencje:) Gdybyś kochała forniry to byś sobie je zrobiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Tak, poważnie to przecież widać preferencje:) Gdybyś kochała forniry to byś sobie je zrobiła;) Trochę fornirów mam, więc chyba tak źle nie jest. Ale po tym co napisałaś to muszę sobie kupić żyrandol z kryształkami:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jeśli prawdziwe to jestem za:yes: nie cierpię tylko tych pseudokryształków, szlifowanych plastików. Tylko gdzie Ty go powiesisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Jeśli prawdziwe to jestem za:yes: nie cierpię tylko tych pseudokryształków, szlifowanych plastików. Tylko gdzie Ty go powiesisz? Oczywiście inspirowane Zawiśnie nad stołem w jadalni, żeby pięknie odbijać sie w moich lakierowanych frontach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 :cool: Mój mąż, który nie lubił lakierów i połysków, teraz zachwyca się drzwiami do spiżarni i już nie ma wątpliwości co do wielkiej szafy w wiatrołapie;) lakier jest bardzo przyjemny, gładziutki i rozświetlający:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Ja chciałam odmiany to mam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Przez te drzwi, córce chyba już nie wybiję z głowy błyszczącej szafy:cool: ważne, że lakobelu nie będzie:yes: Myślicie, że może zostać lakierowana na wysoki połysk szafa w dziecięcym pokoiku w stylu skandynawskim? Czy walczyć o półmat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Przez te drzwi, córce chyba już nie wybiję z głowy błyszczącej szafy:cool: ważne, że lakobelu nie będzie:yes: Myślicie, że może zostać lakierowana na wysoki połysk szafa w dziecięcym pokoiku w stylu skandynawskim? Czy walczyć o półmat? Z połyskiem to mało skandynawskie będzie. Walcz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 a ja lubię i fornir (choć wolę lite drewno), lubię lakier i kryształy..... ale nie lubię różu, choc pasuje do tej układanki dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.11.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 No Malka jeszcze różu w tym zestawie brakuje:D Jakby tak zebrać wszystko - fornirowany dół, lakierowana góra, lity stół i różowe krzesła i ściany a nad tym kryształowy żyrandol:D Chyba jestem na przegranej pozycji, bo tata twierdzi, ze to w końcu jej pokój, a sama zainteresowana płacze i mówi "dlaczego tylko wy macie mieć ładnie"? Spróbuję jeszcze pokazać zdjęcia jakiś ładnych niebieskich pokoików z matowymi szafami... ale Mała bardzo się uparła:( Pocieszam się , że lakobel w aluminiowych ramkach byłby gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.11.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Dzięki za przypomnienie o różu, bo bym gaciową zieleń wybrała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.11.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 gaciowa zieleń jest zbyt trendy do mnie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts