agalind 28.11.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 gaciowa zieleń jest zbyt trendy do mnie nie pasuje Nie no faktycznie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 to ja dopiszę się do listy osób czekających na okazanie kuchni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Agatko, wymiary szafki z łazienki to:dł. 150cm x szer. 55cm x wys. 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 29.11.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Bardzo ładna łazienka Ostatnio się napawam takimi "na gładko", jestem zmęczona dekorami, mieszaniem płytek itd. I jaka duża:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Aga, dzięki za wymiary:) a ja uważałam, że wysoka na 50cm będzie klockowa:eek: oj nie mam wyobraźni:eek: Kocurku, dziękuję w imieniu Agi, bo to o jej łazienkę na pewno Ci chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 to ja dopiszę się do listy osób czekających na okazanie kuchni!!! Pumpka, jak się czujesz? Będziesz w formie do świąt. Okazanie dopiero po blacie, więc jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ardea nie mam tyle czasu, u mnie wigilia i trzeba popracować i nad ozdobami świątecznymi i nad menu także daję sobie max jeszcze tydzień na stanięcie na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ardea fajnie że podoba Ci się Twoja kuchnia - to najważniejsze:) Ślad tylko zostawiam że byłam bo w dyskusje po czasie się nie ma za bardzo co wdawać Pumpa musisz się zebrać do kupy w trymiga:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Ja już sobie na grudzień plan działań przygotowuję. Najgorzej, że nie mam pomysłu co do świątecznego menu bo u mnie nie dość że straszni tradycjonaliści to połowa na diecie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Luka, w końcu raczyłaś zajrzeć do lapisa, a tak ciągle wypytywałaś o schody.... Pana Bociana mogę Ci z czystym sumieniem polecić, widok jego pracy widziałaś, poza tym stolarz z niego pierwszorzędny, słowny, dokładny i porządek utrzymuje w trakcie jak i po montażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 No wypraszam sobie:) Do lapisa zajrzałam zaraz w weekend tylko nie mogłam skomplementować wcześniej:) Dużo wczesniej trzeba do Pana Bociana się zgłaszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 No wypraszam sobie:) Do lapisa zajrzałam zaraz w weekend tylko nie mogłam skomplementować wcześniej:) Dużo wczesniej trzeba do Pana Bociana się zgłaszać? już mu mówiłem, że w przyszłym roku jedzie na montaż do Śremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 :) Mówiłam P że na początku roku by się trzeba było już do stolarza uśmiechnąc już, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 schody macie przecież wylane, więc może przyjechać na obmiar i ustalenie jak mają wyglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Nie, jeszcze musi teść je jakoś wyrównać:/ Pamiętasz ze zdjęć jak wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Stolarze nie przepadają za betoniakami, ale jak widać na moim przykładzie dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 U nas stolarz nie robił żadnych problemów ze schodami. Poradził sobie nawet z podwójnym 'zabiegiem' i pobrał pomiar stopni odrysowując je na wielkich kartonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 nasz stolarz raczej też nie będzie miał problemu z Twoimi stopniami...twierdzę to obserwacji ich pracy przez te 3 dni montażu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Obkładanie dywanowe to jednak inny rodzaj pracy nad schodami... jednak dało radę, więc i z Luki schodami się da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Bardzo ładna łazienka Ostatnio się napawam takimi "na gładko", jestem zmęczona dekorami, mieszaniem płytek itd. I jaka duża:eek: Kocurku, dziękuję w imieniu Agi, bo to o jej łazienkę na pewno Ci chodzi;) Jak to było do mnie to oczywście dziękuję Ardea nie mam tyle czasu, u mnie wigilia i trzeba popracować i nad ozdobami świątecznymi i nad menu także daję sobie max jeszcze tydzień na stanięcie na nogi Ja już sobie na grudzień plan działań przygotowuję. Najgorzej, że nie mam pomysłu co do świątecznego menu bo u mnie nie dość że straszni tradycjonaliści to połowa na diecie :/ Widze, ze mamy podobnie:) W ten weekend jeszcze nie dam rady, bo mam gości, ale od poniedziałku ostro zabieram sie za przygotowania. Na szczescie z prezentami udało nam sie rozwiązać sprawę, bo robilismy losowanie, wiec tylko jeden musze zrobic a dla dzieci to w necie zamowie. No jeszcze jakis drobiazg dla męża i bedzie załatwionę. Lubie robić innym prezenty, ale 14 szt bym nie dała rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts